Fenerbahçe Ülker Maçı Biletleri

Tarih: 11 Nisan 2012 Çarşamba
Saat: 19:30
Yer: Abdi İpekçi Arena
Yayın: LİG TV3

Önümüzde Türk Telekom ile oynayacağımız kritik bir karşılaşma mevcut ama 11 Nisan Çarşamba günü Fenerbahçe Ülker´le oynayacağımız maçın biletleri T. Telekom maçından önce (5 Nisan Perşembe saat 11´de) satışa çıkıyor. Bu bilgi gözden kaçmasın diye başlık erken açılmıştır.

Fenerbahçe Ülker maçının biletlerinin 5 Nisan Perşembe günü saat 11´de satışa çıkacağına dair bilginin kaynağı Biletix´dir.

Umarım karaborsaya kalmam yarın 17 18 dolaylarında almayı düşünüyorum arkadaşlar biter mi biterse alacak arkadşlar 2 fazla bilet alabilir mi ?

Onur, sadece ihtiyaç sahipleri alacak olsa akşama kalır ama... Geçen sezonki maçların biletlerinin 2 saat içinde tükendiğini göz önünde bulundurursak o saate kalmaz biletler.

Bu maçı hem çarşamba gününe koy, hem de önceden 20:00 olarak belirlenen başlama saatini 19:30'a çek.

Yuh ulan ya, yuh artık!

Arkadşlar yarın sınavım var lütfen bilet alamayacağım istanbullu arkadşlar ya da İTÜlü bir arkadaş varsa bize 2 bilet alabilir mi parasını yarın hemen veririz ? lütfen alabilecek biri olursa bana özelden mesaj atabilir mi karaborsaya para yedirmek istemiyorum ?

Şu karaborsa işini halletmek için, bilet satma sistemini değiştirme imkanı yok mu? Saçmalıyor olacağım belki, ama mesela biletler internet üzerinden kimlik eşliğinde, sadece bir tane olacak şekilde satılsa ve kapıda ona göre giriş yapılsa olmaz mı? Net üzerinden kayıtlı bilgi kime aitse, sadece o girebilsin. Ne bileyim başka bir çözüm bulunamaz mı ya da?

Bu arada, bu maçı kolay kolay kimsenin kaçıracağını düşünmüyorum tabii, ama yine de gitme imkanı olmayan biri, kombinesini ya da biletini bana verirse çok memnun olurum. Malum satın almaya yetişemediğimiz oluyor.

Tek kelime ile rezalet. Çarşamba günü derbi mi olur. futbolda da böyle yapmıışlardı. insanlar keyifli bir şekilde, maçtan önce arkadaşlarıyla belki yemek yiyip çay içip, maç çıkışı da beraber eğleneceğine, hafta içine koyuyorlar, öğrencilerin bir sonraki gün dersi olur sınavı olur, çalışanların işleri olur maça gelemezler, hafta içi iş çıkışı istanbul trafiğinde eziyet çekilir, normalde maçtan 1 saat önce gelinip maçtan önce eğlenilip rakibe baskı, kendi takımına destek olunacağına maça geç kalınır. maça girişte yığılma son dakikalara olacağı için kapıda eziyet çekilit. tek kelime ile rezalet. sırf futbolda playoff'lar başladığı için hafta sonu zaten yayıncı kuruluşun reytingi tavan yapacak, bu maçı hafta içine koyalım da hafta içi de reyting yapalım diye konmuş bi maç. bu federasyondan da bu beklenir zaten.

mesela biletler internet üzerinden kimlik eşliğinde, sadece bir tane olacak şekilde satılsa ve kapıda ona göre giriş yapılsa olmaz mı? Net üzerinden kayıtlı bilgi kime aitse, sadece o girebilsin. Ne bileyim başka bir çözüm bulunamaz mı ya da?

net üzerinden kimlik olur da, 1 tane bilet sınırlaması olmamalı. eşime dostuma çocuğuma da bilet alabilmeliyim. yani 2 ya da 3 sınırlaması olmalı. geçen sezon final serisinde 3 idi sınırlama sanıyorum. bu maça da öyle olacağını(sınırlamanın 9 olmayacağını) düşünüyorum

