İşe bak. Bu olay Metin Öztürk'e puan kazandırır gibi Nihat.
Yiğit Şardan'ın seçimleri sallamayan isteksiz görüntüsü bile Metin Öztürk'ten çok daha iyi yönetir kulübü. Geçmişteki yöneticilik tecrübesi bile bence onu birkaç adım öne çıkarır. Ayrıca maddi olarak da mevcut iki adaydan da güçlü olduğunu tahmin ediyorum. Ondaki sorun isteksiz olmasıydı. İsteksiz olan bir insan en başta aday olmamalı zaten.Metin Öztürk sözde yıllardır seçime hazırlanıyordu ama söylemleri Yiğit Şardan'dan hallice... Ayrıca Nazifoğlu'nun nasıl biri olduğunu listesine alırken bilmiyor muymuş?
Cemal Nalga olayı olmasaydı, Şardan yakın geleceğin en iddialı başkan adayıydı.Yiğit Şardan'ın seçimleri sallamayan isteksiz görüntüsü bile Metin Öztürk'ten çok daha iyi yönetir kulübü. Geçmişteki yöneticilik tecrübesi bile bence onu birkaç adım öne çıkarır. Ayrıca maddi olarak da mevcut iki adaydan da güçlü olduğunu tahmin ediyorum. Ondaki sorun isteksiz olmasıydı. İsteksiz olan bir insan en başta aday olmamalı zaten.
Cemal Nalga olayı olmasaydı, Şardan yakın geleceğin en iddialı başkan adayıydı.
Ben o dönemki şartlar özelinde söyledim. Nalga olayı ile haciz olayı arasında bir kaç sene var. Haciz olayı yaşandığında Şardan camiadan uzaklaştırılmıştı.[/URL]
Birde böyle bir iddia vardı onla ilgili.
Son seçimde kaybetmesinin nedenleri bence:
1-Son seçimde isteksizdi.
2-Onun yüzünden seçim ertelendi.
3-Seçim günü bile rahat elbise ile gelmesi.
4-Galatasaray için şans olduğunu, Galatasarayın ona muhtaç olduğunu belirten konuşmaları ona seçimi kaybettirdi...