Fatih Terim

Ben transfer önerisi yapmama kararı aldım. Beklentilerimiz güdükleştirildi Adnan Polat tarafından. İşte SİVAS'lı GRosicki açıklamış "Adnan Polat kalsaydı GS'daydım" diye. Bİz Rosicki isterken başkan G lisini bize alıyormuş meğersem karşınızda GROSİCKİ !!!

Şimdi bu yüzden bir çok arkadaşın da benim gibi güdükleştiğini düşünüyorum. Türk olmayan oyuncular arasında kalması artı değer sağlayacak aynısını bulamayacağımız kim var? Hadi Türklerin yeri ayrı. Havuz dar olduğundan oradan daha iyi yerli bulmak sıkıntı yaratıyordur. Baros dışında takımın tamamı gitse gıkımı çıkarmam. Baros içinde GS taraftarı aynı medya ağzı ile konuşmayı görev biliyor. GS'ın en önemli oyuncuları Arda ve Baros olduğu için önce Arda'yı GS'dan uzaklaştırdılar. Sonra da Baros'u taraftarın gözünde düşürmeye çalıştılar. Ama Drogba'nın gelmek üzere olduğunu görünce birden Baros da değerli bir futbolcu demeye başladılar. Çünkü biliyorlar Baros kolay bulunabilecek bir oyuncu değil. Bugün GS git dese FB-BJK başta olmak üzere kapısına yığılırlar.

Neyse Drogba-Pirlo-Diego-Cabaye-Gourcuff KIM- isimleri geçiyor. Kaleye Kameni Stkelenburg Akınfaev Buffon deniyor. Ama benim için en büyük tarnsfer Selçuk inan ve Gökhan İnler'dir. İnşallah ikisi de olur. Geriye kim alınmış kim kalmış mühim işler değil. Necati'yi de isterim takımın bir parçası olarak Yiğit incedemir'i de.
 
yahu kaçırdım ben hoca Telegol'de acıklamalar yapmış BAM ile ilgili acıklamaları oldu mu? yani asla floryaya sokulmayacaklar tarzı filan,bu acıklamayı bekliyorum:)

Drogba gelmiş kadar mutlu olurum,acık konuşuyorum....
 
yahu kaçırdım ben hoca Telegol'de acıklamalar yapmış BAM ile ilgili acıklamaları oldu mu? yani asla floryaya sokulmayacaklar tarzı filan,bu acıklamayı bekliyorum:)

Drogba gelmiş kadar mutlu olurum,acık konuşuyorum....


Takımın yarısı değişecek dedi.Ziya Arda kaptanlık gibi laflar edince lafını eksti gargaraya getirdi. Buradan anladığım seneye Arda kaptan olmayacak. Van der Sar Buffon Drogba dediler Van der Sar'ı yalanladı ama diğerleri hakkında bişi demedi. Defans bölgesinde oynayanların gideceğini pek sanmıyorum. Ama orta sahada çok giden olacaktır.
 
saol abi,yani düşünüyorumda hani forvet hattı Drogba-Elmander-Arshavin tarzı adamlar olup 3lü ortasahamız Ayhan-Barış-Sarp filan tasarlanmıyodur heralde:) Fatih hocada bu 3 lüyü kullanma fikri yoktur umarım,bu sene için en büyük isteğim bu......
 
F.Terim:''Galatasaray özlenmez mi özlenir tabii. Galatasaray da bizi özlemiştir. Hatamızla sevabımızla bizi affederler. Bizim her zaman kredimiz vardır. O yüzden olacak, ileride muhtemel başarısızlıklarda da korkmadan, her zaman gibi olduğu çıkıp neyse doğruyu söyleriz"

Çok özledik be hocam.Daha önce yaptın,yine yapacaksın hiç şüphem yok.Bu senenin acısı çıkacak elbet.Yalnız Allah Müfit hocaya güç kuvvet versin,eğer H.Şaş'ta gelirse olası gollerde baya yıpranacak kendisi
 
Bir de aklıma geldi ekliyeyim. "Bu sene başarıyı yakalamalıyız. Ona göre takım kuracağız. Florya ile alt yapı ile falan ilgilenmeyeceğim Yaşa başa bakmadan bizi hedefe götürecek oyuncuları alacağız" dedi.
 
Allah bu sene Müfit hocaya sabır versin veya yedek klubesinde korunaklı bişeyler giysin,her golde bir yandan Fatih hoca tekme tokat diğer tarafta Hasan şaş ağız burun Müfit hocaya giydirmezlerse iyidir:)
 
Bir de aklıma geldi ekliyeyim. "Bu sene başarıyı yakalamalıyız. Ona göre takım kuracağız. Florya ile alt yapı ile falan ilgilenmeyeceğim Yaşa başa bakmadan bizi hedefe götürecek oyuncuları alacağız" dedi.

Abi zaten alt yapiyi Abdulrahim'e emanet edecekler. Bu sene altyapida cok yenilik olur ama 1-2 oyuncu disinda A takima alinan olmaz. Emre Colak ve Cem Sultan bir ihtimal diyorum.
 
Fatih Terim, UEFA Kupası’nı ve 4 yıl üst üste şampiyonluk yaşadığı dönemdeki takımın sembol isimleriyle bir zirve gerçekleştirmiş. Fatih Terim'in evinde gerçekleşen toplantıya Bülent korkmaz, Tugay Kerimoğlu, Hakan Şükür, Hasan Şaş, Suat Kaya ve Hakan Ünsal katılmış. Terim'in yardımcılarını bu isimlerin arasından seçmesi bekleniyor.
 
Hakan Şükür, Spor'dan sorumlu devlet bakanı olur ya da o tarz bir görev verirler sağda solda demeç verir durur. Kulübe işi düşmez bence.

Alt yapıyla ilgilenmeyeceğim dediyse hoca, alt yapıyı tavan yaptıran Ali Yavaş'ı tekrar kazanmakta fayda var.
 
Eğer oraya UEFA kadrosu çağırılacaksa bu ortamda ilk çağırılması gereken Hakan Şükürdür bence de. Çünkü GS lobisi iyicene çözüldü ve Hakan Şükür büyük ihtimalle Millet vekili olacak ve Spor ile alakalı işlerle yetkilendirilebilir. O zaman Hakan'ın bu yetkisini bizim lehimize kullanmasını değil ama ortada kullanması için orda olması ve kulübün bir parçası olduğu hissettirilmesi gerekiyordu.

Doğan olabilir o anlamda hiç bir bilgim yok. Ben o bilgiyi Terim'in konuşmalarını kaçıran arkadaşlara ek bilgi olsun diye verdim.Bence de Terim'in elinden yetkileri olabildiğince alırsak o kadar rahatlıyacaktır. Zaten Müfit Erkasap gene dahil olacak kadroya ama teknik kadro içinde yer almayacakmış. Belki Müfit Erkasap önderliğinde bir oluşum olur ALt yapıda..
 
Anlaşılan o ki Terim dersini iyi çalışmış, her alanda gücü arkasına alarak işi şansa bırakmak istemiyor bu sezon. Hakan Şükür´un buluşmada olmasının başka bir açıklaması yok.
 
Bülent Korkmaz inşallah bir görev için gelir.Adamın başarısının yanı sıra takımın arkasından konuşmayan nadir isimlerden biri.Bülent ve Tugay bu takım içerisinde görev almalılar
 

Üst