Yine güçlü yönetim için çatı aday olarak Dursun Özbek'i ikna etme çalışmaları başlamış. Koskoca kulüpte başka adam mı kalmadı yahu? Madem güçlü bir liste ve yönetim var, başka biri olsun. İlla Dursun Özbek ısrarı neden yahu?
Dursun Özbek en yüklü ödeme çıkabilecek insan vede Liseliler arasında sevilen isimdir.Yine güçlü yönetim için çatı aday olarak Dursun Özbek'i ikna etme çalışmaları başlamış. Koskoca kulüpte başka adam mı kalmadı yahu? Madem güçlü bir liste ve yönetim var, başka biri olsun. İlla Dursun Özbek ısrarı neden yahu?
Dursun Özbek Zeki adam riski minimanilize etmenin peşine gidicektir.Dursun Özbek aday olması halinde eğer başkan seçilirse Fatih Terim ile çalışacak. (Ajans 1905)
Çoğu kişi Dursun Özbek aday olmasın diye dua etmeye başlayacaktır.
Hayırlısı bakalım...
Vizyon muthis. Iyi ki Guatemala ligi takimlarindan Coban Imperial veya Peru ligi takimlarinda Ayacucho'nun hocasi yok listesinde. Tek kelime ile yazik ki hemde ne. Slavia liginde Trpisovsky bey ilk Plzen'i gecsin, Nikolic'te Imparator Fatih hocamizi ekarte edebilsin de gorelim. Nedir bu basina gelenler klubun yetti.Eşref Hamamcıoğlu'nun yabancı hoca listesinde Slavia Prag'ın td si Trpisovsky ve kupa kurdu olduğu söylenen Marko Nikolic varmış.
Sevindim desem yalan olmaz Umarim guclu bir yonetim listesiyle gelir.Cunku Galatasaray icin su an onemli olan tamamen kasa kolayligi.Bunu da yapabilecek isim mevcut adaylari da dusundugumuzde Dursun Ozbek.Hepimiz adimiz gibi biliyoruz ki camianin zengin isimleri Ali Sabanci,Unal Aysal falan asla aday olmaz.
Fatih Hoca’yi cok sevsem ve cok saygi duysam da bence teknik direktorluk olarak bizdeki misyonunu tamamladi.Ya Okan Buruk veya Nuri Sahin gelsin ya da vizyon sahibi,elit bir yabanci gelsin.Cemal Özgürkey, Erden Timur, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu listede ismi geçen isimler. Cemal Özgürkey Pazarlamada, Erden Bey basketbol şubesinde, Ali Yüce voleybol şubesinde bizi bambaşka yerlere götürür eğer doğru ise. Fatih hoca bence td olarak değilde Florya'nın direk başına geçsin. Td olarakta Nuri Şahin o olmazsa Okan Buruk olur.