Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown(2-0)

onlara istediklerini vermeyecegiz! nerde oynayacagız bilmiyorum ama ahmet cömert olacak galiba orda oynayacagımız 2 maçı kazanmalıyız.. eger ilk maçı da alırsak... biter iş....iki takım içinde çok zor olacak 3 galibiyete ulaşan takım finale cıkıyor diye biliyorum takımı desteklemeye gidecegiz tabi... teknik kadro ya güvenimiz tam!
 
Ahmet cömertte boks turnuvası var ama inşallah o zamana kadar biter abdi ipekçide oynamayalım fener o potolara alışkın.hemde olay olma ihtimali yüksek.
 
İyi bir taktik çizilir ve özellikle savunmada direnç kırılmaz ve Fenerbahçe'nin kolay sayı bulmasına izin verilmezse , Abdi İpekçi dahil tüm maçları kazanabileceğimiz kanısındayım , Fenerbahçe'lilerin bizden yorgun olduğu ortada ve biz daha dinç daha hazır olursak atmosferden de etkilenmez ve ilk maçı alırsak yolumuz açıktır diye düşünüyorum ama elbette ki rakibimiz çok güçlü..
 
öncelikle iyi bi savunma ile ülkeri dış atışlara zorlarsak maçları kazanma ihtimalimiz artar.hücumdada iyi set oyunları yaparak gereksiz ve erken atış kullanmayıp oynarsak ülkeri yenecek gücümüz var.ama en önemliside şans faktörü yanımızda olur inşallah çünkü ülker ahmet cömertteki maçta her salladığı girmişti ve bizim bölece direncimiz kırılmıştı.
 
dış atışlar mı :? katılmıyorum bugrahan onlarda mrsiç var 3 lük atar da atar ama etkili savunma şart pota altında fenerbahce ulkerden daha kaliteliyiz bence oyunculara bakıldıgında sanki ayrıca solomon ömer hatta clark bile bazen yüzdesi yüksek dış atışlar kullanıyorlar.
 
seri hangi tarihte baslıyor acaba bilen varmı.umarım a.cömerte oynarız çok zor bir seri olacak ilk maçı almamız moral ve güven açısından çok önemli bu seride tüm ekip 0 hatayla oynamak zorunda.İBOŞUN tekrardan a.cömerte gelecek olması çok güzel adalet yerini bulacak haraket yapıp kaçmak değil 40 dakikayı dar edelim salonu iboşa çalışmalar şimdiden baslasın gününü gösterelim ona. :atki :atki
 
Buğrahan Koçer' Alıntı:
öncelikle iyi bi savunma ile ülkeri dış atışlara zorlarsak maçları kazanma ihtimalimiz artar.hücumdada iyi set oyunları yaparak gereksiz ve erken atış kullanmayıp oynarsak ülkeri yenecek gücümüz var.ama en önemliside şans faktörü yanımızda olur inşallah çünkü ülker ahmet cömertteki maçta her salladığı girmişti ve bizim bölece direncimiz kırılmıştı.

herifler dış atışlarda iyi savunma yapsan bile atacak oyuncuları var.ibo,ömer,mrsic,solomon(bazen clark,basden,mirsad)vs...
muhtemelen dışardaki oyunculara iyi savunma yaparak içeriye oynamalarını zorlamamız lazım.çünkü fatih,graves semihve oğuzdan daha iyi durumda.bana göre bu maçların adamı burak sezgin.baktı mirsadı tolga tutamadı.brown,cemal falan düşünmesin murat hoca burak onu çok iyi kışkırtır.fener seyircisini cezaya bile zorlar.
 
İnşallah fülkeri yenicez.3-1 alacağımızı düşünüyorum çünkü takım artık oturdu ve takımın bize bir galibiyet borcu var malum maç esnasındaki tezahüratlardan dolayı onlar da inanıyor haydi Aslanlar gösterin gücümüzü
şampiyon olacağızzzzz.
 
deplasman seyircisiz basketbol maçı düşünülemez!!!

bu serinin bütün maçları abdi ipekçide olsa ve 2 takım taraftarlarına eşit tribün dağılması gerekiyor...
 
Nedense aklıma hep ikinci yarıda Ahmet Cömertte yaptığımız ve yenildiğimiz maç geliyor. 3-1 alırız ı çok acı ama düşünemiyorum bile. Umarım maçlar sonunda ben haksız çıkarım. Güzel bir seri olması dileğiyle takımımıza yürekten başarılar.
 
serinin ne zaman başlayacağını bilen var mı?
 
Öncelikle her iyi Galatasaraylı gibi en iddiasız kadrolarda bile içinizde bir umut olur. Ama bu sefer iş farklı. Spor Sergi Sarayı ruhu geri dönüyor. İlk olarak Murat Özyer gibi Galatasaray'ın içinden gelen ve iyi Galatasaraylı olan koçun gelmesiyle başlayan rüzgar, Fitch ve Mitchell gibi oyuna renk katan oyunculara sezon ortasında Graves gibi bir yıldızın da eklenmesi taraflı tarafsız basketbolseverlerin en gözde takımı haline geldi. Teker teker oyunculara da bakarsak bizim F.Ülker'den eksik kalan hiçbir yanımız yok. Onların bizden fazla 2 tane özelliği var. Birincisi yöneticileri en alt seviyeden en medyatik olanlara kadar maçlara geliyorlar, iki de basının onlara desteği. Alman milli takımının guradı tecrübeli Mithat, genç sutör Murat Kaya, kaptan Burak, Fitch, Mitchell, Fatih Solak ve diğerleri... Biz şampiyonluk için her şarta sahibiz. Şu anda sene başından beri ısrarla söylediğim 3 şart var. Birincisi takım-taraftar bütünleşmesi ki bu yakalandı. En karamsar taraftarlarımız hariç herkes güveniyor. İkincisi takımın bütünleşmesi. Yani yabancı-Türk dostluğu ve yüzlerin gülmesi ki bu da sağlandı. Son olarak da eksik olan kısım yöneticilerimizin maçlara gelip manevi destek vermesi ve ağırlıklarını hissettirmeleri. Ahmet Dedehayır'ın yanında Adnan Polat, Haldun Üstünel, Fatih Gökşen gibi baskın, ağırlığı olan yöneticilerimiz de maçlara gelirlerse Galatasaray özlediği şampiyonluğa kavuşabilir. Sayın Murat ÖZyer'in de isteğine katılıyorum maçlarımızı Galatasaray'a daha yakışan Abdi İpekçi'de oynanmasından yanayım.
 
abdi ipekciye bakiosun fulker bu sezonu orda oynadi;sahenke bakiosun fulker dackayla orda mac yapti;atakoy olmayacaksa en iyisi ayhan sahenk dir bence,abdi ipekcinin secilmesi intihar olur arti bence ilk maci kazanamazsak bu turu gecme sansimiz %10 nun altinda bence....

her ne olursa olsun taskinlik yapmadan sadece takimimizi desteklemek we yeri geldimide hakemi etkileyen isliklar olmali...

malik dixon in nerde oldugunu bilen warmi arkadaslar;ve seri ne zman baslio
 
Maç tarihi hakkında bir bilgi var mı? Şu ilk maçta FB'i bir yensek var ya isterse Apdi İpekçi olsun, yıkarız vallahi :)
 
arkadaslar ben bu seride savunmalar konusur kim daha iyi savunma yaparsa finale cikar dacka maclarinda goruldugu gibi fener yenilmeyecek bi takim degil burda onemli olan fitchin ve gravesin performansi olcaktir fitch ahmet comertdeki macta cok iyi durdurmuslardi basdenla buna dikkat etmek lazim mrsic cok formsuz onlarda son dacka macinda goruldugu gibi semih erden ve soloman cok formda semih ve gravesin arasinda muthis bir cekisme olcaktir bu seride tahminim eger iyi bir fitch ve iyi bir gs savunmasi olursa fulkeri eleriz
 
bana göre fülkerin pota altı bizimkinden daha iyi değil.Bu maçta fatih solak ile gravese çok iş düşüyor.pota altını karartmamız lazım.solomonu kim savunur bilemiyorum ama tufan galiba savunabilir.Mitchell sovunursa çok etkisiz kalır çünkü.Fatih solak bu maçın savunmada kilit adamı olacak.pota altını kapatırsa ve rakibi pota altında oynatmazsa adamlar 3 lüklere sarılacak solomon ve mrsiç üçlüklerde en iyi adamları.eğer üçlüklerde fazla başarılı ve ballı olamazlarsa bu maçı alırız.Bu maçta alan savunması yapılmamalı o zaman çok rahat üçlük buluyorlar.herkes adam adama boş adam bırakmayacak kadar büyük bir hırsla oynamalaı.Ben takımıma ve koçumuza güveniyorum.Bu maçın sürpriz adamı tolga olabilir.son maçlarda hücumde ve savunmada çok etkili.

maçlar ne zaman başlıyacak bilen varmı.
 
Solomon'u biz tutacağız maçın anahtarı bu!
soloman'dan bol bol teknik faul ve atılmaya varacak hırçın hareketler bekliyorum!!!
 
solomon her zaman hırçın hareketler yapıyor zaten aynı hareketleri biz yaptığımızda direk teknik faul çalıyolar.ama ona teknik faul çalınması için bi kaç kez hareket yapması gerekiyor.bun daçka serisinde rahat bir şekilde hepimiz gördük.solomonu zorlayabilceke takımdaki en iyi savunmacı olan Tufan Ersöz dür.Solomon çok ballı ve agresif bir oyuncu bazen özürlüce hareket yaptığı görülüyor.sıkı savunma ile dış atışını kesebiliriz ikili sıkıştırmalarda ve sert savunmalarda saçma sapan pas atarak top kaybı yaptırabiliriz.solomonu durudurursak maçı yarılamış oluruz kilit adam o çünkü.
 

Üst