Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Forum yönetiminin şu sıralarda tekrardan asalak gibi türeyen ve sporculara periyodik bir şekilde sallayıp duran ve eminim bazıları sahte isimlerle üye olan üyelerin üzerine düşmeli, onlara rahat nefes aldırmamalı diye düşünüyorum.
Takımın başarılı olup popülerleştiği her dönemde foruma ilginç ve sabır zorlayıcı kullanıcılar katılıyor. Artık buna bir dur dense fena olmaz.

Bence foruma üye olma konusunda tribünderginin eski sistemi örnek alınmalı . Ayda sadece 1 gün üye alımı açık olmalı ve açılsa bile duyurulmamalı ! Buraya üye olmak o kadar kolay olmamalı :)

TC Kimlik no zorunlu olacak yakında ve üye alımına belli kriterler getirilecek. Bu konu üstünde çalışıyoruz zaten.

TC Kimlik no zorunlu olacak yakında ve üye alımına belli kriterler getirilecek. Bu konu üstünde çalışıyoruz zaten.
Abi bence T.C no falan onlar gelene kadar üyelik sistemi referanslı olsun, hatta bütün sistem değişene kadar üye alımları kapalı olsun. Tıpkı sözlüklerde falan olduğu gibi. Referanslı üye olursa hem referans olan kişi dikkatli olur hem de üye olan kişi.

Bu zor mudur bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla vbulletin'de böyle bir sistem vardı. Referans sistemi gelene kadar üye alımlarını durdurun, sonrası zaten bir şekilde rayına oturur..

Abi bence T.C no falan onlar gelene kadar üyelik sistemi referanslı olsun, hatta bütün sistem değişene kadar üye alımları kapalı olsun. Tıpkı sözlüklerde falan olduğu gibi. Referanslı üye olursa hem referans olan kişi dikkatli olur hem de üye olan kişi.

Bu zor mudur bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla vbulletin'de böyle bir sistem vardı. Referans sistemi gelene kadar üye alımlarını durdurun, sonrası zaten bir şekilde rayına oturur..

Söylediğim gibi üyelik kriterleri de değişecek ama bunun tam olarak nasıl olacağına karar vermedik. Referans sistemi de olabilir, belli zamanlarda üyelikte.

Kimin haklı ya da haksız olduğu çokta önemli değil ama konulara yazılan mesajların çok büyük bir bölümünün ikili tartışmalarla geçmesi oldukça can sıkıcı bir durum.Umarım bir çözüm yolu üretilir.

Foruma girerken bu site bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı geliyor.Bir tek bende mi çıktı bilmiyorum ama genelse bir çözüme kavuşturulmalı :)