Fatih Terim

Süreci oldukça iyi bir şekilde yönettik, özellikle Ünal Aysal fazlasıyla saygı duyulacak bir adam, kucağında bulduğu bombayı en güzel şekilde iade etti. "4 maçlığına gelsin çalıştırsın, danışmanlık da yapsın, para da istemeyiz.." diyerek adeta TFF'ye sadaka verdi; şimdi kabul ederlerse bize muhtaç duruma düştükleri için küçük düşerler, kabul etmezlerse de kendileri reddetmiş olurlar. "win&win" durumu yani..

B_17707_B_9057_GSKLOGO_B.jpg


Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal’dan Açıklama

Türk spor kamuoyunun son 48 saattir yakından takip ettiği üzere, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi tarafından hocamız Sayın Fatih Terim'e yapılan teklif hepimizin malumudur.

Öncelikle 108 yıllık bir kulübün başkanı olarak hocamızla ilgili gelen bu tekliften duyduğumuz gururu paylaşmak isterim.

Bu sabah, Sayın Fatih Terim ve bazı yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Sayın Yıldırım Demirören'e şahsen ilettiğim cevap ve teklifimiz kısaca şöyledir.

Galatasaray Spor Kulübü, Milli Takımın geleceğine ilişkin üzerine düşen görevleri geçmişte olduğu gibi bugün de yapmaya hazırdır.

Bununla beraber, Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası sürecinde önemli hedefleri olan Galatasaray'ın bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da ilişkili planları doğrultusunda kurulmuş olan düzeninde herhangi bir zarara uğramaması, yurtdışında Türkiye'yi layıkıyla temsil edebilmesi de Kulübümüzün görevi ve yüksek menfaatleri gereğidir. Doğal olarak bugüne kadar başarısı herkesçe görülmüş idari teknik sportif direktörümüze ihtiyacımız son derece açıktır. Bu vesileyle teklifimiz, hocamızın önümüzdeki Mayıs ayına kadar oynanacak karşılaşmalarda Milli Takımımızın başında teknik direktör sıfatıyla sahaya çıkması ve de önümüzdeki Mayıs 2014'e kadar Türk futbolunun yeniden yapılanması için gerekli çalışmalara Danışman sıfatıyla destek vermesi şeklinde oluşmuştur.

Kulübümüz ve Hocamız bu süreçte herhangi bir maddi beklenti içinde de olmayacaktır.

Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.

Kamuoyuna duyurulur,

Saygılarımla,

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
 
Futbol yorumcusu ve VATAN yazarı Sinan Engin Skorer Tv'ye verdiği demeçte, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı mağlup edeceğini belirterek, Terim'in maç sonunda istifa edebileceğini iddia etti.



AL İŞTE SANA YILANLAR ORTALIĞI SARDI, BAŞKANDA HOCADA EL BİRLİĞİYLE MALZEMEYİ VERDİNİZ MEDYAYA....
 
Konuyu açarken altına bir şeyler yazayım dedim. Ne yazsam, ne desem açıklayamadım içimdeki duyguları.


Güle güle hocam, seni çok seviyoruz. Bir gün tekrar...
 
Yıldırım Demirören çağırdığında sabahın köründe görüşmeye gidip apar topar sözleşme imzalayan da Fatih Terim..

Ünal Aysal ve yönetimi 2 yıllık sözleşme sunalı 2 hafta olmuşken halen net cevap vermeyip üstü kapalı konuşan da Fatih Terim..

Yapma hocam bunu, hani aslolan Galatasaray idi ?
 
Açıkça belirtmem gerekirki eğer bir sorun çıkarsa ben Başkanın yanındayım.

Fatih Terim i severim.Çünkü bize çok özel başarılar kazandırdı.Ama başkanın telefonuna "o gün moralim bozuktu telefonları açmadım "demek hiç bir profesyonel kurala sığmaz.

Çok şaşırdım.

Bu şekilde Galatasaray da çalışılmaz.

Fatih Terim unutmasınki Galatasaray sadece futbol değildir.

Klübün sahibi ve vazgeçilmezi kimse olamaz ve Galatasarayda başkan a kimse saygısızlık yapamaz.

Eğer yazılanlar doğruysa Fatih Terim hata yapmış derim.

Başkan da bu şekilde davranan bir hocayla çalışamaz.daha büyük sorunlar çıkar yoksa.

Kimse yeni gelin gibi naz yapmasın.Ayağını herkes denk alsın.

Aslolan Galatasaraydır.

Biz Fatih Terim´i de sadece Galatasaray için sevdik. Kimse babamızın oğlu değil.
 
Hele ki şeref yoksunu tüpçünün ayağına kadar giden Hocamız, söz konusu Galatasaray Başkanı olunca, artık ne yapmalı kendisi daha iyi bilir. Ama tüm bu kaosa imkan verdiği için , ortadaki avını bekleyen mahluklara fırsat verdiği için, en nihayetinde bu taraftarında yeri geldiğinde ona söyleyecek bir iki lafı olur bir gün . Değil 40 yıllık , 140 yıllık Galatasaraylı da olsan, o mahlukatın ayağına gitmemek gerekirdi, şartlar ne olursa olsun .

Şahsi fikrim gözünün federasyon başkanlığı yönünde olduğu ve söz aldığını düşünüyorum.
 
İnanmıyorum Ünal Aysal'a,hiçbir zaman da inanmayacağım.Fatih Terim! farkında mısınız bilmiyorum Fatih Terim'in önüne hiçbir problem yokken sözleşme konulacak ve kendisi kabul etmeyecek? Gelmiş geçmiş en iyi hocayı harcarken lütfen bir daha düşünelim...
 
Hocanın da kendine göre haklı olduğu taraflar vardır mutlaka yönetimle ilgili ama ne olursa olsun konu Galatasaray ise atacağı tek bir adımla herkesin ağzını kapatabilme imkanı vardı. Eğer gerçekten ayrılmak istiyorsa da bunu açık şekilde belirtebilir. Böyle daha mı iyi oluyor? Kendi topuklarımıza sıkıyoruz.
 
Dese sezon sonu ayrılacağım sonsuz saygı duyarım.

Bilsem futbolcularımız Bayern Münih futbolcuları gibi iş ahlakına sahip zerre sorun etmem. Jupp Heynckes'in yerine sezon sonu Guardiola'nın geleceğini bilerek aslanlar gibi savaştılar. Bizimkiler ne yapar Allah bilir.
 
adamı bi çırpıda silip atmayın, 2 yıl önce 8.bitirdikten sonra 2 yıldır sokakta göğsünüzü gere gere yürüyorsanız fatih terim sayesindedir. iyi günde varsanız kötü günde de olacaksınız, kim bilir terim nelerle uğraşıyor.. ben aysalın da terimin de yanındayım, taraf tutmuyorum. inşallah aşacağız bu zor zamanları da, şerefsiz basının yazdıklarına kulak asmayalım yeter. fatih hocayla ünal başkanda bi şekilde çıkıp artık şu muammayı çözsünler.
 
Tüm kaynaklar yollar ayrıldı diye haber yapıyor ve Galatasaray basın sözcüsü Şükrü Ergün'ün açıkladığını kaynak gösteriyor.
 
Uzun uzun yazmaya gerek yok.
Tabiri caizse Ünal Aysal-Fatih Terim ikilisi takımın bir güzel ağzına yüzüne s*çmıştır.
Bitmek bilmeyen egoları taraftarı ortada çıplak bırakmıştır.
Olan Galatasarayımıza, Galatasaray Taraftarına olmuştur.
Bela okumak istemiyorum;elbet tarih bunlarıda yazacak...
 

Üst