Fatih Terim bugün ayrılsın, yarın Galatasaray ile ilgili tek kelime etmez kardeşim. Anında unutur. Ne bir maça gelir, ne röportaj verir. Kızları falan da sosyal medya hesaplarından takibi bırakıverir. Öküz ölünce ortaklık bozulur. Tff ya da başka yerde devam eder.
Terim giderse de Galatasaray büyüklüğünden bir şey kaybetmez. Ali Sami Yen, Metin Oktay da yok bugün. Onlarsız ayakta nasıl durduysa, hiçbir şey etkilemez bu çınarı. Zaten koca Galatasaray tek kişiye bağımlıysa ortada bir tezat vardır. “Eyvah, giderse ölürüz biteriz” diyenler, hiç idrak edememiş demektir Galatasaray’ın büyüklüğünü. Kişiler gelip geçicidir, Aslolan Galatasaray’dır.
Ben hep Galatasaraylıydım ve hep öyle kalacağım. Bir menfaatim yok çünkü. Çıkarsız seviyorum. Son paramla maça gittiğim zamanlar da oldu, borç parayla forma aldığım anlar da. Milletle kavga da ettim, sevinçten ya da üzüntüden uykusuz da kaldım. O yüzden Terim ya da başkaları benim kadar Galatasaraylı olamaz. Ve ben kim olursa olsun, gönülden bağlı olmadığım adamın arkasında durmam. Sadece başarılı diye her şeyi sineye çekecek olsam başka takımı tutardım.
Herkes istediği fikri savunmakta özgür. Ben taraf değilim. Yaşasın Galatasaray’ı menfaatsiz sevenler!