İlk önce bir şeyi netleştirmek lazım; Ünal Aysal'ın görüşmeye izin vermeme şansı yoktu, ayrıca nezaketen doğru olanı yaptı. Milli Takım artık o "milli" sıfatını hak etmiyor olabilir, karşımızda iki seneden beri her fırsatta bize etmediğini bırakmayan "fenerasyon" denilecek kıvamda bir TFF olabilir, ama gerek siyasi kanattan da gelen müdahaleler, gerekse de hala meselenin "milli" olarak algılanması, görüşmenin olmasına ve izin verilmesine zemin hazırladı. Kaldı ki tüm bunların dışında bir bahsedilen isim Fatih Terim, direk kestirilip atılması hoca kanadında da ters tepki yaratabilirdi.
Ortada durum aslında gayet net; biz Fatih Hoca'yı ne paylaşmak istiyoruz, ne de gitmesini istiyoruz, sadece nezaketen kısa süreli bir olay olursa diye görüşme izni verildi. Ama aynı zamanda TFF'nin de niyeti gayet açık, sene sonunda Fatih Terim'i Galatasaray'dan ayırmak, aynı anda iki takım çalıştırmasına onay vermemek. Peki Fatih Terim ne dedi, "Galatasaray'dan ayrılmam". Ee, o zaman neden bu kadar süreç uzuyor? Burada iş Fatih Terim'de bitiyor, ve eğer bu iş olursa ilk sorgulanacak adam da kendisidir. Fatih Terim bu teklife "evet" derse, Başkan da kimseyi zorla tutmaz.
Benim hocadan tek beklentim var, alttaki fotoğrafta olduğu gibi hareket etmesi;
Ortada durum aslında gayet net; biz Fatih Hoca'yı ne paylaşmak istiyoruz, ne de gitmesini istiyoruz, sadece nezaketen kısa süreli bir olay olursa diye görüşme izni verildi. Ama aynı zamanda TFF'nin de niyeti gayet açık, sene sonunda Fatih Terim'i Galatasaray'dan ayırmak, aynı anda iki takım çalıştırmasına onay vermemek. Peki Fatih Terim ne dedi, "Galatasaray'dan ayrılmam". Ee, o zaman neden bu kadar süreç uzuyor? Burada iş Fatih Terim'de bitiyor, ve eğer bu iş olursa ilk sorgulanacak adam da kendisidir. Fatih Terim bu teklife "evet" derse, Başkan da kimseyi zorla tutmaz.
Benim hocadan tek beklentim var, alttaki fotoğrafta olduğu gibi hareket etmesi;