Türkçe yazım kuralları ve noktalama işaretlerine dikkat edilmeyen mesajlar bundan sonra direk silinecektir.
Kesinlikle katılıyorum. Fatih Terim de Ekrem Memnun da herkes eleştirilebilir. Buna saygı gösterilmesi lazım. Uzun zamandır forumda dikkatimi çeken konu şu; eleştirilere farklı bakış açısıyla cevap veremeyenler argo kelimelerle hakarete başvuruyor, ne hikmetse onlar ceza almıyor. Eleştiri yapanlar ise ceza alıyor. Geçmişte defalarca başıma geldi. Yöneticilerden Anıl Bey'e mesajlar attım konuyla ilgili. Hep bana hak verdi. Yine cezalar aldım. Kendisine sorduğumda forumdaki tek yöneticinin kendisi olmadığını söyledi.Forumun ceza algoritması iyiden iyiye kişiselleşmiş.
Forum üyelerinden birisi Pitsiolis'in E.Memnun'dan 5 gömlek daha iyi basketbol bilgisine sahip olduğunu söyleyince ceza alıyor. Bunu yazdı diye kendisine gerizekalı ve salak yazanlar ceza almıyor. Bu arada ceza gerekçesi olarak da forum efsanelerine saygı duyulması gerektiği yazıyor. E madem öyleydi Terim'e giydirilirken niye aynı hassasiyeti göstermediniz?
GS Yönetim Kurulu başlığı altında direk yönetime edilen hakaret içerikli gönderilere yine ceza yok. Sizin sevdiklerinize hakaret edilince mi aklınıza saygı geliyor forum yönetimi?
Bu arada Anıl Bey son derece demokratik ve beyefendi birisi.Kesinlikle katılıyorum. Fatih Terim de Ekrem Memnun da herkes eleştirilebilir. Buna saygı gösterilmesi lazım. Uzun zamandır forumda dikkatimi çeken konu şu; eleştirilere farklı bakış açısıyla cevap veremeyenler argo kelimelerle hakarete başvuruyor, ne hikmetse onlar ceza almıyor. Eleştiri yapanlar ise ceza alıyor. Geçmişte defalarca başıma geldi. Yöneticilerden Anıl Bey'e mesajlar attım konuyla ilgili. Hep bana hak verdi. Yine cezalar aldım. Kendisine sorduğumda forumdaki tek yöneticinin kendisi olmadığını söyledi.
Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ama birbirimize saygı duymalıyız. Biz GALATASARAY lıyız.Ya bir şey dicem bu forum ne zaman bu kadar saygısız,biribirini çekemez insanların olduğu bir noktaya geldi ? Bu kadar mı insanlar birbirinden nefret eder duruma geldiler ?
Takımı eleştirmek istersin birisi ölümüne savunur.Hocayı eleştirirsin ölümüne savunulur.Kulüp yönetimini eleştirirsin savunan çıkar.Bir şeyi övmek istersin bu kezde eleştiren kitle çıkar ters yorumlarda bulunur.
Hepimiz güzelce delirelim olsun bitsin.Sözde herkes Galatasaraylı,sözde hepimiz aynı takımı tutuyoruz,ama birbirinden nefret eden insanlarız.Garip,aynen devam edelim.
Türkiye'nin hali bu sadece forumun değil.Ya bir şey dicem bu forum ne zaman bu kadar saygısız,biribirini çekemez insanların olduğu bir noktaya geldi ? Bu kadar mı insanlar birbirinden nefret eder duruma geldiler ?
Takımı eleştirmek istersin birisi ölümüne savunur.Hocayı eleştirirsin ölümüne savunulur.Kulüp yönetimini eleştirirsin savunan çıkar.Bir şeyi övmek istersin bu kezde eleştiren kitle çıkar ters yorumlarda bulunur.
Hepimiz güzelce delirelim olsun bitsin.Sözde herkes Galatasaraylı,sözde hepimiz aynı takımı tutuyoruz,ama birbirinden nefret eden insanlarız.Garip,aynen devam edelim.