Fernando Muslera

Hocam Muslera'ya verilen paranın çok fazla olduğunu bende düşünüyorum da bu Aykut'a, Ufuk'a kaleci diyebileceğimiz anlamına gelmemeli. Bunların olduğu yerde Muslera Buffon muamelesi görmeli...

Abi diyorum bende gollük toplar mı çıkardı Aykut.Oooo bravo aferin Aykut dediğimiz bir pozisyon olmadı ki Aykut'u değerlendirelim maç içinde.Bir ofsayt pozisyonu vardı onada çıkmadı arka direğe her zamanki gibi izledi yan topu,o da ofsayt oldu zaten...

Ben Aykut mükemmel oynadı demedim.bu sezon ilk defa gol yemeden maç bitirdik.Bende böyle oyna gol yeme dedim.Siz nasıl anlıyorsunuz,bilemem ama inter maçında çıkardığı iki tane top var ki!!! benim diyen kaleci o topları çok zor çıkarır.Volkanı örnek veriyorsunuz ama biz dolu dolu 1 sezon aykuta tahammül edemiyoruz.en son 8 maç üst üste oynadı onda da 8. maç gol yedi sivastan şampiyon olduk adama yine laf söyledik.sizce muslera için göstereceğimiz sabrı Aykut için gösterdik mi?

Benimde aklımda kadıköyde kurduğu baraj var dakika 87 topun başında alex de souza kupada çeyrek final maçında.Benim diyen kaleci öyle baraj kurdurmazdı...

Serkut o maçı çok iyi hatırlıyorum o barajıda top bizim kalenin sol kenarına 2 metre mesafede aykut da doğal olarak barajı kendi soluna doğru kurdurdu ama top müthiş falso ve sert sağa köşe doksana gitti.Şimdi dediğime geldiniz mi?tahammülünüz yok.elin yabacısını göklere çıkaralım aynı hatayı türk yapınca bundan kaleci olurmu.Hatırlayın volkanı shalke maçında ki hatasını şimdi ne durumda.kaleci oynayarak forum tutar ama bizde bir maç kötü hoop öbür kaleci adamlar hata yapıcam korkusuyla daha fazla hata yapılıyor bakın türbünden aaa diye bağırsanız saha içine oooooooooooo diye gelir.Aykuta üst üste kaç maç şans verildi. Yapmayın beyler testere olun hep keser olusanız mizanın ayarı bozulur.

Benim de aklıma S. bükreş maçında bizi şampiyonlar liginden edişi geliyor.
Vikipedia 'ya göre Galatasaray'da 72 maça çıkmış. Hiçde azımsanmayacak bir rakam.

Galatasarayın son şampiyonluğunda kalede aykut ve orkun ikilisi vardı..Aykut için diyeceğim türkiyenin değil hatta avrupanın bile en iyi kalecilerinden..Bunda çok ciddiyim..ama ikinci kaleci olarak..kesinlikle iyi kaleci ama ne zaman bir numara oldu hep saçmaladı..

Biraz genellemeyi zorlarsak görürüz..Aykutun ilk kaleci olarak çıktığı maçlardaki performansı saç baş yoldururken ne zaman eksiklerden sakatlıktan dolayı veya hazırlık , kupa maçlarında kısaca kaleyi geçici devraldığı maçlarda resmen döktürdü inanılmaz toplar çıkardı..o yüzden bizi üzmesin kendide üzülmesin beşiktaşlı fevzinin konumuna düşüp kafasını direklere vururken görmek istemem..Bu hafta gayet iyiydi eminim muslera haftaya düzelsin ama kalede yine aykut olsun gelir saçma sapan bir gol yer

Mazhar o maçta suç Aykutun mu? yoksa tam stau dan korkup tam 6 savunmacıyla maça başlayan skibenin mi? sen kendi evinde 6 savunmacıyla maça başlarsan sonucu kaleciye bağlamak büyük hata olur o maçı içinden arkadaşlarla beraber bu gün burda olmayan eyübün barında seyrettik hatırlayan varsa daha maç kadrosu ekrane geldi tek söylediğim korkak bir kadro biz bu maçı kazanamayız. Oldu sonucunda da 2-2 bitti.

