Fatih Terim

Kendisini cok sevsem ve hatta kendisiyle ilgili birkac konuda buradaki bazi uyelerle tartismis olsam bile son 1 haftada kendisiyle ilgili bazi rahatsizliklarimi dile getirmeden edemeyecegim.

Terim icin ben de dahil bircok kisi Galatasaray’in yasayan en buyuk efsanesi diyoruz ki bu yanlis bir onerme degil.8 lig sampiyonlugu,1 Uefa sampiyonlugu,sayisiz kupa ve basarilarla zaten bu sifati hak ediyor.Karakterini seven veya sevmeyen insanlar olabilir ki bu da cok normaldir.Sonucta kendisine duyulmasi gereken saygi hice sayilmadigi surece her insan her yanlisiyla veya dogrusuyla elestirilebilir.

Ancak sunlari soylemeden edemeyecegim.Galatasaray Futbol Takimi 30 Mayis 2023 gunu sampiyonlugunu ilan etti.Hem de oldukca zorlu ve uzayan bir sezonun sonunda hem rakiplerinin hem medyanin hem sosyal medyanin hem de cesitli dahili ve harici bedhahlarin saha disi yipratmalarina karsi oldukca degerli bir sampiyonluk kazandi.Bunlarin yaninda oyun ve skor olarak ligdeki butun rakiplerini sindirmis ve en yakin rakibi Fb’yi resmen sahada rencide ederek gururuyla oynamis.Cok degerli efsanemiz Fatih Terim 30 Mayis gununden beri sosyal medyadan veya basin araciligiyla takimimizi tebrik etti mi ? Yoksa ben mi kacirdim ? 1 haftadir Sampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi finaliyle ilgili Di Marzio’ya,cesitli Italyan sayfalarina sayisiz roportaj verdi.Bunlarin olmasi bizim icin de cok buyuk gurur tabi ki ona lafim yok.Ancak 1 tebrik mesaji veya videosu cekmek bu kadar mi zordu Hocam ?

Ustelik bu takimi sampiyon yapan hoca senin de eski ogrencin Okan Buruk.Okan Buruk’u tebrik etmedigin gibi dun aksamdan beri donen Okan Buruk-Senol Gunes gerginliginin uzerine bugun Senol Gunes ile resim paylasiyorsun.Kotu niyet aramiyorum asla ama yeri ve zamani miydi ?

Aslolan Galatasaray diyorsun ama bu kadar degerli bir sampiyonlugun ustune Galatasaray’ini,eski ogrencilerini,eski baskanini kutlamaktan veya kucuk bir mesaj ya da video yoluyla onurlandirmaktan geri duruyorsun.Kivanc Tatlitug ile bile fotograf paylastin ya :)

Bilmiyorum belki ben cok ince dusunuyorum.Belki de Fatih Terim’i cok sevdigim icin bu konuda fazla alinganlik gosteriyorum ama durum maalesef bu.

10 gun oldu Hocam bari kucuk bir mesaj paylassaydin.Galatasarayliligindan suphem yok ama sanki yeni yonetimden bir gorev bekledin ve o gelmeyince de biraz trip yapiyorsun gibi geliyor bana.
 
Son düzenleme:
Her şey her zaman dillendirilebilir bence, niyet okumamak lazım. Sonuçta ft için söylenen şey doğru. Ft yaşadığı sürece bütün gs teknik direktörleri gölgesini hissedecektir. Bu durum olayın tabiatına uygun bence
Fatih Terim efsane olarak kalsın. Yeter artık, gençler görevi devralsın. Ayrıca florya imparatorluğu istemiyoruz. Liyakat ve iş bölümü temel düşünce olmalı.
 
Necati'nin söylediği söz oldukça normal, hemen herkesin tahmin edebileceği bir durum. Bundan nasıl rahatsızlık duyuluyor anlamadım.

Buruk'un sezon başında çok daha tartışıldığı anlar oldu, kulis yapacak olsa orda yapardı. Kaldı ki Okan Hoca, F.T.nin desteğini her daim hissettiğini de söylemiştir
 
Gecen sezon ki sampiyonlugun en buyuk mimarlari 1.Yonetim ( bu kadroyu kurdugu icin ) 2.Icardi 3. Taraftar 4.en son teknik ekip derim. Yani su var. Okan Buruk icin gercek sinav aslinda bu sene.. Yonetim yapacagini yapti yapiyor, Taraftar yapacagini yapiyor.....Simdi sira Okan Buruk'ta. Avrupa'da karsimizda Sivasspor veya Umraniye olmayacak...Mesela Zalgris ile basladik sinava..
 
Gecen sezon ki sampiyonlugun en buyuk mimarlari 1.Yonetim ( bu kadroyu kurdugu icin ) 2.Icardi 3. Taraftar 4.en son teknik ekip derim. Yani su var. Okan Buruk icin gercek sinav aslinda bu sene.. Yonetim yapacagini yapti yapiyor, Taraftar yapacagini yapiyor.....Simdi sira Okan Buruk'ta. Avrupa'da karsimizda Sivasspor veya Umraniye olmayacak...Mesela Zalgris ile basladik sinava..

Geçen sene de bir arkadaş vardı (kullanıcı adını unuttum) Okan Buruk 6. haftayı göremez vs diye yazıp yazıp duruyordu. Bu mesaj da onun güncel versiyonu gibi olmuş. Neymiş en son teknik ekip geliyormuş. O en sona koyduğun teknik ekip bu kadroyu, oyuncuları, egoları yönetemese, oynattığı doğru oyuna ikna edip herkesten verim almayı başaramasa o ilk üç sıra bir yerlerini yırtsa başarı gelmezdi ya neyse..
 
Panathinaikos macerasına atılıyor, kazanmak isteyecektir ligi devre arası transfer döneminde de hamleler isteyecektir; merakla bekliyorum sonuçları.
 

Üst