Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Baskana destek verecek bir intro konabilirmi sitenin girisine.Hala milli takimi goruyoruz giriste.Biraz daha gundeme uygun bir giris olmali.

http://scoutgs.com/

Tüm Galatasaray sitelerine örnek olması gereken sağlam bir tepki var bu sitede. Lütfen başkanı belki zorunlu kaldığı için de olsa yaptığı bu açıklamada yalnız bırakmayalım. Bir destek bir ışık. GSbasket bu iradeye sahip ve duruş koyabilecek büyüklükte bir sitedir.

Sitenin girişi değiştirildi.

Görselin hazırlanmasında emeği geçen Aras´a ve foruma koyan Uğur´a teşekkürler.

Sitenin giriş resmi çok harika olmuş.Emeği geçen herkesin eline sağlık

Hoşgeldin kardeşim uzun zaman oldu bitti sanırım sınav döndün geri..

Selam Uğur,

Dediğin gibi sınav bitti ufak çaplı bir tatilin ardından tekrar döndüm özledim sizleri valla hele senle msn'de ki muhabbetleri falan umarım en kısa zamanda o havayı tekrar yakalarız.Umarım senin açından da herşey yolundadır sıkıntı yoktur.

Kendine iyi bak görüşmek dileğiyle kardeşim

Oyuncularmızla ilgili bir şey yazmak istediğimde ilgili erkek takımı kısmında oyuncunun konusunu bulmakta zorluk çekiyorum.Bazen oyuncu hakkında uzun süre bir şey yazılmadığı için konu çok gerilere gidiyor.Kadro bölümündeki konuların kilidi kaldırılsa oyuncunun konusunu bulmakta zorlanmasak daha iyi olur diye düşünüyorum.

O başlıklar eski sistemden dolayı o şekilde oldu. Bu hafta çok yoğunum ama Pazar günü Kadro bölümünü düzeltirim. İyi hatırlattın. ;)

Kadro forumu altından Erkekler ve Kadınlar forumlarında oyunculara ait başlıklar düzenlendi. Arka sayfalarda kalmış oyuncu başlıklarına ulaşamıyorsanız oradan yönlendirmeyi kullanarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Tekerlekli Sandalye Takımımızın kadrosu güncellenmediği için o bölümü daha sonra aktif hale getireceğiz. Kişisel olarak kadroyu güncel hale getirebilirsem resmi siteden önce, o zaman o bölümü de hallederim.

Daha kullanılır hale getireceğiz ama biraz vakit gerek.

Şu chat olayı güzel de forumu çok kasıyor. Açıkçası eskiden çatır çatır konudan konuya atlarken şimdi bir konuyu okuduktan sonra diğerine geçmek için beklemek zorunda kalıyoruz. Zaten forumun yeni (eskidi ama) haline çok zor alıştık.

Olmayacaksa chat olayını kaldıralım bana kalırsa ki zaten buradaki herkes birbiri ile msn,twitter,face vb. yollarla iletişim kuruyor..

Şu chat olayı güzel de forumu çok kasıyor. Açıkçası eskiden çatır çatır konudan konuya atlarken şimdi bir konuyu okuduktan sonra diğerine geçmek için beklemek zorunda kalıyoruz. Zaten forumun yeni (eskidi ama) haline çok zor alıştık.

Olmayacaksa chat olayını kaldıralım bana kalırsa ki zaten buradaki herkes birbiri ile msn,twitter,face vb. yollarla iletişim kuruyor..

Sen de haklısın Tugay ama bende kimsenin adresi yok,burdan da anlık konuşmalar işe yarıyor..Bugün Oktay hocanın Ntvspor'a çıktığını burdan görüp izledim hemen mesela :)

Uygulamada problem vardır belki,geliştirilebilir..

Uygulama zaten test aşamasında başka alternatifler üzerinde çalışıyoruz forum içinde değilde forumdan başka bir uzantıya yönlendirip üyelerin kaynaşmasını sağlayabiliriz.

Onur, belki hatırlarsın maçlar için tahmin oyunumuz vardı eskiden. Onu hayata geçirmeye çalışıyoruz. Altta yer alan "basket", oyunda herkese verilmesi planlanan başlangıç puanı.