Mazhar o maçta suç Aykutun mu? yoksa tam stau dan korkup tam 6 savunmacıyla maça başlayan skibenin mi? sen kendi evinde 6 savunmacıyla maça başlarsan sonucu kaleciye bağlamak büyük hata olur o maçı içinden arkadaşlarla beraber bu gün burda olmayan eyübün barında seyrettik hatırlayan varsa daha maç kadrosu ekrane geldi tek söylediğim korkak bir kadro biz bu maçı kazanamayız. Oldu sonucunda da 2-2 bitti.
Şimdi sen o maçtaki Aykut'u savunup Muslera'yı yerden yere vurmak için türlü türlü argümanlar arıyorsun yani abi.
Biz daha ilk maçında eleştirdiğin Muslera'nın İBB maçında az savunmacıyla oynadık zaten değil mi?

Mithat Abi;
Aykut'a çok fazla şans verildiğini ve bunları kullanamadığını düşünüyorum.
Aykut'un mentalisinde sorun var bence.Adam resmen ikinci kaleciliği kabullenmiş.Ben böyle bir adama hiçbir zaman güvenemem.
Bir de oyuncuları tek maçla asıkesen biri değilim ama 3-5'lik maçı hatırlıyor musun abi ? :)

Furkan ben Aykut'u savunmuyorum,musleranın yediği golleri Aykut yiyince tu kaka muslera yiyince sabır ben ona kızıyorum,sonra muslera dünyanın en iyi 10 kalecisi be sayıyorum avrupanın ilk onunda yok bu nasıl iş.tamam iyi kumaş olabilir ama pişmesi lazım bizimde bu sabrımız yok beyler.

Bir kardeşim yazmış Galatasaray'da 72 maç oynamış diye yapmayın beyler 8 senede 72 maç çok mu.Daha 10 sene evvelsine kadar ümit milli takımda volkan aykutun yedeğiydi.

Furkan ben Aykut'u savunmuyorum,musleranın yediği golleri Aykut yiyince tu kaka muslera yiyince sabır ben ona kızıyorum,sonra muslera dünyanın en iyi 10 kalecisi be sayıyorum avrupanın ilk onunda yok bu nasıl iş.tamam iyi kumaş olabilir ama pişmesi lazım bizimde bu sabrımız yok beyler.

Mithat abi, daha ligde 3 hafta geride kalmış. Niye sabretmeyelim Muslera'ya ? Aykut'a senelerdir sabretmeye çalışıyoruz, bu kaleci ise daha 3 haftadır resmi maça çıkıyor. Bizim bence gayet bi sabrımız olmak zorunda, Avrupa'ya gitmeyen bir takıma hiçbir hazır kaleci gelmez. Daha önce de dediğim gibi, şu an dünyanın en iyi 3 takımından 2 tanesinin as kalecilerinin durumlarını, performanslarını gayet biliyoruz. Koskoca Barcelona, Manchester United sabrederken Galatasaray'ın sabretme lüksü olmamasının en ufak bir nedeni yok

Bizde o seviyeye geleklim bizimde lüksümüz olsun da neyi sabredeyim eğer bu sene şampiyon olamassak vede şampiyonlar ligine giremessek,bakın bakalım başkan ve yönetim kurulu 1 dakika kalıyor mu ?kulüp bu sene yaptığı yatırımla borcunu kaç milyon dolara çıkardı haberiniz var mı?seneye gelirlerini çoğaltamazsa avrupa kupalarına katılamaz pozisyonda.şimdi ben çıkıp tolam maliyeti 20 mil. avro olan bir kaleciyi transfer ediyorum.Sizde bunu savunuyorsunuz bence ondan daha iyi olan martinez toplam maliyeti 3.5 mil. avro.

Transfere bence çok para harcanmadı..Arda iyi fiyat satıldı,Stancu,Culio dan para geldi..Ayrıca Volkan Aykutun yedeği deniliyor..Bir bakılsın Aykut kaç defa Ümit milli yada daha alt milli takımlarda yer almış..Muslera iyi kalecidir..Manu ve Bayern genç kalecilere yatırım yapıyor biz neden yapmayalım..