Sadece siz değil, çokça yaşayanları gördüm ben zaten burada. Dün gece durduk yere küfürler, hakaretler edilen arkadaş, yanlış görmediysem küfürlü bir cevap vermemişti. Fakat o da ceza almış...
Bu en az küfür kadar önemli. Bazıları sadece maç kaybedelim de bütün pisliğimizi kusalım diye bekliyor. Bu tiplere izin vermeyin.Buraya sadece kaybettiğimiz maçlardan sonra girip kin kusan insanlar var. Buna lütfen bir önlem alın.
Önüne gelene küfürler ediyor ama küfür ettikleri de küfür yediği için mi ceza alıyor bunu anlamadım ben ?
Serbest bırakılsa daha iyi olmaz mı?Forumda isim soyisim kullanmadan yazanlar çıktı yeniden.
Yok sayma seçeneği var fakat kalıcı yok say seçeneği yok.
Farkı nedir
O iki arkadasin kim olduklarini soylerseniz sizle tekrar tartisma icerisine gireceklerini sanmiyorum.Engellemeye varmadan bu sekilde cozebilirsiniz.Gorur ama cevap vermez,tartismalarin onune gecmis olursunuz boylece Sonucta kimse istemedigi biriyle tartismak veya konusmak zorunda degil,can da atmiyor zaten insanlar bunun icin.
Oneride bulundum sadece.Sizinle bir problemim yok benim.Eger sizin varsa zaten bir daha yazmamAdmin değilsin ama cevap verme gereğinde bulunuyorsun.Bunada mı karışıyorsun ? Bir insanları salın yahu,adminlere sesleniyorum ona bile laf yapacağım diye uğraşıyorsun.