Final 6. Maç | Galatasaray CC 88 - 91 Fenerbahçe Ülker

bu arada biletler çıktıgında bilgisi olan arkadaşlar .konu açarsa biletlerin çıktıgına dair çok iyi olur çünkü bu sefer 24 saattende çok kısa sürede tükenecegini düşünüyorum 1-2 saatlik gafilligin dışarıda kalmama sebep olmasını istemiyorum ayrıca karaborsayada güvenmeyin 4. maçta bir çok taraftarımız sahte biletten dolayı gözaltına alındı maçtan önce gözlerimle gördüm karaborsaya itibar etmeyin talep çok oldugu için sahte biletlerde türemişti 4 maçta

3-1'ken bile Sinan Erdem'de bir haller oldu adamlara 3-3'e getirirsek elleri-ayakları titreyecek.Seri uzadıkça her iki takımda fiziksel olarak yoruluyor ama Zihinsel olarak tam tersi onlar yoruluyor biz ise direnç kazanıyoruz.Ayrıca Sinan Erdem'de maç kazanarak 3-3'e getirmekde sadece kendi sahamızda maç kazanarak 3-3 ile Sinan Erdem'e gitmekten psikolojik olarak daha avantajlı bizim için sonuç olarak HAkem faktörü etkili olmaz ise bu maçı kazanırsan 7. maç birçok avantajımız var.

bu arada şunuda paylaşmak istiyorum maç biter bitmez heyacanla biletixi aradım sahamızdaki son maçımızı saha içinden izlemek için gs bonusumla bağlandım abartısız 30-35 dakika hatta bekletilmeme ragmen operatöre baglanmadım biletler çıkmadıgı halde böyle oldu biletler çıktıgında telefon ile almaya çalışmamanızı tavsiye ederim siz hatta beklerken biletler tükenebilir

serinin bizim açımızdan en kolay maçı olur diye tahmin ediyorum bu moral, taraftar ve rakibin psikolojisiyle..

Yenilsek de, Yensek de bu sezon en büyük desteği hakettiniz siz Aslanlar..Savaşmaya devam...

Şampiyonluk, maçı kazanmak falan hiç umrumda değil. Tabi ki istiyorum ama ben oraya takıma bu sezon için teşekkür etmeye gidiyorum. İsterse 50 fark yesinler maç sonunda ellerim patlayana kadar alkışlayacağım onları. Şampiyon kim olmuş, maçı kim kazanmış onlar sadece ufak ayrıntı..

Not: İçinizdeki Fener nefreti Galatasaray sevginizin önüne geçmesin! Bırakın bu onların özelliği olarak kalsın.

Bu takımla gurur duyuyoruz ister 40 sayıyla maç versinler hiç önemli değil..Ama geçen maçta çok rastladığım hocaya küfür edenler bir zahmet gelmesin..Ayrıca 3.periyot sigara kim içiyorsa erken gelsin 3.periyot çok önemli,devre başı destek az oluyor..

Bu güne kadar salona fazladan bir kişi gelsin diye elimden gelen her şeyi yapmış bir insan olarak çok net söylüyorum olası bir yenilgide erkenden çıkacak insanlar gelmesin ya o kadar net.

Bu takım bizi o kadar gururlandırdı ki onları geçen sefer yeterince alkışlayamadık belkide bu sefer ellerimiz patlayana kadar alkışlayacağım serinin tekrar İpekçi'ye dönmesi sırf bu yüzden beni inanılmaz mutlu etti.

Şampiyonluk, maçı kazanmak falan hiç umrumda değil. Tabi ki istiyorum ama ben oraya takıma bu sezon için teşekkür etmeye gidiyorum. İsterse 50 fark yesinler maç sonunda ellerim patlayana kadar alkışlayacağım onları. Şampiyon kim olmuş, maçı kim kazanmış onlar sadece ufak ayrıntı..

Not: İçinizdeki Fener nefreti Galatasaray sevginizin önüne geçmesin! Bırakın bu onların özelliği olarak kalsın.

Tamam sene başında kimse buralara kadara gelebileceğimizi öngörmüyordu ve şu an geldiğimiz nokta başarıdır ama ben en azından Abdi İpekçi' deki maçı da kazanıp seriyi 3-3 e taşımamız gerektiğini düşünüyorum.

Belirtmeden geçmeyim; bu sezon mevcut basketbol takımımız ve teknik heyetimiz kesinlikle başarılıdır ama önceki yönetim sınıfta kalmıştır. Basketboldaki başarı tamamen yönetime rağmen elde edilmiştir. Oyuncuların ve teknik heyetin gösterdiği performans takdire şayan olmasına rağmen sezon başında bu takımı kağıt üzerinde daha korkulacak bir kadro olarak çıkaramayan yönetim bu başarıda kendilerinin de payı olduğunu düşünmemelidir.

