Merhaba Cem Bey. Eleştirinin muhatabı olduğum için cevap verme hakkımı kullanmak isterim. Öncelikle bu forumda düşüncelere elbette saygımız var. Hatta bu forumda birçok Fenerbahçeli ve Efesli üyelerimiz de oldu ve belli bir saygıyı aşmadıkları müddetçe düşüncelerini burada yazdılar. Lakin, 1998 yılından beri Galatasaray'ın futbol dışı şubelerini kutsal addedip bunun için savaşmış ve hala savaşmakta olan insanlara ait bir forumda bu şubeler için kapatın gitsin, gereksiz tarzı cümleler kuramazsınız. Bu takımlar, Galatasaray'a ait herşey forum olarak bizim kutsalımızdır. Bu cümleleri nasıl genel kurulda ya da divan kurulunda sarf edemeyeceğiniz gibi bu forumda da zikredemezsiniz. Forumda düzenli olarak 16 senedir varsanız eğer bu forumda ne tartışmaların döndüğünü, kimlerin kimlerin eleştirildiğini, çoğu insanın söyleyemediği şeylerin burada söylendiğini benim kadar iyi biliyor olmanız lazım. Bunları bildiğiniz halde hala sadece düşüncenizden dolayı forumdan atıldığınız düşüncesine kapılıp beni mesnetsiz bir durumla suçlamanız abesle iştigaldir. Bu konuda daha önce de uyarılmıştınız. Galatasaray, sadece futbolda değil futbol dışı şubeleri de Türkiye'ye getiren kulüp olmuştur, ilk olmasa bile profesyonel anlamda bu sporları icra eden ilk 2-3 kulüpten biri olmuştur. Bu sebepten Galatsaray'ın, bir Beşiktaş gibi para veya başarı yoksa kapatalım zihniyetinden ziyade bu taşımış olduğu mirası devam ettirme zorunluluğunu bir Galatasaray Liseli olarak benden daha iyi biliyor olmanız gerekir diye düşünüyorum. Son olarak da şunu ekleyeceğim. Bu takımlara istediğiniz eleştiriyi belli bir saygı çerçevesinde dilediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz. Ama dilersiniz ki eleştiri ile fiş çekme arasındaki farkı da ayırt edebilelim. Eğer gerçekten bu şubelerin kapanması yönünde bir düşünceniz var ise bu düşüncenizi genel kurulda televizyon başında izlemek de isterim açıkçası.