Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown(2-0)

ancak yüzde yüz le oynarsak geçebiliriz bu turu
mithat,tolga,burak 3lüsünün performansı çok ama çok önemi bu üçlüden 20 sayı civarı çıkartabilirsek iyi olur
murat hocanında ne yapacağı belli değil geçen sene efesi izleyip çözdü süpürdü aklımda acabalar var hadi murat hoca
 
Taner Atıl' Alıntı:
maçın 14 MAYIS ta olması ayrı bir güzellik :muhaha onlara 2.bir 14 mayıs yaşatacağız gel bakalım ibrahim a.cömerte özledik seni.umarım yönetim abdi pekçide takımi yanlız bırakmaz
ibos napamistiki bize taner abi
 
Fatih Hısım' Alıntı:
yeter artik su e2 denen sacmalik'tan ne zaman vazgececekler. bikkinlik geldi artik. Artik Fenerbahce-Galatasaray derbisi de izletirmeyecekler adama. yeter yeter yeter!!!! birileri artik dur demeli buna.
bu sözlere imzamı atıyorum.yeter artık ya ntv derbiyide yayınlamacaksa neyi yayınlayacak çok merak ediyorum.
 
Haftaiçi olan maçlar NTV yayınlamıyor galiba.Kablolu TV kullanıcısı olarak e2'yi izliyemiyoruz.Maçları izleyemiyoruz...Son verilmeli...
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
14 Mayıs Pazartesi
20:00 Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (Abdi İpekçi Spor Salonu) e2

18 Mayıs Cuma
20:00 Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker (Ahmet Cömert Spor Salonu) NTV

22 Mayıs Salı
Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker (Ahmet Cömert Spor Salonu) G

26 Mayıs Cumartesi
Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (Abdi İpekçi Spor Salonu)
Programa bak çay demle!

Programı yapanların arkasından birileri kovalıyor ama kim, onu çözemedim! Galatasaray oynayacağı iki maçı da hafta içinde oynayacak. Hoş, taraftar Ahmet Cömert´i gene doldurur ama...
 
iceri zorlarsak penetrate edersek onlari biraz faul acisindan zorlarsak sonra icerden cok kolay sayilar bulabiliriz yoksa biz disardan oynamaya kalkarsak fast breakleri bulamazsak kolay atis bulamazsak;sete set de onlara ayak uydurup deplasmanda tempoyu arttirmaya calsiirsak bu is bizim ikendi sahamizdaki 2. macda 1-3 olarak yari finalde eleniriz...

umarim son macda yedigimiz fark takimda pozitif hirs yapmisdir yoksa aggresive hirs pimimizi ceker. simdiden takimdaki herkese kenar yonetimine ve bench de oturan yedek oyunculara buyuuk is dusuyo we taraftara. o atmosfer insani carpar we farkli kisilige burunursunuz yani ben ole oluodum takimi cilginca destekleyip zaten bu sene bu oluooo takima enerji verilmeli....

herkesin simdiden ayaklarina we seslerine guc wersin
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Beyler eğri oturup doğru konuşalım.
Öncelikle biz FbÜlker'i yeneriz değil eğer seri bizim olursa burada FbÜlker seriyi kendi eliyle vermiştir bize demektir.
Tamam belki çok tepki alacam ama doğruları konuşmamız gerekiyor.
Bende bir Galatasaraylıyım ve burada ki çoğu insandn fazla maça gittim.
Ancak "Görünen köy kılavuz istemez."
Bizim FbÜlker'i bu seride elememiz pek ihtimal dahilinde değil.Ha ihtimal tabiki var hep olacak.Ama çok çok az.
Siz bakmayın Daçka zorlamış,Pınar zorlamış.FbÜlker çok tınmıyor onları.Zaten ellerini kollarını sallıya sallıya turu geçeceğini biliyorlar.
Bakınız.Bayan serisinde de ilk maçı kıl payı kaçırdık.Herkes dedi.OO geliyoruz Cömert'te yenecez onları dedik.Çıktılar en önemli yabancıları yokken 30 sayı fark attılar.
O yüzden evet inşalah eleriz diyorum ma ümit çok az.Ha şunu da biliyorum.Bizim takımda da ümit bence çok az.
Fitch şampiyon yaparım diyordu bu seride bakalım bizi padişah mı yapacak yoksa rezil mi görecez.
Umarım ben yanılırım.
çok doğru gökçe yani adamlar 1. biz 4.olduk.onların kadrosu çok daha iyi bunlar görünen gerçekler.
bizim onları geçmemiz için şans faktörü lazım onların atacağı 3lüklerin felan girmemesi lazımki onların morali bozulsun potansiyelleri düşsün.ama yinede bn inanıyorum allahta bize yardımcı olur biz bu turu geçeriz(ama gerçekten çok zor)
 
