• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
Gizem adlı kullanıcıyı bilirim. Aykırı görüşleri vardır, çatışmacıdır ama Fenerbahçeli değildir. Ayrıca burası senelerdir kadınıyla erkeğiyle birbirine saygı duyan bir oluşum olmuştur. Kadın üyelerimize saygısızlık gibi bir durum varsa lütfen bana iletin. Gereği derhal yapılacaktır.
Erdal Avcı'ya da bir el atar mısınız.

Hem yazdıklarımı anlamsızca taklit ediyorsun hem de haksız yere ceza almamı istiyorsun. Nereden geliyor bu bolluk, söylede bilelim isimsiz arkadaş?

Arkadaşlar, sakin olmakta fayda var. Hakaret ya da aşağılayıcı bir tavır ve üslup yoksa forumumuz görüşlere açıktır. Aksi durumda raporlarsınız ya da bana iletirsiniz. Gereken yapılır.

Arkadaşlar, sakin olmakta fayda var. Hakaret ya da aşağılayıcı bir tavır ve üslup yoksa forumumuz görüşlere açıktır. Aksi durumda raporlarsınız ya da bana iletirsiniz. Gereken yapılır.
Benim mesajımı silip onun mesajını neden orada tutuyorsunuz?

Çünkü Prince Bey, son mesajınız saldırı içeriyor. Gördüğünüz üzere konuyla alakalı ilk mesajınız da yerinde duruyor.

Ben birkaç gündür giremiyorum; degisik yollar deniyorum vs. Sanirim yenilenme mevcut...

Forumun altyapısında değişiklikler yapıyoruz. Bundan sebep bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Telefondan girerken ama şu zamana kadar bir sorun yaşamadım ama bilgisayardan denerken beklediğim ya da sayfayı bir çok defa yenilediğim oldu.

merhaba,
naçizane bir öneride bulunmak istiyorum.

Galatasaraylı Profesyoneller kategorisine alt başlıklar açılsa ?
-Futbolcular
-Basketbolcular
-Voleybolcular
-Sporcular (diğer branşlar vb.)

daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
kategorize edilmesine seve seve yardımcı da olabilirim.
saygılar.

O kadar zahmete bile gerek yok aslında. Mesaj yazarken üstte fotoğraf işareti var hemen. Oraya resminizi sürükleyince koymak istediğiniz görseli kolayca yükleyebiliyorsunuz.

Aslında eskiden daha da kolaydı, fotoğrafı kopyalayıp yapıştırmak yetiyordu. Açıkçası dediğiniz yerden nasıl girileceğini de bilmiyordum ama sanırım artık önce fotoğrafı bu iş için özel sitelere kaydedip oradan getirmek gerekiyor. Neden böyle bir şey yaptınız anlamadım kolay olunca fazla yer mi kaplıyor zorlaştıralım mı dediniz bilemiyorum.

Aslında eskiden daha da kolaydı, fotoğrafı kopyalayıp yapıştırmak yetiyordu. Açıkçası dediğiniz yerden nasıl girileceğini de bilmiyordum ama sanırım artık önce fotoğrafı bu iş için özel sitelere kaydedip oradan getirmek gerekiyor. Neden böyle bir şey yaptınız anlamadım kolay olunca fazla yer mi kaplıyor zorlaştıralım mı dediniz bilemiyorum.
Eyüp Bey, fotoğrafı kopyalayıp yapıştırınca zaten yine oluyor. Özel site falan kullanmaya gerek yok, onu anlatmaya çalıştım zaten. Mesaj yazdığımız yerin azıcık üstünde bağlantı ekle, resim ekle, ifadeler, medya gibi seçeneklerden istediğiniz gibi her eklentiyi yapabiliyorsunuz. Dilerseniz ana kaynağı direkt ekleyebiliyorsunuz, dilerseniz fotoğrafı direkt ekleyebiliyorsunuz. Birçok kombinasyonla medya, kaynak eklenebiliyor. Bundan sebep eleştirinize katılamayacağım.

