FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

Ha şu arada eklemek istiyorum,eski oyuncumuz tufan ersöz ve lig tv spikeri(sanırım osman sakallıoğlu)maç içinde,çok iyi maç yönetiyor dediler hakem 3'lüsü için ; siz sanırım başka maç izliyorsunuz yazık gerçekten çok yazık...

Ne ballılar ya. Heriflerin her attıkları girdi. Ama şansla bir yere kadar. Müthiş savunmamızla yakaladık ve öne geçtik. Ersin Dağlı çok iyi. Arroyo ve N'dong bildiğiniz gibi. Fakat Gordon'un da sorumluluk alması lazım. Yüzdeleri giderek düşüyor. Hala üçlük deniyorlar. Bu bizim lehimize. Sert savunmamızı sürdürebilirsek kazanırız. Küfürbaz, çirkef, pislik karşıyaka taraftarından bahsetmeye gerek yok. Son olarak büyüksün Ergin Hoca..

FinaleBirAdımKala KoyKarşıyakaya YenilmezArmada...

Ben bu kadar rahat basketbol oynayan bir takim gormedim. İnanilmaz rahat oynuyoruz. Muthis gûven veriyor takim bana. Ndong ve Ersin'i 2.yarıda daha çok kullanmaliyiz pota altinda. 2.periyottaki savunmamiz enfesti. Bu arada lig tv spikeri KSK'nın 3lüklerinde mûthiş seviniyor. Biz attık mı normal karşîliyor. Tek Karşıyaka'yı yenmeyeceğiz anlaşıldı. Federasyon ve lig tv'de olacak yeneceğimiz grular arasında. Hepiniz bir,BİZ TEK !!!

Bu arada Ersin Dağlı ilk yarıda 15 sayılik gibi mûthiş bir katkı verdi. Bitirelim şu işi 2.yarıda artık inşaAllah. Rabbim utandırmasin...

Tufan Ersöz lafı ağzımdan aldı. evet sabırla kendi doğru basketbolumuzu oynadık. 3'lüklerin arkası kesilecekti, kesildi de zaten. ama biz panik yapmadan oynadık ve dengeledik skoru. 2 sayılık basket oyunların yoksa maç kazanamazsın, bu kadar basit!