FIBA Şampiyonlar Ligi

Seneye doğuşspor eurocup'a gidince de aynı duruşu bekliyoruz kendilerinden. sanırım basketbol dünyanın hiç bir yerinde adam gibi yönetilmiyor benim anladığım bu. yine de "sen kimsin harun?"
 
Atabiliyorsa atsın Beşiktaşı veya diğer gidenleri. Hatta seneye aynısı olursa bizi de atsınlar. Ligin zaten bir anlamı kalmadı onu yapsın da tam bitsin lig. Biz olmazsak en çok Fener kaybeder. Mutlaka tepki koyacaklardır hem Efes hem Fener. İspanyanın yaptığını yapmak en doğrusuydu aslında
 
Ortalık daha da karışacak gibi duruyor.Büyük takımlara bişey yapamaz bunlar hep laf boş laf.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Emilio,Trento,Sassari eurocuptan çekilmişler.3 yıllık anlaşma yaptıkları duyurulmuştu.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Euroleague 16 takımla devam edicek tamam.Eurocup ve Eurochallenge'a katılan kulüplere ne olacak.FİBA kendi turnuvamı düzenleyecek, anlayamadım mevzuyu.
 
Yeni bir mevzu dönmüş ULEB'de euroligin son 4 takımı diğer sene eurocupta oynayacakmış eurocupta F4 yapan eurolige çıkacakmiş eğer bu şekilde birsey olursa süper olur hemde top 8 yapamayacağı garantilenen takımların hedefsizlikleri ortadan kalkar ve daha adil olur .
 
Bodiroga, bugün Fiba Europe'ın bir toplantısı olduğunu ve Euroleague'e önemli bir teklif yapılması konusunda karar alacaklarını söylemiş.Ancak, bu bizim basına, yanlışlıkla, bugün Fiba ve Euroleague arasında toplantı var diye geçmiş sanırım.Ancak, kontrol ettim bugün Fiba Europe'un kendi delegelerinin toplantısı var.
Sanırım kupa 2'yi sizin istediğiniz şekilde biz düzenleyelim diyecek Fiba.Eurolague normalde bu işe sıcak bakabilirdi.Ancak, IMG 387m dolar yatırıyor bu işe.FİBA işe girdiği zaman bu parayı verirler mi oda ayrı bir soru işareti.Çünkü, FİBA işin içine girerse, kapalı lig planlarının sekteye uğrama ihtimali artar.
 
En iyisi eurocup organizasyonunu fibanın düzenlemesi olacak gibi.1 yada 2 takım el de eurocupa düşüp çıkması avrupa basketbolu adına iyi olabilir yoksa milli takımlar düzeyinde basketbol bitiyor gibi.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fiba, İspanya'yı olimpiyatlardan men etmiş. Turgay sen cidden aşağılık bir adamsın.

FİBA yalanlamış haberi.

EL organizasyonundan hiç haz etmiyorum ama ilgili mevzuatı hiç bilmesemde hukuki durumu sağlam olmaza İMG bu ile girmezdi ayrıca FİBA'nın yaptıkları kendi içinde bile o kadar tutarsızki hukuki olarak haklk çıkması zor
 
Arkadaşlar FİBA, UEFA cart curt bunların hepsi birer dernek. ABD'de yeri geldi iki tane ulusal lig oynandı. 80'ler de hatırladığım kadarıyla NFL'ye rakip bir başka futbol ligi bile kurdular. Gerekirse büyük ülkeler yeni bir dernek kurar. Çok mu zor?
 
Bu konu gerçekten sıkmaya başladı. Kupayı alırsak belki biiz ilgilendirmeyecek ama basketbolun ilgilisinin artmaya devam ettiği bugünlerde böyle konuların çıkması üzücü. En mantıklısı Fıba´ nın Eurocup´u düzenlemesi gibi duruyor.
 
[video]http://www.ntvspor.net/video-galeri/fiba-ikiyuzlu-ve-tutarsiz---[/video]

Dün gece uyuklarken izlediğim için video ne ile ilgili yazamadım. Jordi , Eurocup'ı ikinci lig olarak planladıklarını, Euroleague'deki takım sayısının artacağını, düşme çıkma sistemi olacağını söylüyor.Böylece , Can Topsakal'ın verdiği bilgilerde doğrulanmış oluyor.FİBA aradan çıkarsa, 2-3 sene içinde çok güzel bir sistem gelecek gibi.
 
Şimdi turgay düşünsün falan diyoruz da :) Dün maça gelen Jordi'yi yöneticilerimizden kimse karşılamamış.Efendim yoğunluktanmış yazık gerçekten yazık. Adama kimlik bile sorulmuş girişte. :)
 

Üst