Ülke nasılsa burası da aynen öyle yönetiliyor. Gram fark yok. Aynı baskıcı zihniyet, aynı faşizan anlayış, aynı tek tipleştirme arzusu. Hiç farklı sese tahammül yok. Kafalarına göre adam atıyorlar, kafalarına göre hoşlarına gitmeyen yazıları siliyorlar. İstiyorlar ki herkes onların istediği gibi yazsın. Furkan niye ceza aldı mesela. Adama küfür ediyorlar cezayı Furkan alıyor. Ali Parlak diye biri vardı, niye atıldı mesela ? Sırf istedikleri gibi yazmadığı için.
Geçen gün adam yazmış işte son anda aklımıza esti buradan kalktık izmir'e maça gittik, bağırdık ettik falan diye. Dedim ki hem hafta sonu yasakları var hem de maçlar seyircisiz oynanıyor siz nasıl gidiyorsunuz maçlara ? Sadece bu kadar, dediğim bu. Ne küfür var, ne hakaret var, başka bir ima var. Paşamızın hoşuna gitmemiş bu soru hemencecik silivermiş. Allahtan sadece klavye başında yetkileri var. Düşünsene bu adamda gerçek hayatta bir yetki olduğunu, neler yapmaz. Bunu da silerler kimse görmeden.
Şu ortamda senelerin anısı var, basketbolla ilgilenen çok güzel insanlar var. Bunların hatrına insanlar hala burada diye düşünüyorum ama işte gittikçe bozuluyor ortam.
Benim gözlemlediğim zaten çoğu eski kullanıcı sadece okuyor nadir yazıyorlar.Vay be 14 sene olmuş buraya üye olup yazmaya başlayalı. Bilgisayarı ilk açtığımda direk girdiğim internet sitesi yıllardır burası. Buradan bir çok arkadaş, abi, kardeş edindim. Yeri çok özel yani.
Ama artık ufak ufak bırakmak lazım. En azından artık yazmadan sadece arada bir neler yazılmış diye bakmak en güzeli olacak sanırım.
Negatif şeyler yazmak adamın hakkı değil mi?Erdal Avcı denen kişi sürekli negatif şeyler yazıyor yeter artık. Buna lütfen dur der misiniz?
Bir insan sürekli her şeye negatif bakıyorsa onda sorun var demektir bende değil kardeşim.Negatif şeyler yazmak adamın hakkı değil mi?
Burası pek takip ettiğim bir başlık değil tesadüfen girdim ama okuduğum şeyler hem kahkaha attırdı hem de bolca üzdü ve düşündürdü. Birileri birisinin atılmasını coşkuyla karşılamış birileri atmaya devam edin filan demiş. Eleştiriye bu kadar tahammülsüz olmamak gerekir. Hakan Sezgin adlı arkadaş forum yönetimini eleştirdiği için atıldıysa o da büyük skandal kimse kusura bakmasın.
Forum yönetimini veya ortamı beğenmeyen yazmasın vs gibi bir anlayış ortaya çıkmış sanırım ama öyle bir dünya yok kimse kusura bakmasın. Nick'le yazıldığı günlerden beri üyeyim bu foruma belki en eskilerden biriyimdir. Dolayısıyla işler doğru gitmeli ve herkes de eleştiriye açık olmalı.
Benim herkese saygım var kimseyi bloklamak istemiyorum ama bir grup var ki sürekli burada negatif enerji saçıyorlar. Stres topu değil burası.Üyenin profiline girip yok say seçeneğini işaretlerseniz onun yazdığı iletilerin içeriğini görmezsiniz.
Twitter'a çevirdiler burayı.Benim herkese saygım var kimseyi bloklamak istemiyorum ama bir grup var ki sürekli burada negatif enerji saçıyorlar. Stres topu değil burası.
Benim herkese saygım var kimseyi bloklamak istemiyorum ama bir grup var ki sürekli burada negatif enerji saçıyorlar. Stres topu değil burası.