Final 2. Maç | Fenerbahçe Ülker 95 - 74 Galatasaray CC

Bize yakışan mücadaleyi bugüne kadar veren bu takıma sonsuz teşekkürler... Bilet bulamadım ama karaborsa da olsa perşembe günü olmam gereken yerde olacağım. Bu takım 40 sayı farkla da yenilse alkışı hak ediyor...
 
fener cok cok ekstra ucluk atıor,bunun uzerıne bızde kotu sut yuzdesı ıle oynayınca bole oldu.ya hadı ılk mac anlarımda ya bu macta bu kadar fark olmaz.Ama abdi ipekçide inşallah yenecez,bu kadar olmayacak.bu sene boyunca rancik i eleştiren arkdaslara da burdan selam olsun!
 
Bence macın momentumu ele almisken yediğimiz ucluklerden sonra mola alması gerekirdi ki 5. İçkinden sonra mola aldı. Taraftarlar hareketlendirdi. Kalite farkı elbette var bu sahada bariz belli oluyor ama hoca da bugün macı elimizden kaçmasına sebep oldu.
 
En çokta neye üzülüyorum biliyor musunuz?Kaya Peker gibi aşağılık bir adamı haklı çıkardık ya o sözlerden sonra motive olup Feneri parçalamamız lazımdı
 
Arkadaş bu kadar skor taraftarı olmayın ya. Sene boyunca aslan kaplan olan Shumpert 2 maç kötü oynayınca tüü kaka oldu. Oynadığı süre boyunca "Eskiyle alakası yok" denilen Rancik'te bi' anda aranan adam oldu. Yapmayın allah aşkına.
 
mac final olmaktan cıktı,normal sezonda bu kadar ezilmiyoruz anlayamıyorum...

böyle final olmaz kardeşim her mac 20 sayı fark yemek....
Sayın arkadaşım. Ne var bunda, bir çok takıma hatta fbülkere ilk devre fark atarken iyi de, farklı da yenilebiliriz...
Bizim 20 yıllık deneyimsizliğimizle finale yükselmemiz, yeni bir takım olmamız, bütçemizin sadece 5 milyon dolar olması, daha hiç Eurolig maçı oynayamamış olmamız, sınırlı kadro ve rakiplerin ise ülker gibi bir grubun 15-20 milyon dolar katkısı ile karşılaştırıldığında yenilmemiz normal.... Aşırı dış atış isabeti buldular kim olsa zor çıkarır bunu... Avrupada da bir iki maçta böyle şanslıydılar bu yıl biliyorsunuz....
 
Bence macın momentumu ele almisken yediğimiz ucluklerden sonra hocanın mola alması gerekirdi ki 5. üçlükten sonra mola aldı. Taraftarlar hareketlendirdi. Kalite farkı elbette var bu sahada bariz belli oluyor ama hoca da bugün macı elimizden kaçmasına sebep oldu. düzeltme ihtiyacı duydum az onceki mesajı cepten yazmıstım o yuzden biraz karışık çıkmış telefon otomatik kelime buluyor malum :)
 
Unutmamamız gerekn şey ,bu takımın takdiri alkış
Ezeli hırslarımız bazı şeylerin önüne geçmesin ,kısıtlı kadroyla 21sene sonra final gördük.
Oktay hoca ile daha iyi bir kadroyla daha iyi şartlarda çok daha iyi yerlere geleceğimizi EL takımı olabileceğimizi hepimiz biliyoruz.
Önemli olan yönetimin ve taraftarın tavrı ,bütçe ve destek
 
Bize yakışan mücadaleyi bugüne kadar veren bu takıma sonsuz teşekkürler... Bilet bulamadım ama karaborsa da olsa perşembe günü olmam gereken yerde olacağım. Bu takım 40 sayı farkla da yenilse alkışı hak ediyor...
40 sayı farkla yenılse alkıslmam abi kusura bakmayın..yanı fener kendı evınde kac defa baska bı takıma 20 sayı fark atmıs,yanı 2 mactır 20 sayı fark yemenın alkıslanacak ,sevinilecek bır tarafı yoktur..
 
Bu maçın en kayıp adamı 1)Shumpert
2)Oktay Mahmudi

Bu maçın buralara gelmesinde tartışmasız en büyük suç bu ikilinin.

bence hoca en büyük suclu.5 sayı ondeyiz adamlar sinmis momentumu almısız.icerden sayıda bulamıyorlar.dısardan atacaklar.sen al molayı bir solukla takımı türübünlerin gazını al.ama yapmadı sonucta 5 ucluk ve geriye dustuk.macta orda koptu gitti.
 
40 sayı farkla yenılse alkıslmam abi kusura bakmayın..yanı fener kendı evınde kac defa baska bı takıma 20 sayı fark atmıs,yanı 2 mactır 20 sayı fark yemenın alkıslanacak ,sevinilecek bır tarafı yoktur..

Alkışlamayın abi o zaman. Skor taraftarı olmayın bu kadar. Bu takım sene başından beri aslanlar gibi mücadele etti. 40 sayıda yeseler 50 sayıda yeseler alkışı hak ediyolar. 2 maç yenildik diye bütün sezonu çöpe atıyosunuz.
 
Maçın skorundan çok canımı sıkan abuk subuk konuşanlar. Oyuncuları yerden yere vurmak da neyin nesi oluyor anlamıyorum. İlk yarıda elimizden geldiğince mücadele ettik, ilk yarıda bu adamlar kraldı da ikinci yarı mı böyle oldular. Bırakın Allah aşkına. Teknik olarak şu takıma bu maçta yapılacak o kadar çok eleştiri var ki, bu eleştirileri ve Perşembe günü için moral dolu mesajları görmek istiyoruz. Lütfen. Bu takım yerden yere vurulmayı hak etmiyor.
 
ben takımımla gurur duyuyorum 21 yıl sonra final oynuyoruz geçen yıl bu takım kümede düşebilirdi.Basketbolda ne yazikki herşeyi bir anda değiştiremiyorsunuz.Oktay hocada 3 yılda planlıyordu planda aksilik ilk yılda final oynamamiz oldu :D
 

Üst