Artık şu duruma bir son versekmi,Önder Çicekoğlu başta olmak üzere bazı yöneticilere ağız açılmıyor.Onlar istedikleri gibi karşıdaki üyeyi tiye alabiliyor,dalga geçebiliyor,hatta hakaret edip aşağılayabiliyor ama karşıdaki birey tek kelime edince saçma sapan sebeplerle bu bireyin üyeliği siliniyor.Burası kimsenin babasının malı değil,öncelikle Galatasaray ismini kullanıyorsunuz,bundandırki karşıdaki kişiye saygı duymalısınız demiyorum duymak zorundasınız.Berkan ve diğer nice arkadaşlar sadece Önder Çicekoğlu ile tartıştı diye üyeliği silinmiş,siliniyor.Buna göz yumulamaz,yumulmamalı.Kendisi çıkıp burası benim çiftliğimdir,buranın Galatasaray ile alakası yoktur desin,bizde yeni şeyler deneyelim.Yok bu böyle devam edecekse tek sesliliğe karşı sesim yükselecektir,bunu söylemek isterim.Ne zamana kadar tabiki diğer arkadaşlarla aynı akibeti paylaşana kadar!
Bu arada bu yazdıklarım,Onur Yavuz,Murat İnal,Kerem Seçer,Emre Sarp,Şamil Turançiftçi gibi arkadaşları ilgilendirmiyor,çünkü onlar bu varsayımın dışındalar,diğer Onur kardeşimiz ve ismi aklıma gelmeyenler alınmasınlar lütfen.Benim eleştirimin hedefi çok bellidir.