Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimimiz'in altinda yazan "Galatasaray sevgisi engel tanimayanlar." tanimi yerine "Kitalarin efendileri"ni kullansak nasil olur?

Hem bu insanlarin onune engeller koyup, sonra onlara dolayli yoldan "engelli" tanimlamasi yapmak rahatsizlik verici, hem de "Kitalarin efendileri" olduklari gercegi var.

Forumda Euroleague ve Nba efsaneleriyle ilgili bölüm açılsa güzel olmaz mı? Jordan,Chamberlain,Sabonis,Bodiroga,Shaq gibi oyuncuların konuları olsa onları ansak, bence çok güzel bir bölüm çıkar ortaya

Foruma sıklıkla girilemiyor gün içinde..Bir de konuya yazı yazdıktan sonra sürekli hata verip duruyor,yok sayfada kal,yok sayfayı terket diye..Bazen donup kalıyor..

Son günlerde gittikçe sorun artıyor sitede..Bu bahsettiklerimi sadece ben mi yaşıyorum acaba ? Yöneticilerden biri bilgilendirirse sevinirim çünkü siteye girmekten soğuyorum bazen..

İyiniyetten yoksun eleştiriler, buna karşı karşı tarafı dinlemeden linç ve aşağılayıcı cevaplar. Gerçi istemezsek girmeyebiliyorduk değil mi siteye..

Artık şu duruma bir son versekmi,Önder Çicekoğlu başta olmak üzere bazı yöneticilere ağız açılmıyor.Onlar istedikleri gibi karşıdaki üyeyi tiye alabiliyor,dalga geçebiliyor,hatta hakaret edip aşağılayabiliyor ama karşıdaki birey tek kelime edince saçma sapan sebeplerle bu bireyin üyeliği siliniyor.Burası kimsenin babasının malı değil,öncelikle Galatasaray ismini kullanıyorsunuz,bundandırki karşıdaki kişiye saygı duymalısınız demiyorum duymak zorundasınız.Berkan ve diğer nice arkadaşlar sadece Önder Çicekoğlu ile tartıştı diye üyeliği silinmiş,siliniyor.Buna göz yumulamaz,yumulmamalı.Kendisi çıkıp burası benim çiftliğimdir,buranın Galatasaray ile alakası yoktur desin,bizde yeni şeyler deneyelim.Yok bu böyle devam edecekse tek sesliliğe karşı sesim yükselecektir,bunu söylemek isterim.Ne zamana kadar tabiki diğer arkadaşlarla aynı akibeti paylaşana kadar!

Bu arada bu yazdıklarım,Onur Yavuz,Murat İnal,Kerem Seçer,Emre Sarp,Şamil Turançiftçi gibi arkadaşları ilgilendirmiyor,çünkü onlar bu varsayımın dışındalar,diğer Onur kardeşimiz ve ismi aklıma gelmeyenler alınmasınlar lütfen.Benim eleştirimin hedefi çok bellidir.

Berkan kendisi istedi atılmayı, bana facebook'tan da mesaj yollamış, isterseniz gösterebilirim. Kimse bir yönetici ile atıştı diye buradan atılmaz.

Konu şu; siz eleştirmeyi biliyor musunuz? Bunun karşında aldığınız tepkilerden ne derece etkileniyorsunuz? Bunların yorumunu yapın ilk önce.

Bütün maçlarını kazanmış takıma ''sokak basketbolu oynuyor'' ''antrenmanlarda hiç bir şey çalışmıyor'' deniliyor, nasıl bir karşılık bekleniyordu?

Burası kimsenin çiftliği falan değildir. Eleştirilerin sadece yapıcı olanına açığız, ne her maçından galibiyet ile ayrılan takımın asılıp, kesilmesini izin veririz, ne de Oktay Mahmuti'nin EL seviyesinde bir koç olmadığı görüşüne.

Sizin yaptığınız aşırı alınganlık, başka da bir şey değil. Forumda onlarca eleştiri var, neden diye düşünmüyor mu acaba tepki alan insanlar, bu adamlar benim yazıma takmış diye? Bir düşünseler müthiş bir adım atılmış olacak.

Berkan ve diğer nice arkadaşlar sadece Önder Çicekoğlu ile tartıştı diye üyeliği silinmiş,siliniyor.Buna göz yumulamaz,yumulmamalı.Kendisi çıkıp burası benim çiftliğimdir,buranın Galatasaray ile alakası yoktur desin,bizde yeni şeyler deneyelim.Yok bu böyle devam edecekse tek sesliliğe karşı sesim yükselecektir,bunu söylemek isterim.Ne zamana kadar tabiki diğer arkadaşlarla aynı akibeti paylaşana kadar!

Sorun bu işte. Cahil cesareti, olayın aslını bilmeden yorum yapma hevesi. Gram bilgi sahibi olmadığı konularda kanaat getirebilme...

O olay dediğiniz gibi değil, ayrıca Önder Çiçekoğlu olmasa üyeliği silinen arkadaş, siz veya diğer takım taraftarlarını ben yazdırmazdım bu foruma. En büyük faşist benim yani, Önder Çiçekoğlu ise her ne kadar tartışsak da bu konuda forumun çeşitli insanlara açık olmasını sağlıyor.