Eyüp Bey, fotoğrafı kopyalayıp yapıştırınca zaten yine oluyor. Özel site falan kullanmaya gerek yok, onu anlatmaya çalıştım zaten. Mesaj yazdığımız yerin azıcık üstünde bağlantı ekle, resim ekle, ifadeler, medya gibi seçeneklerden istediğiniz gibi her eklentiyi yapabiliyorsunuz. Dilerseniz ana kaynağı direkt ekleyebiliyorsunuz, dilerseniz fotoğrafı direkt ekleyebiliyorsunuz. Birçok kombinasyonla medya, kaynak eklenebiliyor. Bundan sebep eleştirinize katılamayacağım.

Eskiden dosyaya ekran görüntüsü olarak kaydedip direkt getirebiliyordum ya da komple bir yerden yapıştırıp alabiliyordum onu kastettim. Bir de masaja örneğin wikipedia'dan bir tablo eklemek istesem yer yetmiyor kabul etmiyor gönderiyi yada fazla görsel olunca da sınırı aşıyor. Wiki gibi yerlerdeki tablolara vs ekran görüntüsü çözümdü ama artık kaydetsem de dosyadan alamıyorum.

Eskiden dosyaya ekran görüntüsü olarak kaydedip direkt getirebiliyordum ya da komple bir yerden yapıştırıp alabiliyordum onu kastettim. Bir de masaja örneğin wikipedia'dan bir tablo eklemek istesem yer yetmiyor kabul etmiyor gönderiyi yada fazla görsel olunca da sınırı aşıyor. Wiki gibi yerlerdeki tablolara vs ekran görüntüsü çözümdü ama artık kaydetsem de dosyadan alamıyorum.
Yani şikayetlerinizi tek tek denedim, hepsini yapabildim açıkçası. Fotoğrafı kopyalayıp yapıştırma, sürükleyerek fotoğraf ekleme ya da birden çok fotoğraf ekleme gibi her seçenek olabiliyor. Wikipedia için de denedim. Hem direkt bağlantısını ekleyerek ya da eski usül kopyala yapıştır yaparak da tablo eklenebiliyor. Son güncelleme ile beraber eskiden kullandığımız yöntemlerle beraber diğer yöntemlerle her türlü eklenti, görsel, kaynak kullanımı bozulmadan konulabiliyor. Biraz daha deneme yanılma veya foruma eklenen seçenekleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Bende olan bir şey mi bilmiyorum, olan varsa yazsın lütfen : Bir konu başlığına tıklayınca okumadığım ilk mesaj geliyordu ekrana, öyle aşağıya doğru yorumları okumaya devam ediyordum önceden.
Fakat şimdi yeni mesajların atıldığı başlığa tıklayınca beni alakasız mesajlardan başlatıyor yukarılardan. Okumadığım mesajları görmek için sayfayı aşağı indirmem gerekiyor baya. 2 ay önceki son güncellemeden sonra bunları yaşamaya başladım. Sadece ben miyim bilmiyorum.

Bende olan bir şey mi bilmiyorum, olan varsa yazsın lütfen : Bir konu başlığına tıklayınca okumadığım ilk mesaj geliyordu ekrana, öyle aşağıya doğru yorumları okumaya devam ediyordum önceden.
Fakat şimdi yeni mesajların atıldığı başlığa tıklayınca beni alakasız mesajlardan başlatıyor yukarılardan. Okumadığım mesajları görmek için sayfayı aşağı indirmem gerekiyor baya. 2 ay önceki son güncellemeden sonra bunları yaşamaya başladım. Sadece ben miyim bilmiyorum.

Konu başlığına tıklayınca son mesajı göstermeye devam ediyor. Fakat konudan çıkıp tekrardan girdikten sonra baştan başlatıyor. O konuda herhangi bir değişiklik yapılmadı açıkçası.

