Final Eight Maçları Organizasyonu

29 Marta ait Biletixte hala Fenerin en ucuz kategorisinden blok satışı yapılıyor. Bizim taraf ise bitmiş durumda. Hala bilet almayanlar 14.25 lik en ucuz biletlerden Fener tarafından alabilirsiniz. Bizim tarafın diğer kategori biletleri de çok az kalmış durumda.
 
Bu nedir ya soru bölümünde yazılan şeyi sormaktan neden çekiniyor Veli Yiğit neden fb ye o kadar bilet ayrıldığını soramıyor? Yok Fb daha düzenli alıyormuş bileti 5000 bilet verirsen alırlar kendi sahamızda .
 
Dun Murat Tumer bizim sadece 1400 biletimiz satildigini,Fener'in ise hemen hemen biletlerinin tukendigini soyledi.Bu nasil ilgisizliktir arkadas?
 
Bu nasıl oluyor... Bizim ucuz iki kategoride biletimiz bitti gözüküyor. Almak istersen 41,5 tl lik biletler var. Ama Fenerin en ucuz biletinden bile var.
 
Kombineler gecersiz,dun soz sampiyonlarda programinda sube direktoru bunlari soyledi,bu iste bir is var.
 
Ayrıca dün Murat Tümer organizasyonu TBF ile birlikte yürüttüklerini, yani organizasyonla ilgili kararları TBF ile bilikte aldıklarını söyledi.

Bu kontenjan ayarlamalarını falan TBF yaptı heralde.. Bizim yönetimden de bir ses çıkmadı.

Bu meseleye kafayı takmış durumdayım hala mantıklı bir açıklama arıyorum...
 
‎26 Mart 2012 Pazartesi günü itibariyle Ali Sami Yen Spor Kompleksi GSStore, Mecidiyeköy Çadır, Metrocity, Capitol, İstanbul Forum, Güneşli, Bakırköy, Haramidere, Sirkeci, Metroport GSStore’lar ile www.gsstore.org üzerinden her 50TL’lik alışverişte taraftarlarımız, 29 Mart 2012 Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleşecek dev derbiye anında bilet kazanıyor.
 
Arkadaşlar kendinizi yormayın. Şube yönetimimiz organizasyonu tamamen Federasyona devretmiş. Yani bizim ev sahipliğimiz falan söz konusu değil. O yüzden Federasyon kafasına göre at koşturuyor, tabi yakın oldukları Fenerbahçe kulubünün işine gelecek şekilde. TBF bütün yayın organlarında ve sosyal medyada "İstanbul' un ev sahipliği" vurgusunu kullanıyor. Galatasaray lafı geçmiyor. Mükemmel bir iş yaptı şube yetkililerimiz tebrik etmek lazım!

114 ve 214 satışa çıkmasına rağmen Fenerbahçe tarafında daha ucuz kategorilerdeki biletler bitmiş değil. Yöneticileri bile twitterdan bilet alın diye bir yalvarmadıkları kaldı. Şu anda bizim 1. ve 2. kategori biletlerimiz tükendi, üstelik onların ucuz biletlerinden de ciddi miktarda alan oldu. Salon yarı yarıya olmasına rağmen yine fazla olan taraf biz olacağız bizim yöneticilerimizin yaptığı hataya ve ilgisizliğe karşı.
 
neden fb'ye bu kadar fazla bilet ayrıldı bilen varsa bilgi verebilirmi?bu maçlarda tribünleri doldurmamız lazım erkek takımımıza verilen destek verilir ise kupayı alırız.
 

Üst