Final 2. Maç | Fenerbahçe Ülker 95 - 74 Galatasaray CC

Savunma stratejimiz normal sezon maçlarında ve ilk maçta Ukic'i durdurmak üzere kuruluydu. Ancak 2. maçta Emir, Ömer, Tomas'ı durdurmak ilk önceliğimiz olursa eminim ki maçı kafa kafaya götürürüz. Onun dışında ribaundlarda çok kritik olacak. Kısalarımızdan ribaund katkısı şart. Ermal'in maça iyi başlaması da önemli. Onun içeriden üreteceği sayılara ihtiyacımız var.
 
Bence ciddi bir ortayı bulma sorunumuz var her maç öncsi aşırı umutlanıp aşırı motive olup sonuç ters çıktığında da bir süre kime saldıracağımızı şaşırıyoruz tamamen demotive oluyoruz.Maçlardan önce de ters biten maçlardan sonrada ortayı bulmak daha iyi olur bence.Yarın Ülker yine favori çıkacak maça umarım bir galibiyet çalarız çalamasak da İpekçi'de 2-2 yaptığımızda 0-0'dan daha iyi bir yerde olacağız.Seri uzakıkça gerilmeye başlıyacaklar o şutları dünkü kadar rahat özgüvenli atamayacaklar.Bu bir maraton tek bir maç için aşırı motive olmak demek ters bir sonuçta bir sonraki maç için motivasyonu kaybetmeye neden olabilir.

Temenni ederim bugün kazanalım ama aksi sonuçta da kaçan maça hayırlanmak yerine İpekçi'ye konsantre olalım.
 
Kutay abi bahsettiğin olay Türk milletinin sorunu, sadece bize mahsus bir şey olsa keşke. O sorunun geçmesi için daha derinlere inanmak lazım ama kesinlikle ortayı bulamayız, bizim için kıstas gerçekler değil, duygular çünkü.

Takımımıza güveniyorum, yarın yepyeni bir savaş var önlerinde. Daha çok yolları var şampiyonluk yolunda, adım adım gidecekler inşallah.

Bu maçın yıldızı, Ermal Kurtoğlu olacaktır, Allah utandırmasın.
 
Bu maç ilk maç gibi olmayacaktır herkes bunda hemfikir.Daha düzenli ve tertipli oynayacağız bu sefer,Oktay Hoca'ya ve oyunculara güvenimiz tam.Özellikle Oktay Hoca'ya güvenim sonsuz.Bir kurnazlık düşünecektir bu maç için eminim.

Hadi Aslanlar Gereken Cevabı Kaya Peker'e Bizim Yerimize Siz Verin İlk Önce,Göstereceğiz Ona Farkı Abdi İpekçi Cehenenminde !!!
 
şu kaya´ya kapak olması dileğiyle bu maçı alıcaz bir de şu basketbola minicik yer ayıran basın, fener ilk maçta bizi yenince basketbolu manşet yapıyor. acaba biz onları yenince ne yapacaklar çok merak ediyorum. Bir de diyorlar ya fener on beş bin taraftarının desteğiyle yendi diye, heralde Abdi İpekçi de hiç maç izlememişler.
 
bu maçı yensekte yenmesekte benim beklentim değişmeyecek. Evimizdeki 3 maçı alacağız başka çare yok. Dışarıda da bir maç kazanırsak şampiyonuz. 1-1 olursa sevinelim ama sadece bir maçlık. 2-0 olursada karamsarlığa kapılacak birşey yok...
 
Biz kendi sahamizda mac kaybetmezsek 2-0 dada bitmis hicbir sey olmaz.Bugun takima guveniyorum ilk mac gibi kesinlikle olmayacak ama her ne olursa olsun ucuncu ve dorduncu maclar asil bizim hedef maclarimizdir ve karsiyakanin direncini kiracagimiz maclardir.
 
Murat Biricik mi?
Şamil abi için gelsin..

Caferağa'da Caferağa'da
Steps var orda düdük yok orda :)
 
Özelliklede Habertürk gazetesi.Biz kazandığımızda bende ne yazacaklarını çok merak ediyorum.Duruma göre Fatih Altaylı'ya gereken mailleri göndereceğim...
 
Foruma atacağım ilk mesaj, umarım uğurlu gelir. Pesimist değilim ama realistim bu nedenle FBU'i yenip şampiyon olmamızı çok istesem de pek realist bir öngörü gibi durmuyor. Bizim takım son 10-12 gün içinde 6. üst düzey maçına çıkıyor bu gerçekten kolay bir iş değil, üstüne karşımızda geniş bir rotasyona sahip euroleague takımı var. Bu maçlara, bu atmosfere çok daha hakim oyuncuları var FBU'in. Rancik'in sakatlığı tüm bu olumsuz tablonun üzerine tuz-biber ekti. Benim Aslanlardan tek beklentim sezonun başından beri olduğu gibi mücadeleyi hiç bırakmamaları. Onlar bu sezon üstlerine düşen görevi fazlasıyla yaptılar, hepsi şimdiden benim gözümde şampiyon.
 
Fenerbahçe-GALATASARAY (CANLI)

Buradan devam edelim. Ne zamandır canlı yayın başlığı açmıyordum, uğurlu gelir inşallah.
 

Üst