Okan Buruk ? 3-0'dan sahasında Denizlispora 3-3'e maç veren hoca...Terim ile en az 7 8 sene daha calısmalıyız. Ondan sonra asla ve asla Turk hoca olmamalı. Avrupadan super kariyerli bir hoca elzem.
Duran top kullanamamanında suçu başkalarında.
Bir yanda haklı olarak 3 yıldır kupa alamamış, kupanın yanından bile geçilmemiş, transfer yapılamamış, hocaları mağdur edilmiş, taraftarı yüzüstü bırakılmış amatör şubeler için yönetimi eleştiriyoruz, diğer taraftan 3 yılda 2 şampiyonluk kazanmış, 4 kupa kazanmış, öyle böyle 2 Şampiyonlar Ligi oynatmış ve Antep-Beşiktaş-Alanya-Fener kadar yönetiminin yarısı olamayan adamlar için hocayı eleştiriyoruz, bana garip geliyor. Terim şu an en iyi dönemini mi geçiriyor hayır ama oynattığı oyun misal 2012-13'ten daha mı belirsiz bence değil. 4. gelişinde bambaşka bir oyun planına geçti ve kervanı yolda dizmesine rağmen 2 yılda 2 şampiyonluk kazandı. 3.'ye de gidiyordu ama 3 puan geride girdiği pandemi dönüşünde son 10 yılın sembol oyuncusunu kaybettiği ve sahada daha önce de isteyip alınmayan lider karakterli oyunculardan yoksun kaldığı için toparlayamayıp şampiyonluğu belediye takımına kaptırdı. Bu yıl da tüm yokluklara rağmen kupada gidiyor, ligde vasat ve eksik kadroyla en derli toplu topu oynatıyor. Gönlümüzden geçenlerin kapımızdan girmeyeceği bir yönetimle bu takımın başında başka bir hoca olsa son 3 yılda halimiz nice olurdu bilemiyorum. Adam geçtim federasyonu, hakemleri, rakipleri, kendi yönetimleriyle bile uğraşmak durumunda kalıyor. Ama bir yanda amatör şubeler kan ağlarken güldüğümüz basket takımından bile daha az transfer bütçesinin layık görüldüğü futbol takımıyla zirveye oynamaya devam ediyor. Bir yanda o lafları edip diğer yanda hocaya bunları söylemek bayağı garip geliyor bana.
Faruk Süren'le öpüşe koklaşa ayrıldı, rahmetli Canaydın'ın bir ricasıyla görevini bıraktı. Ünal Aysal kendi adını ön plana çıkarmaya uğraşana kadar onunla da iyiydi, Koç ve şürekasıyla safi kendi başına uğraşmaya mecbur bırakılmasına kadar Cengiz yönetimiyle de. Albayrak'la zaten can ciğer kuzu sarması. Dünkü bok Sergen'in bile yönetimine laf attığı yerde bırakın da bu adamın da yönetime laf atacak kadar bir itibarı olsun. O adamlar daha Galatasaray kulübüne üye değilken bu adam takımına Avrupa Kupası kazandırıyordu. Gönlümden geçen kendisinin başkanlık yolunda yürüyüp işaret ettiği iyi ve potansiyelli bir antrenörle yola devam edilmesi. Ama kendi devam edecekse de geçtim lige, düğüne bile giderken yanında bundan daha becerikli adamları hak ettiği de yadsınamaz bir gerçek.
Fatih Terim yönetimden de 20 milyon taraftardan da daha Galatasaray'lıdır.