Radoslav
0
Bazıları bu dilden anlar, gerekeni yaparız.Saygıdan bloklamayı tercih etmeyen biri için ilginç bir tercih
Bazıları bu dilden anlar, gerekeni yaparız.Saygıdan bloklamayı tercih etmeyen biri için ilginç bir tercih
Ben de anlamadım. Neyse icraatlerimizin fotograflarını asarız buraya fazla konuşmaya gerek yok.Erdal Avcının yazdıklarının hoşuma gittiğini söylemem ama sizin son yazdıklarınız daha çok rahatsız edici açıkcası alenen tehdit mi ediyorsunuz anlamadım ki
Bence Marcaonun yaptigi yanlis fakat lakin ama
Kerem sıctıgın bok tesislerden cıkmadi sahanin icinde Kendi Takim arkadasini Tribunlere Kenara hedef gostericek sekilde el kol hareketi yapip fişleyemezsin.
Marcoa nekadar ceza alicaksa Keremde okadar macta oynamamali
Ikisi ayni sey degil kadin cinayeti ile bunu bagdastirman komik.
Hoca oyuncular saha icindeyken isliklamayin yuhlamayin diyorsa.
Takim arkadasi takim arkadasini fişleyemez el kol hareketi ile Helede sictgi bok tesislerden cikmamis
Yapsin o hareketleri Ardaya bak bakalim teskilatin kralini gorur.
Soyunma odasinda kopek cekilir Idmanda kimse muhatap olmaz Sahada top vermezler ...
Kendinizi kandirmayin Kerem kim Ne yapmis Basarisi ne?
Sus isareti ile Belhandandan farki ne bu belhanda kadar Basari saglasa kafamiza sicar demekki daha boku kururmamisken saga sola sus hareketleri felan yapiyorsa
Yalan yanlış şeyler yazıyorsun ondan sonra antuya bağlamışsınız diyorsun. Antu yapan sen ve senin gibiler. çıkış tuşuna bas ve bir daha dönme sana zahmet!Evet, forumu iyice antu ya bağlamışsınız helal olsun, böyle adam kayırıp açıklama yapmadan kafanıza göre yorum silmekle 5 üye +100 ziyaretçiyle takılırsınız.
Senin gibilerden kurtulsun da forum başka şey istemez.Evet, forumu iyice antu ya bağlamışsınız helal olsun, böyle adam kayırıp açıklama yapmadan kafanıza göre yorum silmekle 5 üye +100 ziyaretçiyle takılırsınız.
Siz antu görmemişsiniz sanırım.Evet, forumu iyice antu ya bağlamışsınız helal olsun, böyle adam kayırıp açıklama yapmadan kafanıza göre yorum silmekle 5 üye +100 ziyaretçiyle takılırsınız.
Teşekkür ederiz.Bazı arkadaşların ricası üzerine logomu değiştirdim. Amacım burayı karıştırmak değil basketbol konuşmak.
Kullanıcı adı değişikliği oluyor mu?
Ceza yemeyelimLütfen Anadolu Efes yapmayın, Efes Pilsen olarak kalsın Benim gönlümde hala Efes Pilsen.
Buraya sadece kaybettiğimiz maçlardan sonra girip kin kusan insanlar var. Buna lütfen bir önlem alın.Forumda kalitesiz, haddini aşan, yalan bilgiye dayalı yazı ve yazarlara bundan sonra izin vermeyeceğiz. Burası twitter değildir.
Daha önce, verdiğiniz örneğin aynısını bire bir yaşamıştım...Seviyesiz, küfürlü, hakaret içeren yorumlar görmekten sıkıldım. Adam gelmiş 30-40 yaşına, ne okuduğunu anlayabiliyor ne de nasıl konuşması gerektiğini öğrenebilmiş. Bir birey olarak bunca yıl hayatta kalmasına rağmen kendini tamamlayamamış. Değil forum, toplumdan men edilmesi lazım. Önüne gelene küfürler ediyor ama küfür ettikleri de küfür yediği için mi ceza alıyor bunu anlamadım ben ? Bugün bu olayı ben yaşamadım ama yarın biri de bana küfürler etse ben de mi ceza alacağım ?