Ben bu forumda 16 yılı aşkın süredir varım. Gs camiasındada 45 yıldır varım mektebi sultaniden yetişmiş biriyim. Tevfik Fikret in sözünü yaşam amacı olarak belirlemiş Gs lisesi neferlerinden biriyim. Kimseye hakaret etmediğim halde düşüncelerimi açıklamam nedeniyle ceza almışım. Adı üstünde forum düşünce açıklama yerinde bile fikir düşünce paylaşımı suç olmuş. Gs yi diğer camialardan ayıran en büyük fark küfretmedikçe hakaret etmedikçe düşüncelerimizi özgürce açıklamaktır. Nitekim başka camiaların divan toplantılarında küfürler kavgalar havada uçuşurken konuşanlara dayak atılırken bizde küfür hakaret olmadıkça kürsüde konuşana müdahele edilmez. Hayri Kozak abimiz çıkar konuşur, en sert eleştirilerinide yapar kimsenin gıkı çıkmaz. Tevfik fikretin Gs mizin Yaşam ilkesi olmuş sözü her yerde yol göstericimiz olmalı. Bizi diğerlerinden farklı kılan bu gayedir.
Kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat.
Kendi boşluk, kendi gökkubbemde kendim gezginim.
Bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma;
Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir şairim

Ben bu forumda 16 yılı aşkın süredir varım. Gs camiasındada 45 yıldır varım mektebi sultaniden yetişmiş biriyim. Tevfik Fikret in sözünü yaşam amacı olarak belirlemiş Gs lisesi neferlerinden biriyim. Kimseye hakaret etmediğim halde düşüncelerimi açıklamam nedeniyle ceza almışım. Adı üstünde forum düşünce açıklama yerinde bile fikir düşünce paylaşımı suç olmuş. Gs yi diğer camialardan ayıran en büyük fark küfretmedikçe hakaret etmedikçe düşüncelerimizi özgürce açıklamaktır. Nitekim başka camiaların divan toplantılarında küfürler kavgalar havada uçuşurken konuşanlara dayak atılırken bizde küfür hakaret olmadıkça kürsüde konuşana müdahele edilmez. Hayri Kozak abimiz çıkar konuşur, en sert eleştirilerinide yapar kimsenin gıkı çıkmaz. Tevfik fikretin Gs mizin Yaşam ilkesi olmuş sözü her yerde yol göstericimiz olmalı. Bizi diğerlerinden farklı kılan bu gayedir.
Kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat.
Kendi boşluk, kendi gökkubbemde kendim gezginim.
Bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma;
Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir şairim

Merhaba Cem Bey. Eleştirinin muhatabı olduğum için cevap verme hakkımı kullanmak isterim. Öncelikle bu forumda düşüncelere elbette saygımız var. Hatta bu forumda birçok Fenerbahçeli ve Efesli üyelerimiz de oldu ve belli bir saygıyı aşmadıkları müddetçe düşüncelerini burada yazdılar. Lakin, 1998 yılından beri Galatasaray'ın futbol dışı şubelerini kutsal addedip bunun için savaşmış ve hala savaşmakta olan insanlara ait bir forumda bu şubeler için kapatın gitsin, gereksiz tarzı cümleler kuramazsınız. Bu takımlar, Galatasaray'a ait herşey forum olarak bizim kutsalımızdır. Bu cümleleri nasıl genel kurulda ya da divan kurulunda sarf edemeyeceğiniz gibi bu forumda da zikredemezsiniz. Forumda düzenli olarak 16 senedir varsanız eğer bu forumda ne tartışmaların döndüğünü, kimlerin kimlerin eleştirildiğini, çoğu insanın söyleyemediği şeylerin burada söylendiğini benim kadar iyi biliyor olmanız lazım. Bunları bildiğiniz halde hala sadece düşüncenizden dolayı forumdan atıldığınız düşüncesine kapılıp beni mesnetsiz bir durumla suçlamanız abesle iştigaldir. Bu konuda daha önce de uyarılmıştınız. Galatasaray, sadece futbolda değil futbol dışı şubeleri de Türkiye'ye getiren kulüp olmuştur, ilk olmasa bile profesyonel anlamda bu sporları icra eden ilk 2-3 kulüpten biri olmuştur. Bu sebepten Galatsaray'ın, bir Beşiktaş gibi para veya başarı yoksa kapatalım zihniyetinden ziyade bu taşımış olduğu mirası devam ettirme zorunluluğunu bir Galatasaray Liseli olarak benden daha iyi biliyor olmanız gerekir diye düşünüyorum. Son olarak da şunu ekleyeceğim. Bu takımlara istediğiniz eleştiriyi belli bir saygı çerçevesinde dilediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz. Ama dilersiniz ki eleştiri ile fiş çekme arasındaki farkı da ayırt edebilelim. Eğer gerçekten bu şubelerin kapanması yönünde bir düşünceniz var ise bu düşüncenizi genel kurulda televizyon başında izlemek de isterim açıkçası.

