Final 6. Maç | Galatasaray CC 88 - 91 Fenerbahçe Ülker

Şu an sevinçten yazacağımı bilmiyorum. Kazanalım istiyorum.: ))

Gün:17.Haziran.2011 Cuma
Saat: 20.00
Yer: Abdi İpekçi

Gel Fener gel!!

Kazanacağız İNŞALLAH!

İlk yarı sonunda 3.çeyreği önde bitirirsek kazanırız demiştim..Gerçi kolay olmadı ama olsun..3.çeyrek ve 4.çeyreğin başında psikolojik olarak dağılmadığımız her maçı kazanırız..Umarım önümüzdeki maç da aynı başarıyı tekrarlarız..

Sinan Erdem'den çıkıp İpekçi'de maç vermek olmaz. Umarım hem sahada hem tribünde geçen maç yaptığımız hataları yapmayız. Bu seri bizim sahmızda bitmezz !!

ntvspor da girdiği haberin sol üst etiketine şampiyon fenerbahçe ülker yazmış. uyardık uyardık uyardık. akıllanmadılar. erken sevinmeye devam ediyorlar :) yine uyarırız. yine akıllanmaz bunlar :)

Evet bizim sahamızda bitmesin.. 7. maça gideceğiz..
Maçtan önce Hakan Üstünberk " hiç bir şey bitmedi " demişti, bitmemiş..
Hiç bir şey bitmedi.

Büyük Takımın Büyük Taraftarı Hepinizi İpekçideee Bekliyoreeee.... :) Allahım çok mutluyum :) hadi arkadaşlar şimdi zamanı işteeee ..... !

Agalar bilet çıkınca buraya da yazın. Bletsiz kalmayalım. Fazla alma inkanı olan varsa alsın mutlaka talibi çıkar burdan. Ben alabilirsem fazla alcam alamayana veririm.

Ben Oğuz Savaş,Kaya Peker ve Emir Preldzic'in cumaya kadar uyuyabileceğini düşünmüyorum,cuma günü Abdi İpekçi'de aldıkları her nefes onlara zehir olacak.

Not:Bunu büyük harflerle yazmak ve dikkat çekmek zorundayım.

Spormax canlı yayın:
Spiker:Daha önce oynamasan da Abdi İpekçi'de nasıl bir atmosfer olduğunu gördün,inanılmaz bir destek ve taraftar var,oynamasan da oynasan da bu konuda neler söyleyeceksin?
Çevirmen:Daha önce Abdi İpekçi'ye gittin,ne düşünüyosun?(Spikerin Galatasaray taraftarını övmesini çevirmedi ki Kinsey olumlu yanıt vermesin diye.)

Tarence Kinsey:GALATASARAY TARAFTARI GERÇEKTEN İNANILMAZ,ORADAKİ ATMOSFERE AŞIĞIM,İNANIN ÖYLE İNANILMAZ BİR ATMOSFER YARATIYORLAR Kİ BİZ ORDA OYNAMAKTAN VE KAZANMAYA CALISMAKTAN BURADAKİNE GÖRE KAT BE KAT ZEVK ALIYORUZ.GERÇEKTEN İNANILMAZLAR!!!

Biz yüksek performansta oynadığımız maçlar sonrası konsantrasyon kaybı yaşayabiliyoruz.Bu maçta bunun önüne geçebilecek güç son nefesine kadar takımı destekleyip,oyundan düşmememizi sağlayacak taraftarımız olacaktır.Bu hırs ve konsantrasyonu son iki maça yayabilirsek,şansımız rakipten az olmayacaktır.

Bence Cuma günkü maça "bize vazgeçmemeyi öğrettiniz ama biz sizden hiç vazgeçmedik ki" gibi bir pankart hazırlamalı. Başka öneriler de kabulüm ama takıma bir pankart hazırlamalıyız. Eğer hazırlanacaksa işten izin almaya bile hazırım :))