Fırat Aydın' Alıntı:
İyi bir taktik çizilir ve özellikle savunmada direnç kırılmaz ve Fenerbahçe'nin kolay sayı bulmasına izin verilmezse , Abdi İpekçi dahil tüm maçları kazanabileceğimiz kanısındayım , Fenerbahçe'lilerin bizden yorgun olduğu ortada ve biz daha dinç daha hazır olursak atmosferden de etkilenmez ve ilk maçı alırsak yolumuz açıktır diye düşünüyorum ama elbette ki rakibimiz çok güçlü..


Söylediklerime ekliyorum ;

Fitch'in şampiyon olacağız ! başka bir ihtimal düşünmüyorum. gibi açıklamaları var daha doğrusu röportajı var. Nba'e gitmek istediğini söylemişti ve bu nedenle de Galatasaray'la bir Şampiyonluk yaşayıp öyle farkedilme amacı olduğundan Fitch'in herkesten çok gayretli olacağından eminim. Bunları söylüyorum çünkü bana göre Fitch'in performansı = maçın kaderi Galatasaray için bu seride.Bakalım yıldız oyuncu sözünü tutacak mı ? Bu takımı şampiyonluk yolunda en büyük rakibine karşı yüceltecek mi..?
 
Fırat Aydın' Alıntı:
Söylediklerime ekliyorum ;

Fitch'in herkesten çok gayretli olacağından eminim...

Tabi bu söylem çok bencil olacağının da işareti olabilir. ;)
 
ibo'yu şöyle yapacağız böyle yapacağız diyen arkadaşlar lütfen aklını başına devşirsin gelecek sezon 3-5 maçı seyircisiz oynamak istemiyorsak makul şekilde tepkimiz koyalım!!!!!
bir örnek:b.güney kasti faul yapmış hakemde çalmış 4 atış ve top bizde b.güney top gibi zıplıyor 15 sayı öndeyiz bazıları sahaya yabancı madde atıp sahaya dalmaya çalışıyor????
arkadaşlar biz ARMAMIZA destek olmaya gidiyoruz oraya ibo ve barış'a saldırmaya değil!!!!
Ayrıca 'solomon' diyorum ısrarla her hareketini ıslıklayalım yuhlayalım bakın neler oluyor!!!!
 
arkadaşlar eğer feneri elemek istiyorsak ilk önce solomon u maçtan tamamen koparmalıyız her faul beklediği pozisyonda ıslıklamalıyız solomon zaten kafa olarak maçtan koptuğu zaman direk kendi takamı alehine çalışıo tabiki buda bizim içn çok büyük bi avantaj...
 
Ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar bize karşı maksimum konsantre olup sıfır hatayla oynuyorlar.Yıllardan beri her branşta sayısal anlamda geride olmalarını bu şekilde örtmeye çalışıyorlar.Konsantrasyonları Daçka serisinin kat kat üstünde olacaktır.
Milli basketbolcu olup adam olamayan o iki lavuğun olası ters hareketlerinde sakin olmalıyız.En büyük amaçları salonu boşalttırmak zaten.Gelmeyelim bu oyunlara...
 
Onur UNCU' Alıntı:
Ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar bize karşı maksimum konsantre olup sıfır hatayla oynuyorlar.Yıllardan beri her branşta sayısal anlamda geride olmalarını bu şekilde örtmeye çalışıyorlar.Konsantrasyonları Daçka serisinin kat kat üstünde olacaktır.
Milli basketbolcu olup adam olamayan o iki lavuğun olası ters hareketlerinde sakin olmalıyız.En büyük amaçları salonu boşalttırmak zaten.Gelmeyelim bu oyunlara...