Merhaba Cem Bey. Eleştirinin muhatabı olduğum için cevap verme hakkımı kullanmak isterim. Öncelikle bu forumda düşüncelere elbette saygımız var. Hatta bu forumda birçok Fenerbahçeli ve Efesli üyelerimiz de oldu ve belli bir saygıyı aşmadıkları müddetçe düşüncelerini burada yazdılar. Lakin, 1998 yılından beri Galatasaray'ın futbol dışı şubelerini kutsal addedip bunun için savaşmış ve hala savaşmakta olan insanlara ait bir forumda bu şubeler için kapatın gitsin, gereksiz tarzı cümleler kuramazsınız. Bu takımlar, Galatasaray'a ait herşey forum olarak bizim kutsalımızdır. Bu cümleleri nasıl genel kurulda ya da divan kurulunda sarf edemeyeceğiniz gibi bu forumda da zikredemezsiniz. Forumda düzenli olarak 16 senedir varsanız eğer bu forumda ne tartışmaların döndüğünü, kimlerin kimlerin eleştirildiğini, çoğu insanın söyleyemediği şeylerin burada söylendiğini benim kadar iyi biliyor olmanız lazım. Bunları bildiğiniz halde hala sadece düşüncenizden dolayı forumdan atıldığınız düşüncesine kapılıp beni mesnetsiz bir durumla suçlamanız abesle iştigaldir. Bu konuda daha önce de uyarılmıştınız. Galatasaray, sadece futbolda değil futbol dışı şubeleri de Türkiye'ye getiren kulüp olmuştur, ilk olmasa bile profesyonel anlamda bu sporları icra eden ilk 2-3 kulüpten biri olmuştur. Bu sebepten Galatsaray'ın, bir Beşiktaş gibi para veya başarı yoksa kapatalım zihniyetinden ziyade bu taşımış olduğu mirası devam ettirme zorunluluğunu bir Galatasaray Liseli olarak benden daha iyi biliyor olmanız gerekir diye düşünüyorum. Son olarak da şunu ekleyeceğim. Bu takımlara istediğiniz eleştiriyi belli bir saygı çerçevesinde dilediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz. Ama dilersiniz ki eleştiri ile fiş çekme arasındaki farkı da ayırt edebilelim. Eğer gerçekten bu şubelerin kapanması yönünde bir düşünceniz var ise bu düşüncenizi genel kurulda televizyon başında izlemek de isterim açıkçası.
Bilindiği üzere Türkiyeye Basketbolu voleybolu daha bir çok spor dalını hatta futbolu tanıtan klup Galatasaraydır. Bjk 1903 yazılmasına rağmen jimnastik klubudur. Futbol şubesi sonraları kurulmuştur. Sonuç olarak Türkiye’ye amatör sporları biz getirdik diyebiliriz. Ancak özellikle son 20 senedir başarısızlığı alışkanlık haline getiren şubeler kapatılsın demek, bir iş yapılacaksa hakkıyla yapılsın demek suç olmamalı,aksi takdirde kendi markana zarar veriyorsun.

