Galatasaray :59- Ülkerspor :93

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi beyler biraz ilgi gösterin şu maça ya..kadromuz aslın da iyi de sorun halil üner de.cumartesi günü herkes abdi ipekçi de olsun..maçı alamasak bile ilerki günlerimiz için halil hüneri o gün gönderebiliriz...
 
Maci televizyondan izliyorum lutfen kimse cikip halil hoca demesin
ilk yari da 15 te 10 ucluk atti herifler kim ne yapabilir bu takima ?
 
Murat Murathanoğlu da kankisi Halil'i savunacam diye şekilden şekle girdi. yok "Bir uzun gelse bu takımın şekli değişir" miş yok "GS taraftarı sabırlı olsun" muş. Ulen 2 senedir aynı şeyleri söylüyorsun bıkmadın mı? Geçen sene de "Bir uzun olsa bu takımın çehresi değişir" deyip duruyordu Murat efendi.

GS cephesinde değişen birşey yok. Malik kötü güünde olunca sayı atamıyoruz. Bu kadar ilkel hücum edip bu kadar ilkel savunma yapan başka takım yok ligde.

Bir de Halil üner kendini NBA koçu falan sanıyor galiba. Rotasyon uğruna saçma sapan işler yapıyor. Onu sok bunu çıkar dk. başı oyuncu değişkliği.. başımız döndü. Hani bir laf avrdır "Arap yağı bol bulunca bacağına sürermiş" bizimki de geniş kadroyu buldu orasına burasına sürüyor.

Ülker de çok kötü. Bu Ülkerden fark yiyorsak düşünün gerisini.
 
huseyin in kacirdigi pota altlari basket olsaydi su an 6 7 sayi fark vardi ki ulker 10 tane ucluk atti livingston yeni yeni takima alisiyor adam cok kariyerli bir uzun getiriyorum diyor biraz destek olmayi denesene arkadasim herseyin sucunu halil unere atacagina
 
Burak Sezgin i de unuttum bu arada daha o da yok ortada biraz izin verin bu sene gecen senelerden farkli olacak izin verirseniz eger
 
Tabi tabi bana bakma sen.. Destek olmak lazım. Halil ile 5+5 sene sözleşme yapılmalı. Türk Basketbolunun nadide değerini bulmuşken kaçırmamak lazım. Nice 10 yıllar feda olsun sana Üner...
 
Valla Ülker çok iyi soktu. İkinci yarı bence en azından farkı eritebilirdik ancak şu an kadromuzdaki hiç bir uzun ilk beş oyuncusu deil. Fatih- Hüseyin- Valentin- Umut hepsi kadroyu zenginleştirmek açısından iyi ama o kadar. Kesinlikle bir uzun lazım.
Livingston'u çok beğendim. Hadley çok iyidi. Malik gününde deildi.
Bakalım ilerleyen günlerde nolcak...
 
40 sayı fark yedik Ülkerden. Bakalım sezon boyu bizden başka Ülkerden 40 sayı yiyen takım çıkacak mı? Desteğe devam.. :claps
 
Bende geçen hafta Halil Üner'e giydirenler arasındaydım... ama bugün
gördükki onunda yapabilecekleri sınırlı...

Bugün kısalarımız resmen pota altını top manyağı yaptı... Peki bizim
uzunlar Fatih, Hüseyin ve Umut ne yaptı... Hiçbir şey... Hadi Ülker in
uzunları iyi savundu diyebiliriz... Ama bir o kadarda boş ya da çok rahat
pozisyon yakaladılar ve bunların çoğu kaçtı...Bunların hiçbirisi koç hatası
değil... Baya baya yetenekle ilgili...

Pota altından oynayan bir uzun bulabilirsek takımda çok şey değişir...

Tabi bugün Ülkerin ilk yarıdaki inanılmaz 3 lük yüzdesini de unutmamak
gerekir...
 
