Final 6. Maç | Galatasaray CC 88 - 91 Fenerbahçe Ülker

Kaya Peker'i, Emir Preldzic'i ve özellikle Oğuz Savaş'ı dövmesini istiyorum tribünün. Dövmek derken de illa sahaya girip tokatlamamız şart değil, tribünde aldığı her nefesin, o parkede attığı her adımın zehir olmasını sağlayabilirsiniz.

Maç sonu da "Smaç bassana, smaç bassana, Oğuz Savaş, smaç bassana !" tezahüratını duymayı çok istiyorum. Kazanır da bunu söylemezseniz bundan sonra sizle konuşmuyorum ona göre. :)

Asıl Cehennem o gün yaşanmalı !!

Finale kaldıklarına özellikle de 5.maçı kazanamamalarına pişman etmeliyiz onları :)

Maçın sonucu ne olursa olsun 15 000 kişi maç sonunda bu takımı dakikalarca ayakta alkışlamaz ise şimdiden yazıklar olsun.Trafiğe takılıırm korkusu ile maç bitmeden yada biter bitmez salondan çıkacaklar bir zahmet bu maça gelmesinler yada özel araçlarını bıraksınlar her ne ise...

Kaya Peker'i, Emir Preldzic'i ve özellikle Oğuz Savaş'ı dövmesini istiyorum tribünün. Dövmek derken de illa sahaya girip tokatlamamız şart değil, tribünde aldığı her nefesin, o parkede attığı her adımın zehir olmasını sağlayabilirsiniz.

Maç sonu da "Smaç bassana, smaç bassana, Oğuz Savaş, smaç bassana !" tezahüratını duymayı çok istiyorum. Kazanır da bunu söylemezseniz bundan sonra sizle konuşmuyorum ona göre. :)

Luksa bu gün Oğuz'a nasıl smaç vurulacağın göstermdi, bakalım dersini alabilmiş mi?

Salonu erkenden boşaltacaklar bir zahmet gitsin evinde izlesin. Bu sefer takımı soyunma odasından 15 bin kişi çağırsın. Rancik'in üçlüsünden sonra 3000 kişi değil,15000 kişi zıplasın ...

Yenilsek de , yensek de.

Bu takım sonuna kadar desteği hak ediyor. Maça gelecek olanlardan bir ricam var : olurda maçı kaybedersek bitiş düdüğünü beklemeden salonu terketmeyin ve dakikalarca bize bu heyecanı yaşatanları alkışlayın....

Ben tribünlerin hakemleri dövmesini istiyorum asıl. Bu ne rezil yönetim ayıp artık. Meadem FB Ülker kadrosu bu kadar derin, değerli, yetenekli o zaman hakeme neden bu kadar ihtiyaç duyuyorlar. Andriç've çalınan fauller ile Lavrinoviç'e çalınmayan faulleri peş peşe bir klip yapıp izletsek şu hakemlere onlar bile utanır montaj derler. Yazık bu emeğe utanmaz emek hırsızları.

kesinlikle içeriyi kullanmalıyız ayrıca bu maçta tutku-ermal ikilisinin yapacağı pick and rollerde ermal hemen köşede shumpert'ı bulmalı. tutku-andric yaptığında andric ayak çabukluğuyla potaya gidebiliyor ama ermal hemen post oyunlarına dönüyor. Bu yüzden ben kritik nokta olarak uzun oyuncularımızı düşünüyorum. Ayrıca abdi ipekçi topçusu :D jerry johnson bu maçta ilk çeyrekte yine sürükler takımı o cuma'ya sakladı gücünü ben anladım. :D

taraftar olarak tartışmasız 1 numarayız ama hakemlere karşı nedense hiç tepki koyamıyoruz..yani hakem noluyor oran buran oynuyor ile Türkiye dir Galatasaray tezahuratı dışında hiçbir tepkimiz olmuyor..bu da sinek vızıltısı gibi geliyor hakemlere..verilen yanlış bir karardan sonra gerekirse 2 dk sadece hakemleri protesto edelim takıma destek vermeyi bırakarak..

Türk basketbol tarihinin "biletleri en çabuk biten" maçı olacak.

Yazacak çok şey var, ama bizim yazacağımızdan çok, aslanlarımızın yazdığı ve yazacakları şeyler önemli.

Şimdiden yüreğinize sağlık aslanlar.

Maç ne olursa olsun başarılar gelir geçer söylenmesin bir şeyler kesinleşmeden.Onun dışında takım ve taraftar görevini fazlasıyla yapacak yine.