• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
onun adi Halil degil İbo bikerem. :D

bir de pm'e baksana bi Ugur.

Bu düzeltme süper olmuş. :)

Uğur, yazdığım cümle " Kobe, Conan'ın gece programında "O'na şampiyonlukla veda etmek istiyoruz." demişti." şeklindeydi. 24 saat sonra benim iletimin yerinde yeller eserken yazmaya kaldığı yerden devam edilmiş.

Bu düzeltme süper olmuş. :)

Uğur, yazdığım cümle " Kobe, Conan'ın gece programında "O'na şampiyonlukla veda etmek istiyoruz." demişti." şeklindeydi. 24 saat sonra benim iletimin yerinde yeller eserken yazmaya kaldığı yerden devam edilmiş.

Dediğim gibi forum yönetimi olarak biraz diktatörüzde:P (Monarşiyle yönettiğimiz için forumu) bunu kimse silmez teknik bi aksaklıkla forum kendini 1-2 saat geri almış olabilir.

Soyadimin BAŞAR olarak duzeltilmesi mumkun mu acaba?
Kolay gelsin.

Sitenin girişindeki animasyon güzel olmuş ama foruma giriş linki yok galiba. (en azından bende yok diğerlerini bilemem) siteye girebilmek için google gsbasket forum yazıp ancak girebiliyorum, ana sayfaya bir link konabilir mi ya da varsa biri bana da gösterebilir mi? :)

Halil İbrahim Bey, "animasyonu geç" yazısına tıklayarak foruma giriş yapabilirsiniz.

Ne kadar sorunlu bu İbo degil mi Onur. =P

Sitenin girişindeki animasyon güzel olmuş ama foruma giriş linki yok galiba. (en azından bende yok diğerlerini bilemem) siteye girebilmek için google gsbasket forum yazıp ancak girebiliyorum, ana sayfaya bir link konabilir mi ya da varsa biri bana da gösterebilir mi? :)

Bende bundan şikayetçiyim :S

Asıl Saadet´e bakmak gerek Nilay. Bir önceki sayfada yaptığımız tavsiyeyi görmezden geliyor. : )

Halil İbrahim Bey, "animasyonu geç" yazısına tıklayarak foruma giriş yapabilirsiniz.

Onur Bey, "animasyonu geç" yazısı görünmüyordu bende sayfada gidecek yer bulamayınca, buraya yazmıştım. Siz söyleyince, görüntülemeyi % 75 lik orana düşürünce yazı ekrana o zamana geldi.

Teşekkürler...

Ben forumun yeni haline pek alışamadım daha. 55 tane bildirimim varmış ama ben onları göremiyorum.

Tahmin Oyunu'nun bildirimi olabilir onlar.Tahmin Oyunu'na girip ayarlar ve seçeneklerden tahmin verilmemiş karşılaşmalar Görsel bildirilsin seçeneğindeki tiki kaldırırsan oyun ile ilgili bildirim gelmez.

Teşekkür ederim Barış.

Ne kadar sorunlu bu İbo degil mi Onur. =P

Hiişşşt n'oluyor burda? Dün görmemiştim ben bu yazıyı? Bak yazarım kara kaplıya ona göre. :) Animasyonu geç yazısı çok altta olmuş ekranı küçültmeden görünmüyor napalım yani? :)

Sitenin girişindeki animasyonda çalan parçanın ismi nedir ? : )

Afedersiniz, görmemiştim teşekkür ederim.

Ugur bey goya yeni mesajlariniz disinda kendi mesajlariniz bolumu de koyacakti ama nerdeee tembel. =)

Kendisi tatillerde Nilay abla :D Ortam yapmakla meşgulmuş :D

Avatarima nasil resim koyabilirim?

İsi gucu gezme zaten onun Emre. Bir de beni de bastan cikarmaya calisiyor. Sende gelsene diyor. :D

Geri