Fatih Terim Galatasaray'ı dakikasında satar demek.
Vay be.
Vay be.
Sattı. Mersin İdman Yurdu maçı sonrası konuşacaktı bekliyorum sekiz yıldır.Fatih Terim Galatasaray'ı dakikasında satar demek.
Vay be.
Kim yapacak o işi Burak Elmas mı?İstifa edeceği yok kovulmalı.
Hocam güldürtme kendine Diagne en son hangi maç hangi takıma gol attı hatırlar mısın? Peki toplam kaç gol attı?İyi güzel de bu takim bundan daha İyi ne oynayacak?Pozisyona girip atamiyorlarsa hoca ne yapsın?Geride bekleyen takımlara hele de Diagne yoksa işimiz çok zor
Takımı ben mi kurdum? bu takımı kuran oyunun ve sonuçların bedelini ödeyecek ve yeni bir takım kurulacaksa bunu bir zahmet yeni hoca kursun FT hazretleri değil.İyi güzel de bu takim bundan daha İyi ne oynayacak?Pozisyona girip atamiyorlarsa hoca ne yapsın?Geride bekleyen takımlara hele de Diagne yoksa işimiz çok zor
Sorduğun soruların cevapları çok göreceli yine de en az 4-5 pozisyonumuz var.Rakip kaç pozisyona girdi?İlk gol tamamda ikinci yediğimiz gol bir pozisyon mu?Hocam güldürtme kendine Diagne en son hangi maç hangi takıma gol attı hatırlar mısın? Peki toplam kaç gol attı?
Bugün top oynadık mı biz ne oynadık? Kaç organize atakta kaç pozs girdik?
Şu an takımın başında farklı bir teknik direktör olsa ve Avrupa Liginde,ligde aynı sonuçları almış olsaydı kovulur muydu ?
2-Taraftar o teknik direktöre tepki gösterir miydi ?
Benim görüşüm Burak Elmas onu bile kovamayabilirdi.Ona bile tepki gösteremeyebilirdi.Taraftar ise o teknik direktörü yerden yere vururdu.Özelliklede şu an her maçtan sonra ''Seni çok seviyoruz Terim'' diyenler..