Final 4. Maç | Galatasaray CC 74 - 85 Fenerbahçe Ülker

Evet belki maça Ranciksiz ve Shumpertsız çıkacağız bu büyük bir dezavantaj..Ama bu takım bugüne kadar tek bir kimsenin sırtından gelmedi,takımın buraya gelmesinde tam 12 kişinin rolü var,biz buraya takım olarak geldik..Bu yüzden çok fazla sıkıntı çekmeyiz ama kesinlikle büyük eksiklikler..

Türkiye de basketbolu en iyi bilen muazzam taraftarımızla,Türkiye'nin en iyi koçu ve teknik ekibi ile ve sahada terinin son damlasına kadar savaşan oyuncularımızla inşallah bu maçı kazanacağız !!!
 
Bu seri 2-2 ye gelecek ! Abdi İpekçi'de maç vermicez yenilceğimizi düşünmüyorum.Düşünmek bile istemiyorum.Seri ne olur bilemem ama bu 2 maç bizim.

ADINLA-TAKIMINLA-TARAFTARINLA EN BÜYÜK SENSİN CİMBOMBOM.

işte şimdi 3. maçtan önceki bu sözümü gerçeğe dönüştürmek için Haydi Shipp'im Caner'im Andriç'im Shumpert'ım Rancik'im Ermal'im Tutkum Jerry'im Evren'im Sertaç'ım Göksenin'im Haluk'um Melih'im Doğukan'ım.....
 
Dün babamla maça geleceğim demiştim.Ama bugün değişti durum.Üniversiteden bir arkadaşla maça geleceğim.Umarım Onur abilerle birlikte[Burak-Barış-Uğur] pota arkasından izleriz maçı...
 
KONSANTRASYON

Forumda sanki sezon bitmiş de transferlere ağırlık verilmiş gibi bir hava var. Final serisindeyiz ve şu anlık heyecanlanmamız gereken tek şey yarın akşamki maç.
 
abdi ipekçiden otogara nasıl gidebilirim maçtan sonra??

sürekli gide gele ezberledik artık istanbulda yaşamamama rağmen.. abi iki yolun var, ya salonun önünden dolmuşa binip metroda iniyosun ki son durak zaten, çoğu kişi gidiyodur oraya dolmuşta, inersin orda.. metroyla otogara gidiyosun direk.. dolmuşla uğraşamam dersen de yolun karşısına geçiyosun, taksiye biniyosun, metro durağında iniyosun, ordan metroyla otogar yine..
 
Shumpert yarın oynayacak deniyor, oynar da zaten.

Yarın bu saatlerde nasıl 3-2 öne geçeriz'i tartışıyor olacağız.

Başarılar aslanlar!
 
Maçla ilgili hiçbir şey hissetmek, rüya görmek vs. istemiyorum. O olur tersi çıkar, bu olur aynısı çıkar...

Kazanalım yeter, 1 sayı bana yeter.
 
Bu maç içeriyi çok fazla deneyeceklerdir, dikkat etmek gerek. Ve her zamanki gibi yine bir oyuncuları hayvani performans gösterecektir muhakkak yere düşerken salladığı toplar bile girecektir. Buna da hazırlıklı olmalıyız.

Alan savunması yapılmaması taraftarıyım. Keskin şutörler her maç kötü atmazlar. Geçen maçta doldurdular limitlerini ve bu maç isabetleri buldukları maç olabilir. Adam adama başlamalıyız. Hakemler verecekleri fauller ile adam adama yapmamızı engellemek isteyeceklerdir ama sertlikten vazgeçtiğimiz an zaten takım olarak bittiğimiz andır.

Allah yolumuzu açık etsin.
 
Haluk Yildirimdan bugun inanilmaz bir katki bekliyorum ( 19 sayi- 7 de 5 ucluk) tarzi bir oyun cikarirsa sasirmam..En zayif halka 2 numaramiz ne yazik ki! Bir zahmet Evren de soyle kipirdansa hic de fena olmayacak...
 

Üst