Ahahaha deli.
Nilay, seni Mithat Bey´e yönlendireyim. : )
Nilay, seni Mithat Bey´e yönlendireyim. : )
Avatarlar nicin gözükmüyor? Bir sorun mu var?
Takımın başarılı olup popülerleştiği her dönemde foruma ilginç ve sabır zorlayıcı kullanıcılar katılıyor. Artık buna bir dur dense fena olmaz.Forum yönetiminin şu sıralarda tekrardan asalak gibi türeyen ve sporculara periyodik bir şekilde sallayıp duran ve eminim bazıları sahte isimlerle üye olan üyelerin üzerine düşmeli, onlara rahat nefes aldırmamalı diye düşünüyorum.
Takımın başarılı olup popülerleştiği her dönemde foruma ilginç ve sabır zorlayıcı kullanıcılar katılıyor. Artık buna bir dur dense fena olmaz.
Abi bence T.C no falan onlar gelene kadar üyelik sistemi referanslı olsun, hatta bütün sistem değişene kadar üye alımları kapalı olsun. Tıpkı sözlüklerde falan olduğu gibi. Referanslı üye olursa hem referans olan kişi dikkatli olur hem de üye olan kişi.TC Kimlik no zorunlu olacak yakında ve üye alımına belli kriterler getirilecek. Bu konu üstünde çalışıyoruz zaten.
Abi bence T.C no falan onlar gelene kadar üyelik sistemi referanslı olsun, hatta bütün sistem değişene kadar üye alımları kapalı olsun. Tıpkı sözlüklerde falan olduğu gibi. Referanslı üye olursa hem referans olan kişi dikkatli olur hem de üye olan kişi.
Bu zor mudur bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla vbulletin'de böyle bir sistem vardı. Referans sistemi gelene kadar üye alımlarını durdurun, sonrası zaten bir şekilde rayına oturur..
Giriş sayfasında kaspersky trojan uyarısı veriyor. Resimden de olabilir belki ama bilmiyorum.
Dünyadan Spor bölümünde daha çok topic vardı sanki önceki dönemlerde ?