Burası benim çiftliğim değil ama ben size başka şeyler deneyin diyorum.

Siz biraz daha olayları çarpıtır ve bu tavrınızı sürdürürseniz sizi de dışarı alacağız ne yazık ki Alim bey.

Size son lafım aşağıdaki linkteki forum kurallarını bir daha okuyun, foruma kayıt olurken neleri kabul ettiğinizi anlayın. Okuyup yine anlayamazsanız bilmiyorum zeka seviyem yetermi ama size anlatmak için elimden gelen yardımı da yaparım.

http://gsbasket.org/forum/threads/3674-Forum-Kuralları-(Herkes-Okusun)

Tüm özlük haklarımı devretmeşim,ne acı.:D
Yok tartışmayacağım artık çünkü siz hala tehdit etme derdinseniz.Buradan atılmak sanki çok hayati bir konuymuş gibi hala bunu bir silah olarak kullanıyorsunuz ya,hayret doğrusu.Neyse,buradan atılmak tabiki bana birşey kaybettirmez ancak şu tavrınız gün geçtikçe dahada fazla sorgulanacaktır,bu eylemde bu duruma biraz daha hizmet eder,hepsi o kadar.

Alim bey,

Anlamak istemediğiniz şekilde anlayarak devam edin. Forum ilkelerine aykırı davrandığınız sürece yaptırımla karşılaşmaya devam edeceksiniz. Bu konuyla ilgili de daha fazla mesaj atmayın, sıkıntınız varsa özelden yazın, hatta size mesaj da attım ama cevap verme zahmetine girmediniz herhalde.

Arkadaşlar, foruma login olduktan sonra, otomatik yönlendirme ekranı çıkıyor bildiğiniz gibi, kısa süreli duran bir ekran, daha sonra yönlendiriliyoruz browser (tarayıcı) tarafından. O kısa süre duran ekranda "otamatik yönlendirme" yazıyor arkadaşlar, tekrar tekrar login oldum yanılmamak için. Acı ama gerçek.. Otamatiğe bağladım bak şimdi :)

Tam metin şöyle:

Tarayıcınız otamatik yönlendirmeyi desteklemiyorsa, Lütfen burayı tıklayın. Chrome bile çizdi altını :)

Bence forumda yorum yapabilmek zorlaştırılmalı.
Bu takımın birzamanlar kümeye oynarken bu günlerin hayallerini kurmamış ,şubeden bi haber yaşamış Galatasaray taraftarları başarıların getirdiği popülariteyle birlikde basketbola ve dolayısı ile bu siteye ilgisi artmışdır . bu güzel gelişmenin ülkemizdeki taraftar profilini göz önüne aldığımızda forumumuzu ve takımımızın bütünlüğünü tedit edtiğini düşünmekteyim.
Dediğim gibi, bu günlerin hayalini kurmamış olanlar bugün bir mağlubiyet sonrası hayllerimizi gerçekleştirenlerle dalga geçebiliyorlar bu durumun önlenmesi için forumda yazar olmak zorlaştırılmalı. Forumun sporcularımız tarafındanda ziyaret edildiğinide düşünürsek çok sıkıntılı bir durum bence saygılar..

Bence forumda yorum yapabilmek zorlaştırılmalı.
Bu takımın birzamanlar kümeye oynarken bu günlerin hayallerini kurmamış ,şubeden bi haber yaşamış Galatasaray taraftarları başarıların getirdiği popülariteyle birlikde basketbola ve dolayısı ile bu siteye ilgisi artmışdır . bu güzel gelişmenin ülkemizdeki taraftar profilini göz önüne aldığımızda forumumuzu ve takımımızın bütünlüğünü tedit edtiğini düşünmekteyim.
Dediğim gibi, bu günlerin hayalini kurmamış olanlar bugün bir mağlubiyet sonrası hayllerimizi gerçekleştirenlerle dalga geçebiliyorlar bu durumun önlenmesi için forumda yazar olmak zorlaştırılmalı. Forumun sporcularımız tarafındanda ziyaret edildiğinide düşünürsek çok sıkıntılı bir durum bence saygılar..

Şimdi öncelikle; Ocak 2011 tarihinde foruma üyelik kaydını gerçekleştirip, foruma katılıp yazmaya başlayan bir insan için biraz fazla sert bir mesaj olmuş. Eskiden şöyleydi böyleydi de, şimdi işler iyi gittiği için farklı yorumlar oluyor, bilip bilmeden eleştiriyorlar diyebilmek için senelerdir bu ortamda bulunmak gerekmez mi?

1998 senesinde 4-5 kişi o zamanki basit forumda kendi çalıp kendi oynayan ve 2000 li yılların başında da koca salonda 4-5 kişi olduğumuz zamanları da yaşadık ama bu şekilde bir eleştiride bulunmak aklımıza gelmedi açıkçası.
Kulaklarınız çınlasın; Önder Çiçekoğlu, Onursal Ok, Kerem Ersuna ve Can Solim ! :)