Bilindiği üzere Türkiyeye Basketbolu voleybolu daha bir çok spor dalını hatta futbolu tanıtan klup Galatasaraydır. Bjk 1903 yazılmasına rağmen jimnastik klubudur. Futbol şubesi sonraları kurulmuştur. Sonuç olarak Türkiye’ye amatör sporları biz getirdik diyebiliriz. Ancak özellikle son 20 senedir başarısızlığı alışkanlık haline getiren şubeler kapatılsın demek, bir iş yapılacaksa hakkıyla yapılsın demek suç olmamalı,aksi takdirde kendi markana zarar veriyorsun.
İşte Cem Bey, tam olarak bahsettiğiniz bu 20 senelik başarısızlığa isyan eden, insanları örgütlemeye çalışan, çeşitli medya aracılığıyla buna dikkat çekmeye, engellemeye çalışan ve Galatasaray'ın daha önce bulunduğu yerlere, hak ettiği yerlere gelmesini isteyen insanların forumudur burası. Galatasaray gibi bir markaya yakışan kafasına göre aç-kapa yapmak değil, bu şubelerin öncülüğünü nasıl daha önce üstlendiyse şimdi de üstlenmektir. Galatasaray gibi bir kulübü diğer bütün kulüplerden ayıran özelliklerden bir tanesi budur. Galatasaray gibi bir kurumun bu sebeple diğer kurumlarla kıyaslayarak bu tip bir kapatılsın gibi bir cümlesi kurulması, Galatasaray gibi bir markayı aşağı çekmektir, küçülmesini kabullenmektir. Sizde bilirsiniz ki Galatasaray gibi bir kurum için bu tip kavramlar kabullenilmemesi gereken kavramlardır. Zaten derdimiz hakkıyla yapılmasıdır, bunun için konuşuyoruz, tartışıyoruz, fikirler üretiyoruz, maçlara gidip destek oluyoruz. Ama hakkıyla yapılsın cümlesini kapatılsın cümlesi ile bir tutmanın mantığını hala çözebilmiş değilim. Çünkü bu iki cümle ne anlamda kurulursa kurulsun birbirlerine zıt cümlelerdir. Daha önce de dediğim gibi, burası Galatasaray'ın her zerresini önemseyen bir forumdur. Bu bizim kutsalımızdır. Bu şubeler sadece bu forumun değil aynı zamanda Galatasaray'ın da kutsalıdır. Eğer öyle olmasaydı küme düşen kadın voleybol ve basketbol takımlarımızı, diğer kulüpler gibi düşünerek çoktan kapatmış olurduk. İyi ki de Galatasaray zihniyeti diğer kulüplerden farklı ve üstün ki kulüp tarihinin en sükseli olaylarından biri olan 2014 Euroleague şampiyonluğunu ezeli rakibimiz karşısında yaşayamazdık. Bunun gibi bir sürü örneği çeşitli şubelerden sayabiliriz. Ayrıca son olarak şu isteğimi de yinelemek isterim. Madem bu eleştirilerinizde ve fikirlerinizde ciddi ve kararlısınız. Ve gerçekten de Galatasaray da "herşey" konuşulabilir, eleştirilebilir ve teklif edilebilirse, bir kulüp üyesi olarak en yakın genel kurulda kürsüye çıkıp bu fikirlerinizi söylemeniz hem Galatasaray adına hem de sizin adınıza bir kulüp üyesi olarak yükümlülüğünüzdür. Nasıl olsa her genel kurul yayınlanıyor. Bakalım, bu kapatalım fikrinizi beyan ettikten sonra nasıl bir tepkiyle karşılaşacaksınız bizler televizyondan sizler de canlı bir şekilde görmüş oluruz.

Geri