Söylediklerine katılıyorum... Bizim maçlarda özellikle İbrahim ve Mirsad sıfır hata ve konsantrasyonla oynuyorlar. Hatta Mrsic de. Semih gibi kabiliyetsiz bir adamın bile bize karşı oyunu değişiyor. Bence futbolda bile benzer olaylar oluyor. Öncelikle şampiyonluğa inanmamız lazım. Kadro olarak yeterli derinliğe ve kaliteye sahibiz. Taraftarında en çok bütünleştiği takım biziz. İlk beşin Mitchell, Tufan, Fitch, Graves ve Fatih şeklinde başlamasını isterim. Mitchell son haftalarda inanılmaz bir form tuttu, Fitch hakkında eleştirilere zaman zaman katılsam da Fitch tek başına maç kazandırabilecek yıldız bir oyuncu. Tufan Galatasaraylılığı en özümseyen oyunculardan. Graves gününde olursa pota altını dar eder. Şu son dönemde Fatih'in formunda düşüş var diye düşünüyorum ama Fatih savunmada başarılı olsa da yeterli. Mithat Almanya Milli Takımı'ndan çok tecrübeli bir isim. Play off'larda çok yer bulamayan kaptan Burak Sezgin ve Murat Kaya verilen göre yapacak nitelikte oyuncular. Özellikle Murat Kaya üçlükleri ve kritik zamandaki turnikeleriyle Fitch'in kilitlenebileceği maçlarda coşabilir. Cemal daha takımı sırtlamak için çok genç, sırıtmasın yeter. Tolga Tekinalp'in sürpriz çıkışına şaşırmamak mümkün değil. İçeriden dışarıdan bulduğu sayılar dışında savunmasıyla da çok yararlı işler yapıyor. Son olarak Denham Brown. Çoğu kişi aksini düşünse de Brown'ın yararlı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Kariyeri ve yaptıkları hiç de fena değil. Alışma sürecini atlattığı an hem skorda hem de savunmada başarılı olacağına inanıyorum...

Sonuçta Koçumuz Murat Özyer, takımımız ve taraftarımızla şampiyonluğu gerçekten hak ediyoruz. Özellikle f.ülker'li yöneticiler ve sportmenlikten uzak, seviyesiz İbrahim'in takımının şampiyon olmayıp bizim olmamız o yaptığı pislik hareketten sonra suratın tokat olarak yapışır.
 
Böyle yeni kurulan takımlar ilk yıllarında şampiyon olamadı.Bence kolay kolay da olamaz.Önümüzde bir Beşiktaş örneği var.Adımları yavaş yavaş çıktılar.Fianle kadar geldiler.Avrupa kupalarında başarılı oldular.Seneler geçtikçe ama yatırımı yaptılar ve meyvelerini topladılar.

Ben bu sene şampiyon olup seneye 6. olmayı istemezdim.Bu sene yarı finalde elensekte mutlu olmalıyız.Gelecek sene finali düşünebilirz belki de şampiyonluk.

Unutmayalım:
Yarışı kazananlar yavaş ve devamlı gidenlerdir...
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Böyle yeni kurulan takımlar ilk yıllarında şampiyon olamadı.Bence kolay kolay da olamaz.Önümüzde bir Beşiktaş örneği var.Adımları yavaş yavaş çıktılar.Fianle kadar geldiler.Avrupa kupalarında başarılı oldular.Seneler geçtikçe ama yatırımı yaptılar ve meyvelerini topladılar.

Ben bu sene şampiyon olup seneye 6. olmayı istemezdim.Bu sene yarı finalde elensekte mutlu olmalıyız.Gelecek sene finali düşünebilirz belki de şampiyonluk.

Unutmayalım:
Yarışı kazananlar yavaş ve devamlı gidenlerdir...

