Yahu birisi gelmiş, çok fazla özgürlük veriliyor, bundan dolayı forumda bozulma var diyor; diğeri de çok baskı, tek tipleştirme var deniyor. Hangi eleştiriyi ben şimdi ele almalıyım
? Eleştiriler için teşekkürler bu arada, eleştirisiz bir yere varılmaz. Furkan'a cezayı ben vermedim, ama ona o lafları söyleyen insanlara çok defa ceza verdim. Ceza Tahtasına bakabilirsiniz bunun için. Aksine Furkan ile geçmişim olduğundan dolayı şu zamana kadar çok defa ceza vermek yerine mesajını sildim, diğer üyelere göre daha eşit davrandım, bu da benim kişisel günah çıkarmam olsun. Özellikle futboldaki eleştiri kısmına katılıyorum ama diğer türlü de gelen diğer eleştiri gibi baskıcı olmaktan da çekiniyoruz. Ama bir ortasını bulacağız.
Yok say seçeneği için webmasterımız ile iletişime geçmemiz lazım ama yakın zamanda bu pek mümkün görünmüyor. Hayat şartlarımız, covid ile uğraşanlarımız falan ülkenin durumu malum. Bakacağız artık bir şekilde çaresine. Mail konusunu duyduğuma da üzüldüm. O dönem neden gözden kaçtı bilemiyorum. Umarız bir daha böyle bir hataya düşmeyiz.
Hakan Bey, neden nasıl gidip gitmediğimizle ilgileniyorsunuz? Bunun cevabını ben niye size vermek zorundayım? Bu tip şeylerin usulünün neden gizli yapıldığına dair hiç mi fikriniz yok? Burada forum samimiyetine güvenip gittiğimizi yazıyorum, siz nasıl gidersiniz, siz kimsiniz de gidebiliyorsunuz tarzı imalı sorular sorarsanız tabiki de silerim. Nasıl gittiğim, kimle gittiğimden falan size ne? Fenerbahçeliler falan nasıl gidiyorsa bizde öyle gittik, memnun musunuz? Adam sırf şu mesajdan bana neler demiş.
Ali Parlak'ı da normalde 2-3 sene önce atacaktım. Forum içi huzursuzluk, yöneticilere hakaret gibi bir sürü şey yapıyordu. Ben yine de kıyamayıp normal ceza vermişken bana özel mesajdan bir ton laf saydırıp forumu bıraktım demişti. Adam dönüp bana şizofren ve mitomani hastası falan diyor, ne yapacaktım, çiçek mi verseydim? Bunda da hata bende, daha erken atmalıydım kendisini.