Halil Hoca,Galatasaray'ı ligden düşürene kadar desteğe devam...

Ülker 10 tane üçlük atmış..

Attırma...

Orda hoca diye duruyorsan al önlemini.Seyretme benim gibi...
 
Fatih, Umut kötüymüş kazmaymış.. Ben mi aldım? Ben mi 2 senedir "Fatih olsa bu durumlara düşmezdik" dedim? Şimdi Fatih'e kaldı ihale. Fatih'in kapasitesi belli.

20 tane amerikalı uzunu ben mi getirip geri gönderdim?

Bu kadro Ülker'den 40 sayı yiyecek kadro diyen varsa pes!!

Ülker kötü bir takım bence. Takım değiller daha doğrusu. Hemen hiç savunma yapmadılar (aynen bizim gibi). Bu takımdan 40 yediysek Efes , Telekom vs gibi tkımlarda 80 mi yiyeceğiz?

3 maçtır hücumda sadece Malik atıyordu o da susuncasayı bulmakta zorlandık. Ama velakin bu maçı atamadığımız için kaybetmedik. Savunamadığımız için kaybettik. Üker'in yağmur gibi 3 lüklerini bizim tribünden izlediğimiz gibi izlersen 40 ta yersin 60 ta..

Bu arada Livingston iyi bir koç ile birlikte takımı oynatabilecek bi adam. Tek şanssızlığı kenarda yetersiz bir hoca ile çalışıyor olması.
 
Sizin derdiniz gununuz halil oner.

Su macta ne yapabilirdiki adam ya ?

Ulker den kim 40 sayi yiyecekmis bilmem neymis adam benim babamin oglu deil ama bugun ne yapsaydi girip pota altinda mi oynasaydi yapabilecegi herseyi yapti adam o da uzun sorunundan bahsediyor zaten birakin biraz zaman verin su an ki kadromuz gayet iyi cok ii oyuncularimiz var bu takim adam olacaktir ama yeterki siz biraz kostek olmak yerine destek olun .

Fatih i o almismis. kimi alacakti Ulker le sponsorluk yapinca sana kerem gonlumu veremedi kusura bakmayin ya Fatihi verdiler.

Adam mactan once acikladi uzunlarimiz gecen sene cok sure almayan oyuncular zamanla duzelecekler dedi biraz sure verin su takima ha daha iyi hoca gelicekse gitsin bu adam ama su durumda siz konustugunuzla kaliyorsunuz fazlasi olmuyor onun icin birakin terse kamuoyu olusturmayi biraz destek verin su takima daha mac baslamadan adami elestiren bir topluluk oluyorsunuz yavas yavas ayip hepinize.

GALATASARAY LI ISENIZ DAHA IYIYE GITMEMIZI ISTIYORSANIZ BIRAZ DESTEK OLUN KOSTEK OLACAKSANIZ DA SUSUN SESSIZLIKLE PROTESTO EDIN
 
3 senedir taktik,çözüm üretmek yerine bahane üretme rekoru kıran Halil Hoca'yı destekliyorum...

Düşür bizi ligden hoca...

Zira böyle taraftara,böyle hoca gerek...
 
mremre' Alıntı:
Fatih i o almismis. kimi alacakti Ulker le sponsorluk yapinca sana kerem gonlumu veremedi kusura bakmayin ya Fatihi verdiler.

Senin adamın geçen seneki başarısızlığı "Fatih'i alamadık o üzden bu hallere düştük" diye özetlemişti. Şimdi Fatih tu kaka oldu. Madem adam işine yaramayacak neçen sene ne demeye bahane olarak öne sürüyorsun o zaman?

Nedir bu Halil sevgisi sen onu açıkla bi.. 3 senedir burada bayraktarlık yapıyorsun. Babanın oğlu değil anladık ta nereden geliyor bu engin sevgi? 3 senedir başarısız olan adamı savunmak çok normal olmasa gerek..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst