ibos napamistiki bize taner abiTaner Atıl' Alıntı:maçın 14 MAYIS ta olması ayrı bir güzellik :muhaha onlara 2.bir 14 mayıs yaşatacağız gel bakalım ibrahim a.cömerte özledik seni.umarım yönetim abdi pekçide takımi yanlız bırakmaz
bu sözlere imzamı atıyorum.yeter artık ya ntv derbiyide yayınlamacaksa neyi yayınlayacak çok merak ediyorum.Fatih Hısım' Alıntı:yeter artik su e2 denen sacmalik'tan ne zaman vazgececekler. bikkinlik geldi artik. Artik Fenerbahce-Galatasaray derbisi de izletirmeyecekler adama. yeter yeter yeter!!!! birileri artik dur demeli buna.
Programa bak çay demle!Eyüp YILDIZ' Alıntı:14 Mayıs Pazartesi
20:00 Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (Abdi İpekçi Spor Salonu) e2
18 Mayıs Cuma
20:00 Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker (Ahmet Cömert Spor Salonu) NTV
22 Mayıs Salı
Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker (Ahmet Cömert Spor Salonu) G
26 Mayıs Cumartesi
Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (Abdi İpekçi Spor Salonu)
çok doğru gökçe yani adamlar 1. biz 4.olduk.onların kadrosu çok daha iyi bunlar görünen gerçekler.Gökce Başaran' Alıntı:Beyler eğri oturup doğru konuşalım.
Öncelikle biz FbÜlker'i yeneriz değil eğer seri bizim olursa burada FbÜlker seriyi kendi eliyle vermiştir bize demektir.
Tamam belki çok tepki alacam ama doğruları konuşmamız gerekiyor.
Bende bir Galatasaraylıyım ve burada ki çoğu insandn fazla maça gittim.
Ancak "Görünen köy kılavuz istemez."
Bizim FbÜlker'i bu seride elememiz pek ihtimal dahilinde değil.Ha ihtimal tabiki var hep olacak.Ama çok çok az.
Siz bakmayın Daçka zorlamış,Pınar zorlamış.FbÜlker çok tınmıyor onları.Zaten ellerini kollarını sallıya sallıya turu geçeceğini biliyorlar.
Bakınız.Bayan serisinde de ilk maçı kıl payı kaçırdık.Herkes dedi.OO geliyoruz Cömert'te yenecez onları dedik.Çıktılar en önemli yabancıları yokken 30 sayı fark attılar.
O yüzden evet inşalah eleriz diyorum ma ümit çok az.Ha şunu da biliyorum.Bizim takımda da ümit bence çok az.
Fitch şampiyon yaparım diyordu bu seride bakalım bizi padişah mı yapacak yoksa rezil mi görecez.
Umarım ben yanılırım.
Fırat Aydın' Alıntı:İyi bir taktik çizilir ve özellikle savunmada direnç kırılmaz ve Fenerbahçe'nin kolay sayı bulmasına izin verilmezse , Abdi İpekçi dahil tüm maçları kazanabileceğimiz kanısındayım , Fenerbahçe'lilerin bizden yorgun olduğu ortada ve biz daha dinç daha hazır olursak atmosferden de etkilenmez ve ilk maçı alırsak yolumuz açıktır diye düşünüyorum ama elbette ki rakibimiz çok güçlü..
Fırat Aydın' Alıntı:Söylediklerime ekliyorum ;
Fitch'in herkesten çok gayretli olacağından eminim...
Onur UNCU' Alıntı:Ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar bize karşı maksimum konsantre olup sıfır hatayla oynuyorlar.Yıllardan beri her branşta sayısal anlamda geride olmalarını bu şekilde örtmeye çalışıyorlar.Konsantrasyonları Daçka serisinin kat kat üstünde olacaktır.
Milli basketbolcu olup adam olamayan o iki lavuğun olası ters hareketlerinde sakin olmalıyız.En büyük amaçları salonu boşalttırmak zaten.Gelmeyelim bu oyunlara...
Gökce Başaran' Alıntı:Böyle yeni kurulan takımlar ilk yıllarında şampiyon olamadı.Bence kolay kolay da olamaz.Önümüzde bir Beşiktaş örneği var.Adımları yavaş yavaş çıktılar.Fianle kadar geldiler.Avrupa kupalarında başarılı oldular.Seneler geçtikçe ama yatırımı yaptılar ve meyvelerini topladılar.
Ben bu sene şampiyon olup seneye 6. olmayı istemezdim.Bu sene yarı finalde elensekte mutlu olmalıyız.Gelecek sene finali düşünebilirz belki de şampiyonluk.
Unutmayalım:
Yarışı kazananlar yavaş ve devamlı gidenlerdir...