Sinan Erdem ilk maçtan da boş gibi geldi bana, yanılıyo muyum acaba.
Uğur Demir 0 6 Haz 2011 #64 bence bu final serisine ozel link vermek serbest olsun herkes rahatca izleyebilsin derim
Ömer Faruk Ünalan 0 6 Haz 2011 #65 Sinan Yıldız' Alıntı: link varsa özelden yollar mısınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... +1 lütfen..
Sinan Yıldız' Alıntı: link varsa özelden yollar mısınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... +1 lütfen..
wotws 0 6 Haz 2011 #67 Arkadaşlar sadece 3 tl'ye Digiturk Web Tv'den alabilirsiniz. Bu maç için 3 tl çok değil. 20 olsa bile verilir.
Arkadaşlar sadece 3 tl'ye Digiturk Web Tv'den alabilirsiniz. Bu maç için 3 tl çok değil. 20 olsa bile verilir.
Sarper Uluoluk 0 6 Haz 2011 #70 Kerem Seçer' Alıntı: Arkadaşlar sadece 3 tl'ye Digiturk Web Tv'den alabilirsiniz. Bu maç için 3 tl çok değil. 20 olsa bile verilir. Genişletmek için tıkla ... yeni gördüm abi o olayı,bundan sonraki maçlar için alcam
Kerem Seçer' Alıntı: Arkadaşlar sadece 3 tl'ye Digiturk Web Tv'den alabilirsiniz. Bu maç için 3 tl çok değil. 20 olsa bile verilir. Genişletmek için tıkla ... yeni gördüm abi o olayı,bundan sonraki maçlar için alcam
Soner Türkmen 0 6 Haz 2011 #71 Shumpert pek iyi başlayamadı maça. Onun dışında pota altında şu an için sertliği sağlayamadık.
Ayhan Beltekoğlu 0 6 Haz 2011 #79 şu hüsnü dallamasına oraya yorumcu koyanın allah belasını versin yaa
Göker Muhluoğlu 0 6 Haz 2011 #80 http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/default.asp?game_number=1EA522µsite_scope=undefined