Furkan ben Aykut'u savunmuyorum,musleranın yediği golleri Aykut yiyince tu kaka muslera yiyince sabır ben ona kızıyorum,sonra muslera dünyanın en iyi 10 kalecisi be sayıyorum avrupanın ilk onunda yok bu nasıl iş.tamam iyi kumaş olabilir ama pişmesi lazım bizimde bu sabrımız yok beyler.
Abi sen o 10 kalecinin içine Romero'yu koyup Muslera'yı koymuyorsun ama o nasıl olacak?
Üstüne eleştirilerinin içinde Muslera'nın oyunu iyi okuyamamasından ve başlatamamasından da yakınmıştın. Bense Muslera'nın en çok bu özelliğine hastayım. Bu konuda Muslera gibi kaleci çok az kaldı dünyada, böylesine ayak tekniği ve oyun okuma yeteneği olan kaleciler parmakla gösteriliyor artık.
Abi bu adamı biz koymadık ilk 10 listesine. Kendi hakederek girdi o listeye. Çünkü Lazio'da formayı ilk kaptığı zamanki Muslera'yla bugünkü Muslera arasında dağlar kadar fark var. Her sene inanılmaz derecede üzerine koyarak giden bir kaleci. Ayrıca De Gea ve Neuer'le birlikte geleceğin en potansiyelli 3 kalecisinden biri olarak da biz göstermedik. Şunu unutmamak lazım, bir kalecinin yeni gittiği bir ülkeye ve takıma uyum sağlaması çok önemli bir hadisedir, belkide sahadaki başka bir futbolcudan daha önemli ve zordur.
Sonuçta sabır yok diyorsun da sabretmeyip tecrübeli ve olmuş kaleciler alıyoruz kaç senedir, elde var sıfır.
Bu işin lamı cimi yok, Muslera çok çok önemli bir yatırımdır. Asla çöpe atılamacak kadar önemli... Sabretmek zorundayız, ki bu sabrın karşılığını en kısa sürede vereceğinden şüphem yok.