Fatih Terim

Ben dedim ilk yarıyı 32 puanla kapatırız diye hadi bjk ile ts de 10 puan fark atsınlar 6 maç üst üste kazanalim fark 3 e iner en az terim bu işleri en iyi bilen kişi ki ikinci yarı ilk 6 hafta fikstürü buna müsait transfersiz düşünürek söylüyorum bunu ki besiktasin 6 maçlık fikstürü varki oradan 6 puanla bile dönebilir ilkyarı da benzeri trabzon için geçerli ki ben olmamış senaryoyu yazdım önemli olan bizim 30 haftaya kaç puan farkla girdigimiz 5ten az geride olursak şampiyon oluruz söyleyeyim
 
İstifa et. Git Bodrum'a domates ek, arada ABD'ye diğer torununu görmeye git. Vardır Miami'de evin sıcaktır orası kemiklerine iyi gelir. Galatasaray ile olan ilişkin divan kurulu üyeliği ile kalsın.
 
Son düzenleme:
Mustafa Cengiz yönetimi tarafından başarısızlığı anlaşılınca gönderilmek istendi, tam gönderilecekken yönetimi taraftarın önüne attı ve yönetimde taraftarla ters düşmemek için gönderemedi. Ama bu sefer yemez. Burak Elmas ne kadar çok direnirse dirensin, ya görevden almalı ya da yönetim içinde çıkacak seslerle yönetimin dağılmasını göze almalı.
 
Şu anda ligin en formsuz 2 hocasından biri. Hatta Bülent Uygun gitmiş sanırım tek formsuzu. Malesef oyuncularda suç bulamıyorum. 1 hafta önce ki Lazio maçı sonrası geriye giden bir Galatasaray var. Bunun tek sorumlusu da Fatih hoca. Kendine gelir inşAllah...
 
Şu anda ligin en formsuz 2 hocasından biri. Hatta Bülent Uygun gitmiş sanırım tek formsuzu. Malesef oyuncularda suç bulamıyorum. 1 hafta önce ki Lazio maçı sonrası geriye giden bir Galatasaray var. Bunun tek sorumlusu da Fatih hoca. Kendine gelir inşAllah...
Ah be hocam lazio maci top yuvarlaktir dedik ama anlatamadik. Ne o macta ileri gittik ne de simdi geri gittik. Durum hep buydu.
 
İstifa edecek karakterin yok, biliyorum. 70 yaşından sonra değişecek değilsin. Fakat bu yaşta bu kadar dünya hırsı fazla değil mi? Yetmedi mi kazandığın para? Yıllardır lobin, ilişkilerin sayesinde milattan önceki başarılarının ekmeğini yiyorsun. Dünyalardan büyük egon var. Her şeyi sen yapıyorsun, başarıda bütün sorumluluğu alıp başarısızlıkta kendinden başka herkesi günah keçisi ilan ediyorsun. Ünal Aysal’ı saygıyla anıyorum. Ne güzel antrenmanda kovmuştu seni Galatasaray düşmanı tüpçüyle pazarlık yaparken. Umarım tekrar kovularak gidersin ve bir daha da hiç dönmezsin.
 
Ali Samiyen Arena' ya gelmeye devam eden 3-5 taraftarda kendisini istifaya davet edecek büyük ihtimalle. Zaten Galatasaray efsanesini yuhalamak istemeyenler bırak maçı izlemeyi, Galatasaray' ın maçı olduğunu unutup gidiyor, önemsemiyor. Kalan da boş vakit geçirmek için. Onlarında sesi çıkar yakında.
 
Bu maçtan sonra istifa etmesi gerekir. Ama edeceğini sanmam. Takım 4 maçtır puan kaybediyor. Bu maçta da rotasyonla çıktı hata yaptı. Daha önce de söylemiştim hoca maalesef artık oyunu okuyamıyor. Güzel ve genç bir kadro kuruldu onu heba etmemeli. 3 sene istedi ama 3 sene kimse tahammül etmez bu oyuna. 3 maç göremez böyle.
 
Lazio maçında oynanan oyun tamamen yüksek kontrasyonun getirdiği bir şey. 19-20 sezonunda PSG ve Madrid iç saha maçları gibi. Bir takım her maçı aynı şekilde oynayamaz bazen taktik, teknik ve kenar yönetiminin maç kazanması gerekir. Son 3 yıldır Galatasaray'da bu yok. Bu da istifa sebebidir. Gayet açık ve net.
 
Maç sonu yine Ocak ayını işaret etti.

İki sezondur ilk yarı kaybettiğimiz puanlar yüzünden şampiyon olamıyoruz. Bu sene de 6. haftadan 6 puan geriye düştük. 3 hafta sonra BJK deplasmanına gidiyoruz. Orada alınacak bir yenilgi ile 10. haftadan havlu atma riski var. O saatten sonra ister Ocak'ı bekle, ister Haziran'ı...

Yönetimin acilen inisiyatif alması lazım. Belli ki Terim ile olmayacak. Zorlamanın anlamı yok.
 
Adaylar bir zahmet gidip Mustafa Cengiz'e Fatih Terim ile aranızda ne oldu diye sordular mı? Hayır. Mustafa Cengiz en azından ne olduğunu söyledi ve açıkça "en küçük boşlukta Bodrum ya da ABD'ye gidiyor" diyerek.
Fatih Terim'in devri geçti gitti.
 

Üst