Bu arada Muslera 1 maç ceza almış sadece.Kurula sevkedilmemiş Ankara deplasmanında o olacak kalede.
De Gea ne yapmış da, 21 Milyon Euro etmiş diye sorayım o zaman. Biz De Gea'dan daha tecrübeli Copa America Şampiyonu ve DK Yarı Finalisti bir Uruguay'ın kalecisine, ki bu iki turnuvada da en iyi kaleci performanslarını gösteren adamdı belki de, Cana + 6.75 Milyon Euro verdik. Hep söyledik büyük kalecilerin büyük hataları olur, mükemmler, hatasız kaleci yoktur diye. Muslera'nın eksiği var, ancak oyunun içinde oluşu, kalede güven verişi, bire bir müthiş bir kaleci olması, refleks olarak belki de dünyanın 1 numarası olması hiç mi önemli değil.
Ayrıca bu niye bize geldi, niye kimse bu paraları vermedi konusunu da anlamıyorum. Messi'yi 100 Milyon Euro verip getirsek, niye geldi, kimse bu parayı neden vermedi. Belki de bizim en büyük ihtiyacımız buydu ve en büyük bütçeyi bu pozisyona ayırdık. Başka takım biz kaleye bu kadar yatırım yapamayız, başka yerleri doldururuz demiştir. Dünya üzerinde kaleci kıtlığı varken gidip bir 2. sınıf kaleci alıp, yine bir hüsran yaşayabilirdik. Ama bu sefer riski en aza indirip bana göre şu an Dünyanın Top 10 kalecisinden birini getirip, bu riski minimize ettik. Bu saatten sonra Muslera gelir, uyum sağlayamaz, aşı tutmaz, ayrı konu. Ama bu Muslera hamlesinin yanlışlığını da ispat etmez. Bana göre Buffon, Casillas, Cech, Cesar ardından gelen grubun en önemli isimlerinden birini aldık. Neuer, Adler, Muslera ve De Gea grubundan birini aldık.
Akşam akşam iyi güldüm ya.. : )Sırf beni kıskandığın için bunu yapıyorsun hem sen daha niye istifaetmedin.Liseliyim diye bana ırkçılık yapıyorsun.
Eğri oturup doğru konuşalım iyi kaleci iki golü de yemezdi.
Arkadaşım neyi savunuyorsun Muslera gerçekten çok kötü bir maç çıkardı, 2.golde pozisyon hatası yaptı direkten dönen toptan sonra durduğu yeri bilemedi sağ tarafı o kadar bariz boş bıraktı ki rakip oyuncuda bunu iyi değerlendirdi.Melih git kaleci bul gel oynat !