İnanmak istesem de olmuyor nasıl işse 2 saatte biletler bitmişti neyse ki işim yoktu son 100 biletten 2 sini almıştık arkadaşla :( ama dediğiniz gibi internetten bile max 3 4 bilet alınmalı .

net üzerinden kimlik olur da, 1 tane bilet sınırlaması olmamalı. eşime dostuma çocuğuma da bilet alabilmeliyim. yani 2 ya da 3 sınırlaması olmalı. geçen sezon final serisinde 3 idi sınırlama sanıyorum. bu maça da öyle olacağını(sınırlamanın 9 olmayacağını) düşünüyorum

Şöyle olabilir, eşe dosta almak isteyen onun kimlik bilgilerini kullanır o zaman, böylece bir daha değiştirilme imkanı olmaz. Stad günü, foto ve kimlik bilgileri karşılaştırılması yapılır. Belki biraz daha zahmetli hale getirecek girişi, fakat karaborsacılar bundan zarar görecekse ben her türlü eziyet çekmeye hazırım kapıda.

Bir şey daha. Onur Salim'in ve aslında çoğumuzun isteğini genele yayabilir miyiz acaba? GsBasket adminleri bu konuda yardımcı olabilir mi? Sisteme girmeyi başaranlar alabildiği kadar(sınır kaç ise) bilet alsa ve forumdan irtibat ile sahiplerine ulaştırılsa olmaz mı?

yönetimimiz uyuyormu.. bu maç hem haftaiçi hem bu kadar erken bi saatte oynanırmı.. madem haftaiçi olacak bari daha geç bir saate aldırın maçı.. haftalardır bu maçı bekliyorum ama şu maç saatine bak ya.. kesinlikle bu bir yönetici basiretsizliği.. yinede saatinin değişeceğini umarak biletimi alacam.. ve inanıyorumki mükemmel bir oyunla fb yi sahadan sileceğiz.. zaten kaç maç üstüste son sanıyelerde macları alıyorlar.. bu maçla birlikte onların bu sene tüm umutlarını söndürme zamanı..

bu arada maç saati için resmi sitemiz 19.00, biletix 19.30, federasyon 20.00 diyor.. yarın biletler satışa çıkıyor ve şu saat karmaşasına bak.. tam bir skandal..

haydaaaa.. şu an itibariyle biletix maç saatini 20.00 olarak değiştirdi.. koskoca Türkiye basketbol liginin en önemli maçında yaşanan duruma bak!!!! ya arkadaş bu nasıl bir organizasyon bozukluğudur anlamadım.. satışa çıkana kadar bari 20.30'a alınsa..

Yani benim anlamadığım bir şey var ve bir Allahın kulu yönetici de çıkıp ''Aga siz ne ayaksınız?'' demiyor. Bu yıl TTnet Arenada oynanan futbol maçı hafta içi olup Trabzonun CL maçıyla aynı günde oynandı.
BJK ile İpekçide dün oynadık. Şimdi Fenerle de bir hafta içi maçımız var.

Ama kadıköydeki futbol maçı fikstürde cuma günü iken ctesi gününe alındı.Hemde hafta sonu 19.00 da başlaması gereken maç 20.00 a alınarak.

Böyle bir çifte standart olabilir mi ya ? Gerçekten çok komik.

Fenerbahçe Ülker maçını çarşamba günü oynamak bana göre sorun yaratacak bir durum değil. TBF´nin son yıllardaki alıştığımız davranışı. Neticede ilk yarıda Sinan Erdem´deki maç da hafta içi (30 Aralık 2011 Cuma) oynanmıştı. Sorun karşılaşmanın saati.

Hafta içi oynanan bir karşılaşmanın saati 20:30´dan önce olmamalı. Derbi saat 19´da da başlasa o salon dolar ama trafik sorunu nedeniyle salonun tam kapasiteye ulaşması, taraftarın maça odaklanması bir devreyi alır götürür.

Neyse, biz şimdi en iyisi bunları bir kenara bırakıp konunun erken açılış amacına dönelim; biletlerin maça gitmek isteyenlere gişe fiyatı üzerinden ulaşmasını sağlamak. Şimdiden uyaralım; forumda karaborsa girişiminde bulunanlar -alenen ya da özel mesaj yoluyla- foruma veda eder!