Final serisinde karşılaştığımız ve ezeli rakibimiz Euroleague takımı Fenerbahce Ülker' in basketbol şubesine bakışı ve bununla paralel olarak kadro yapısı maalesef ki Galatasaray' ın çok üzerindedir.
Çok basit bir örnekleme ile anlatmak gerekirse;
Serinin son maçlarında teknik heyet şans vermiyor ama ilk 2 maçta çokça dakika alan Sertaç Şanlı ve Göksenin Köksal' ın mücadale ettikleri rakipleri belki de çocukluk yıllarında idolleri olan Dairus Lavrinovic, Kaya Peker, sakat olsa da kadroda yer alan Mirsad Turkcan gibi isimler.

Bununla beraber bench faktörünü de gözardı etmememiz lazım. Kısacası basiretsiz yönetim kağıt üzerinde zayıf bir takımın buralara kadar gelmesinde kendisine kesinlikle bir pay çıkaramaz.

maçın son saniyesine son topuna kadar tribünde insanlıktan çıkalım hayvanlaşalım (tabirlerimi maruz görün) orayı öyle bir hale getirelimki cehennem figürü bile insanlara sempatik gelsin...

olmazsa maçtan sonra gerekirse yine Aslanları soyunma odasından getirir alkışları, bağrımıza basarız...

ama son topa kadar "SAVAŞ"....

Bundan önceki maçlarda salonu kırmızı yapmayı başaramamıştık. bu maçta şimdiden taraftarları bilgilendirmeye, organizasyonu ona göre yapmaya başlamalıyız. O gün o salonda oyuncular tribüne baktığında kırmızı giymiş 15000 kişiyi görmeli...

Yıl boyunca salona gelen, takımla beraber hucüm ve defans yapan tüm taraftarlar o maçın sonunda çıkmadılar. Üni'ler, Sanayi, EyüpSultan, ultrAslan'ın diğer alt grupları, Gsbasket ve saha içinde görmeye alıştığımız yüzlerle birlikte münferit olarak gelen tüm Galatasaray taraftarı maçtan sonra ordaydı. Bu maç daha kalabalık bir şekilde duştan çıkaralım takımımızı sahaya..

Bu maç evimizde ki son maç ve en önemli maç tüm salonun kırmızı olması bakımından herkese tişört dağıtılmalıdır diye düşünüyorum..
Kıpkırmızı bir cehennem çok daha boğacaktır onları..

Seri 3-3 olsun.S.Erdem'deki GS'lı sayısı FB'li sayısından fazla olur, demedi demeyin. gelin seriyi 4-2 bize verin yoksa çok olay çıkar:)))
sühan abinin 2 haziranda twitterda yazmıştı favorilerime eklemiştim.3-3 olucak abdi ipekçide...
sinan erdemdeki olaylardan biz sorumlu değiliz uyarmıştık :)

pazar günü aynı dün Shipp in attığı gibi bir basketle şampiyon olacağız,Shumpert veya Shipp atacak gene siyahi birisi bu sefer 3 lük ama,cuma 6 sayı ile alıyoruz Lavrinoviç veya uzun beyazlarından biri sakatlanacak,tribünde epey olaylar olacak ,dün geceyarısı pro bir tarotçuya baktırılmış faldır,seri öncesi falda 4-3 Galatasaray ın alacağını söylemişti maç galibiyet sırası da şimdiye kadar tuttu 4. maçtan sonra buraya biryerede yazmıştım:=):=)
işimiz falcılarla tarotçularla ,o sahadaki çocukların yüreğiyle ilgili savunma yı tutturduğumuz zaman bazen bir an evvel top onlara geçsinde savunma izleyeyim dediğim oluyor umarım bu savunma derecesini şu iki maçta bir kademe daha arttırırız çünkü basitçe 3 günde içerde dışarıda 2 fener maçı oynuyacağız ikisinide alırsak şampiyonuz sezon öncesi birisi söylese havada razıydık böyle bir anlaşmaya
haydi çocuklar güvenimiz size yarın güneşin doğacağına güvenimizde daha çok

Can tutsunda klübe mesaj atar imzalı maç forması isteriz falcı için :=):=)
Karayiplerden tanıdığı olan varsa Voodoo falan yapalım olm,yokmu forumda psişik biri 1000 kişiyiz şurada vardır elbet:=):=)