• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

Ya böyle son dakikaya işmi bırakılır. Ayıptır yahu!! ya ben tren biletimi almış olsaydım mesela. Ki ciddi ciddi düşünmedim değil. Böyle son dakikaya iş bırakılarak hayatmı yürür. Neyse sonuç olarak istanbuldayız. bizim kombineler geçerli olacakmı acaba maçta:)

3 sene evvel ankarada tam anlamiyla deplasmani yasatmistik
Simdi sira istanbulda..
Yari yariya tribunleri yasamak guzel olacak

Şaka mı bu ya!..

Murat Cantas' Alıntı:
3 sene evvel ankarada tam anlamiyla deplasmani yasatmistik
Simdi sira istanbulda..

Bu maçın İstanbul'da oynatılmasının sebebi de bu zaten abi. Adamlar Ankara'ya gelmeyeceklerdi yine. Biz yine ezecektik ama bu maç tam anlamıyla yarı yarıya olur.

Benim asıl düşündüğüm ise güvenlik sorunu. Eskiden çok rahat sağlanan yarı yarıya durumu son yıllarda karşımıza çıkmamıştı. Özellikle Anadolu tarafından metrobüsle gelmek isteyenler zor duruma düşebilirler.

Okuldan otobus kaldırmayı planlıyoruz.
Yenecegımızden suphem yok.

Re: 20 Ekim'de Abdi İpekçi'deyiz...

Şok şok şok. Onur abi artık sen Ankaradan gelirken benide Boludan alırsınız gideriz bu ne ya ne kadar saçma bi durum. :(

Has's...!

Bu ne ya! Yemin ediyorum şok oldum, böyle iş mi olur anasını satayım! Adı Cumhurbaşkanlığı olan bir kupa İstanbul'da yapılıyor.

Turgay; ekibini de, ananı da al git şu koltuktan! Kendimizi ona göre hazırlarken hooop şehir değişiyor, yazıklar olsun!

Ankara'ya akıyoruz başlığını arıyorum ben de... Neyse orada olacağım. Benim için çok bir şey farketmedi ama maça gitmeyi çok isteyen ve şimdi İstanbul'da olunca gidemeyecek arkadaşlar için çok üzüldüm gerçekten. Saçma olmuş.

Kerem Seçer' Alıntı:
[quote="Murat Cantas":3fp92yq6]3 sene evvel ankarada tam anlamiyla deplasmani yasatmistik
Simdi sira istanbulda..

Bu maçın İstanbul'da oynatılmasının sebebi de bu zaten abi. Adamlar Ankara'ya gelmeyeceklerdi yine. Biz yine ezecektik ama bu maç tam anlamıyla yarı yarıya olur.

Benim asıl düşündüğüm ise güvenlik sorunu. Eskiden çok rahat sağlanan yarı yarıya durumu son yıllarda karşımıza çıkmamıştı. Özellikle Anadolu tarafından metrobüsle gelmek isteyenler zor duruma düşebilirler.[/quote:3fp92yq6]

Ankara konusunda haklısın Kerem,
Fakat ipekçiden onlardan çok daha fazla olacağımızı iddaa ediyorum,ayrıca zor duruma düşüecekse onların çok daha riskli durumu var bura yeri değil..

Bizim semtimizde oynanacak maç Kocamustafapaşa ve yedikule tribüne büyük destek verecektır.Geçen sezonkı maçlarda oldugu gibi

Ankaralı Aslanlar için deplasman vakti:)

Düşünsenize son 10 saniye 5 sayı öndeyiz topu çalıyoruz ve fowles smaçı vurarak maçı bitiriyor :)
Güzel olacak güzell :)

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Düşünsenize son 10 saniye 5 sayı öndeyiz topu çalıyoruz ve fowles smaçı vurarak maçı bitiriyor :)
Güzel olacak güzell :)

hayalide güzel ve de bir o kadar korkutucu :P :P

Bu nasıl iştir ya olmazki böyle bütün hevesim kursağımda kaldı bizim organizasyon iptal olmaz inşallah ama hiç sanmıyorum ne hayaller kurmuştum be ayıp şu sizin yaptığınız federasyon

o zaman maçtayız..
onur yavuz'u bekliyoruz..

Çok sinirlendim. Gidemeyeceğim malesef. Artık sezon içi salonu boş bırakan İstanbul taraftarına büyük bir ödül olmuştur. Daha da bişey yazmıyorum bu konuda.

hiç mi İzmir de oynanmaz Cumhurbaşkanlığı maçı?

Ya adı üstünde Cumhurbaşkanlığı kupası her zaman Ankara'da oynanırken tam benim gideceğim maçta İstanbul'da olması kafayı bozacam ya çok canım sıkıldı buna :( :( :(

Bu olmadı işte ! İşim dolayısıyla o tarihte Ankara´da olacaktım. Seviniyordum oysa ki maça denk geliyor diye..

Fatih Sinan Durak' Alıntı:
Ya adı üstünde Cumhurbaşkanlığı kupası her zaman Ankara'da oynanırken tam benim gideceğim maçta İstanbul'da olması kafayı bozacam ya çok canım sıkıldı buna :( :( :(

senin canın sıkılmış olabilir ama bende tam tersi sevindim istanbulda olmasına.ankaraya nasıl gideceğimi düşünüyordum kara kara

Bu maçta çok olay çıkacak gibi görünüyor. Umarım gerekli güvenlik önlemleri alınır. İlk kez bir Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı izleyeceğim canlı olarak. Umarım alırız.

Dediğim gibi üst düzeyde güvenlik önlemi alınmalı. İnşallah maç seyircili tamamlanır.

Geri