Galatasaray Türkiye'ye basketbolu getiren ve en çok şampiyon olan takımlardandır. Galatasaray ismiyle ve varlığıyla zaten her zaman en büyük şampiyonluk adaylarındandır. Yarı finali başarı saymak forumda zaman zaman eleştirilen "küçük olsun bizim olsun" mantığının en büyük örenediğidir. Aynı zihniyeti 2000 senesinde biz UEFA derken, zor abi hele Türk takımına yedirtmezler laflarıyla anıyoruz...
 
Valla bu takım 2 sene önce küme düşüyordu farkında mısınız?

Küme düşüyordu.Hiç görmedim 14.lük'ten 2 yıl sonra yarı finale çıkmış bir takım.Ender takımlar bunu yapar.Büyük takımlar bunu yapar.

Ben küçük ile yetinelim demiyorum.Ama gerçekleri görmezsen kaybolursun.Aynı Adnan Polat gibi.Saat 20.45 diye herkesi uyuttu.Şampiyonluk bekliyorduk 2 hafta önceye kadar.Sen hala bekle mesela şampiyonluk.Ama gerçekler asla inkar edilemez.

Bu takımın yarı finalde elenesi başarısızlık demek değildir.Amacımız hep şampiyonluk olsun diyoruz ama Efes'in 10 milyon dolardan fazla bütçesi varken bizim de 3 milyon dolar varken,şampiyon olcaz demek sadece gerçeği ve görüneni inkardır...
 
Yarı Final elbette başarısızlık değil. Ama bunu elenirsek konuşup değerlendirmemiz lazım. Daha seride bir maç bile oynamamışken yarıfinal başarı demek doğru değil. Geçen sene Adnan Polat yönetime gelene kadar şampiyonluğa hiçbir inanç yokken verdiği demeçlerle bile takımı motive etti.
 
Hepimiz ßiliyoruz zor maç olacak ülker darüşşafaka maçında oynadığı gibi bize karşı oynamaz bunu hepimiz biliyoruz biz GALATASARAY'ın Her maçında yaptığımız gibi evimiz de oynadığımız her maçta salonu doldurduysak bu maçtada doldurucaz gönülden destek verecez...! Birde arkadaşlar lütfen yapmayın iboyla mirsadla fln uğraşmaya değmez boş insanlarla onlar agresiflik yaparak takımı maçtan soğutmaya çalışan kişiler onların işi bu biz onlarla uğraşırsak bize yakışı kalmaz ;)

fbülkeri geçmemiz çok zor ama mücadelede de üstün çıkarsak eğer oyun içerisinde bir ihtimal geçeriz onları...! birde maç esnasında solomon topu eline aldığında ıslıklayın çok hırslı solomon kendine hakim olamıyor o yüzden çok teknik faul alır...Diğer bir mevzu Fitch Şampiyonluk diyordu Bakalım Sözünde durabilecek mi?? playoff ta bjk ile oynadığımız ilk maçta oynadığı gibi oynasın 27 sayı attığı maçta öyle bir performans sergiler umarım tolga tekinalp da son 1 aydır süper zaten tecrübesi ile yine konuşturur tufan , graves , mitchell desen 4 -4'lük... Denham da açılsa bu maçta harika olur ben o kadar da umutsuz değilim doğruya doğru..!

Bide özel olarak konuşcam maç içerisinde ''Bu sene baskette tarih yazalım...kupaları şirketlere bırakmayalım... Ne efes ne ülker nede telekom haydi bastır Cimbombom'um Sensin şampiyon'' tezahüratını taraftar harika söylüyor ses çok süper çıkıyor bu tezahüratı her zamanki gibi söyleyelim... :atki

ŞANLI GALATASARAYIMIZA GÖNÜLDEN DESTEK
 
atkılarla yarın akşam 8 de abdi ipekçiye...

abdi ipekçiyi fenerlilere bırakamayız. galatasaray yalnız kalmamalı yönetime uymayın yönetim işbirlikçi 2-0 geriye düşersek -ki yalnız kalırsak- geri düşeceğiz gibi görünüyor- geri çeviremeyiz 3 maç kazanmak zorundayız biri gene abdi ipekçide -son maç- fenerliler yüklenir maça ayrıca.- abdi ipekçide 400 500 kişi bile örgütlü gitse gireriz ceza falan da yok valiliğin kararı bu federasyonun değil :atki
 

Üst