Farklı düşündüğüm bi nokta yok şubeyi yöneten ben değilim. 1,5 milyon euro'ya takım kurmakla, 10 milyon 15 milyona takım kurmak arasında fark var. Bu paralar sadece bir kişi için harcanıyorsa sorun var zaten. Başka koç gelir başka hoca gelir aynı imkanlar ona sağlanır o başarısız olursa o zaman yine konuşuruz. Eldeki imkanlar doğrultusunda başarılı olan insanların sürekli imkanlarının kısıtlanması da benim sorumluluğumda değil. Sizin söylediğiniz sadece bu kişilere para harcansın onun dışında olmasın, gereği yok. Benim söylediğim kim gelirse gelsin parayı doğru kullansın savurmadan kullansın. Tebessüm etmeye devam edebilirsiniz benim açımdan sorun yok. Bu durumda oluyor olmamız benim Galatasaraylılığımdan bir şey kaybettirmiyor bana neticede bu duruma düşüren ben değilim.
Terim gidince, Ataman gidince şubeler bu duruma düşüyormuş. Bugün oyun oynuyorlar, medya üzerinden algı yapıyor dediğiniz hocalar o medya tarafından dalgaya alındığında alkış tutanlar düşünsün daha birinci haftadan hocasını ıslıklayan düşünsün. Hocası gitsin diye maç satan topçu düşünsün.
Oldu o zaman bunlar yarın öbürgün hocalığı bıraktığında, vefat ettiğinde toptan kapatalım kulübü. Nasılsa Galatasaray Ergin Ataman olmadan Fatih Terim olmadan Nedim Özbey ya da X,Y,Z olmadan Galatasaray olmuyor nasılsa birilerine göre.
Galatasaray Basketbol Şubesi 1,5 milyona takım kurarken bunu eleştireceğinize, Ataman gitmiş beter olsunlar diye bakarsanız zaten sizinle ortada buluşup konuşacak bir şeyimiz olmaz. Olmasın da zaten. Bir insanı sevmek ya da sevmemek için kimseden icazet alacak halim yok.
Terim gidince, Ataman gidince şubeler bu duruma düşüyormuş. Bugün oyun oynuyorlar, medya üzerinden algı yapıyor dediğiniz hocalar o medya tarafından dalgaya alındığında alkış tutanlar düşünsün daha birinci haftadan hocasını ıslıklayan düşünsün. Hocası gitsin diye maç satan topçu düşünsün.
Oldu o zaman bunlar yarın öbürgün hocalığı bıraktığında, vefat ettiğinde toptan kapatalım kulübü. Nasılsa Galatasaray Ergin Ataman olmadan Fatih Terim olmadan Nedim Özbey ya da X,Y,Z olmadan Galatasaray olmuyor nasılsa birilerine göre.
Galatasaray Basketbol Şubesi 1,5 milyona takım kurarken bunu eleştireceğinize, Ataman gitmiş beter olsunlar diye bakarsanız zaten sizinle ortada buluşup konuşacak bir şeyimiz olmaz. Olmasın da zaten. Bir insanı sevmek ya da sevmemek için kimseden icazet alacak halim yok.
Son düzenleme: