Galatasaray :59- Ülkerspor :93

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm

halil hocaya karşı herkes atııp tutuo ama maç günü geldimi herkes peşinde ayrıca döneklik meselesinde unutulmasınkii halil hoca gsnin içinden yetişmiş bir isimdir daçkayıad küme düşürmedi o sene 3oldular halil hocadan spnra daçka en iyi derecesi nedir bakılsın bir ayrıca banvit erdemir gibi şirket kulüpleri maddi sorunları yoook ayrıca salonlarıda azına kadar doluuu ayrıcada sizin gbi kulübü karıştıran kişilerde yok ne olursa olsun destek war lütfen yazdımız şeylerii biraz özenli yazalım takımın biraz zamana ihtiyacııı war zamanla ben inanıorumkii bu sene play offta yarı final oynucaz yeterkiii halil üner karşıtı örümcek kafalılar kulübü karıştırmasıııın

Admin Notu: Noktalama işaretlerini kullanırsan yazın daha anlaşılır ve okunabilir olur.
 
"İstifa da bir hizmettir" başlığının altında yazdığım gibi, bu kadar erken bir istifa yaygarası ancak Halil Üner ve onu destekleyenlerin -ki kendilerince haklı sebepleri de vardır- elini güçlendirir. Belli bazı maçlarda takımdan ümitlendiğim zamanlar olduysa da (kupadaki Ülker maçı dahil), geldiğinden beri Halil Üner'in gitmesini isteyenlerin ön sıralarındayım. Öyle takımın koçuymuş, bu yüzden saygıyı hakedermiş filan gibi şeyler de hiç ilgilendirmedi beni, ilgilendirmez de. Bir kimse başarısızsa bunun sorumluluğu ayrılmaktır. Ne yazık ki bizim ülkemizde "istifa edip de ortada mı bırakalım?" gibisinden bir sorumluluk çarpıtmasına sırtını dayayan çoktur. Hiçbir kurum birkaç yöneticisinin gitmesiyle çöküp tarihe karışmaz. Şu ankinden daha kötü ise asla olamaz. Bunun aksini düşünmek Galatasaray'ı küçümsemek, hatta küçültmektir. Bu takımı en az bu durumda tutacak yığınla koç vardır, aralarında da eminim ki yine yığınla idari yetersizlik, yönetimsizlik filan gibi şeyleri göze alacak olanlar vardır. Hiç yoksa Ömer Petorak, Koray Mincinozlu gibi bu kulübün evlatları vardır. Ve tekrar ediyorum, herhangi bir profesyonel koçun elinde bu takımın daha kötü olması ihtimali yoktur. Ancak burada hemen böyle yoğun tepki vermek kanımca işe yaramaz, ileride vereceğimiz haklı tepkilere karşı duyarsızlaşma yaratabilir. Şimdilik benim görüşüme göre en iyisi, takımdan ve Halil Üner'den şikayetçi olmaya devam etmek, birkaç hafta sonra ise bu gidiş sürerse maçta hiç durmaksızın hocayı istifaya davet etmektir. Maç sırasında olumlu tezahürat dışında bir şey olmazmış gibisinden görüşler boştur. Maça takımı desteklemeye gidilir, takıma destek vermek için birilerini istifaya davet etmek gerekiyorsa, bunda bir an bile tereddüt etmemek gerekir. Zamanı geldiğinde bu da olacaktır eminim. Ama nasıl olsa şimdi gideceği filan yokken, sonra daha güçlü tepki vermek üzere biraz daha beklemekten ne çıkar? Azap gibi iki seneden sonra birkaç maç eksik, birkaç maç fazla, bana fark etmez doğrusu.
 
Re: slm

semko' Alıntı:
halil hocaya karşı herkes atııp tutuo ama maç günü geldimi herkes peşinde ayrıca döneklik meselesinde unutulmasınkii halil hoca gsnin içinden yetişmiş bir isimdir daçkayıad küme düşürmedi o sene 3oldular halil hocadan spnra daçka en iyi derecesi nedir bakılsın bir ayrıca banvit erdemir gibi şirket kulüpleri maddi sorunları yoook ayrıca salonlarıda azına kadar doluuu ayrıcada sizin gbi kulübü karıştıran kişilerde yok ne olursa olsun destek war lütfen yazdımız şeylerii biraz özenli yazalım takımın biraz zamana ihtiyacııı war zamanla ben inanıorumkii bu sene play offta yarı final oynucaz yeterkiii halil üner karşıtı örümcek kafalılar kulübü karıştırmasıııın

Hayır 1 Nisan'a daha çok var,sanırım prova yapıyorsun 1 Nisan için
 
Re: slm

semko' Alıntı:
bu sene play offta yarı final oynucaz yeterkiii halil üner karşıtı örümcek kafalılar kulübü karıştırmasıııın


heralde arkadaşım sen
play off u play out la karıştırdın
play outta oynarız yarı final evet yeneriz hatta 3 te 3 yaparız
ama o bu sene yokmuş direk 2. ligdeyiz sevgili Hocanızla
 
Mesela ben Halil Hoca ya karşı hak ettiklerini burdan sölüyorum Mersin maçından sonra övdüm bi kaç olumlu hareketini ama iki senelik tablo ve buı kadronun durumu herkes gibi beni de eleştirmye itiyor ve Halil Hoca yı başarısız diye eleştirmek örümcek kafalılıksa ben kabul ediyorum örümcek kafalıyım.Ama eğer Halil Üner bu takıma iki senedir bunu kattı diye bana bişiy söleyebeilirseniz gene de ben susarım tüm bu olumsuz tabloya rağmen ama görünen köy kılavuz istemiyo bu iş yürümüyo.
 
Vallaha gülüyorum...

Hala Halil Üner diyen insanlar var burada.Kendilerine önerim "Halilspor" adında bir takım kurmaları ve onun yönetimi altında Bostancı'da tek pota basket oynamaları.

Beni yönetime önerenlere de teşekkür ediyorum.Çok eminim ki ne yaparsam yapayım Halil Bey'den kötüsünü yapamam...
 
Tahminen 10.kere falan yazacağım son 3 haftada ama çoğunluk takımın zaman ihtiyacı olduğunda hem fikir, yani Halil Hoca göreve bu sene başlasaydı herkes olaya daha serin kanlı bir biçimde bakabilirdi ama geçmiş 2 senenin getirdikleri sonucunda insanlar takım otursa da umutlu değil, en azından takımın potansiyelini verebileceğini düşünmüyor genel olarak.

Ben Halil hocanın durumunu Canaydın'a benzetiyorum biraz. İki isimde ne olursa olsun zor günlerde göreve geldiler, maddi zorluklarla boğuşturlar ve ikisi de sportif açıdan başarısız oldular. İkisi için de "bugün ayrılsa kimse o yükün altına elini koyamaz" deniyordu, yavaş yavaş isimler çıkmaya başladı ortaya. İkisi için de uzun süreler sabır denildi ama artık taraftar da genel olarak sabır kalmadı pek.
 
ozzy' Alıntı:
Murat Murathanoğlu da kankisi Halil'i savunacam diye şekilden şekle girdi. yok "Bir uzun gelse bu takımın şekli değişir" miş yok "GS taraftarı sabırlı olsun" muş. Ulen 2 senedir aynı şeyleri söylüyorsun bıkmadın mı? Geçen sene de "Bir uzun olsa bu takımın çehresi değişir" deyip duruyordu Murat efendi.

Pek 1 sıkı fıkılardı zaten mac öncesi.. Eger övdüyse hiç şaşırmadım buna!!



 
Halil Hoca bizi Cicek pasajina gotur!! Ramazanda beraber iftara gitme firsatini kacirdik, bari simdi bizi icmeye gotur de hoca anlat bize, bilmedigimiz gercekleri anlat hoca! Hatta Bu sezon sadece birkac galibiyet alabilecek beykoz'a nasil yenildigimizi anlat! Hatta muhabbetin en aynali yerine bir de Sedat Peker anisi yerlestir! Ama bir sartimiz var: hesaplar senden. Butun masayi ismarlamazsan bir sonraki macta "istifa" diye bagiririz, ona gore!!!

Ya, artik bazi seyleri anlayamiyorum. Yine sifir savunma yapilan bir mac, rakip uc sayi antremani yapar gibi bos sutlar cekmis, "ama cok soktular canim, bu da sans" diyorsunuz. Iki yildir almak icin bir tarafimizi yirttigimiz Fatih ve diger Turk uzunlar yerlerde surunuyor "ama iceri top iniyor canim, uzunlar atamiyor. Halil Hoca mi atsin!" diyorsunuz. Ya bu Turk uzun oyunculari (gectigimiz yil eksikligi ile "sampiyon" olamama sebebimiz olan Fatih de dahil) ben mi sectim, 4 uzunu getirip, yedirip, icirip, kontrat imzalatip (ne yapacaksiniz, komisyonu icat edenin gozu korolsun!!) ben mi geri gonderdim!

Bugun 15 dk.'da boyun egdigimiz Ulker sezon basindan beri Kolej, KSK dahil her takima karsi zorlandi, bir kismina karsi da kaybetti. Diger maclardan cok daha iyi oynamadilar, sadece karsilarinda savunma veya hucum yapmaktan aciz bir takim olunca sonuc boyle oldu!!! Bugun bir ara, acaba Cafecrown anlasmasi icinde aciklayanmayan bir "Ulker maclarinda yatacaksiniz" maddesi mi var diye de dusundum dogrusu!!

Ama bunlara sen hic aldirma Halil Hocam, sen yakaladigin istikrari devam ettir yeter ki!! 2 sene sure yetmez, en az 5 yil sozlesmeni uzatsinlar. Kocluk sana yetmez, genel menajer ol, sube baskani ol hatta istersen gel baskan ol, yeter ki sen uzulme. Yoksa seni sevenler de uzulecekler burada!!

Bu sebeple Ahmet Bey'in tavsiyesi dogrultusunda "Halil Hoca bizi icmeye gotur!!" diyorum. Butun masayi ismarla, soz Aralik'a kadar protesto yok sana!

Yazimin seviyesi icin hepinizden ozur dilerim ama yazilanlari okuyunca icimden de baska birsey gelmiyor dogrusu.
 
ne yaptın ya bu maca iddiaya girilirmi abi :ehue
bence bu macın tek ama tek kazancı desean ın oyunu ve livingston un kendini belli etmesi idi onun dısında cook rezil oynadık ama halil hocaya hak veriyom bu sefer pota altında tek adama mahkum olmak cook kotu bisi herelde bu hafta uzun yabancıyı getirirler ozaman iyi olur artık onumuzdeki haftadan itibaren kazanmaya baslqarız
 
masallah masallah allah nazardan saklasın. boyle hocayı allah başka takımın başına da vermesın. yazık yazık. gecen her senede yapılan hatalardan ders almamız gerekırken....

bu senede takımın geç kurulduğu düşüncesine kesinle kabul etmiyorum. sanki diğer kadrolar full hazırdıda. Beykozda Samsun'un ligden çekileceğini Tofaş'ın yerine kendilerinin 1.lige katılacağını herhalde medyum memişten öğrenip transferlerını ona göre yapmışlardı değil mi??

kadro olusturulurken hocanın kendi istediği oyuncular mı alınmadı? yoksa efesin ulkerin out of order dediği oyuncuları bize mi kiraladılar. efendim neymiş yerli oyuncuların ligde uzun sure yer alan oyuncular yerıne kısa surelı yer alan oyuncular alarak bizde alacakları dakikakalardan sonra edeceği değeri düşünüyoruz. evet bu oyuncuları oyntır seneye de kaymağını başkalarına yediriiz. kaymağı yapablirsek tabiki.
mehmet baras, ismet, serhat kesınleşmiş mağlıubiyetler sonrası oyuna girecekse, serhat diye bir oyuncunun adını unutturacaksa bize, varlıgı mı yok mu gökhanı da lutfen oynatmasın.bu takım 8 kişiyle filanda yoluna devam eder. Bunları sezon basında dusunmusdur herhalde.

yapmayı dusunulen bu toplantı pazar gunu olsun Sn. Antuan kilisesinde olsun hocam siz gunah çıkartacaktınız değil mi? gunahı da başkalarının üzerine atarsınız. sonra çiçek pasajına veya sultan ahmete fasıla gideriz. çile bülbülüm çileeeeeee diye. çileeeeeeee... hocam ılk once siz takımınızla teknık ekıbınızle toplantı yapın hatırımmmm. hatalarımız nerede diye... sizden taraftara karsı oynamanızı değil bu takımı oynatmanızı bekliyoruz.

her gecen gun daha ıyiye gıtmemeız , başka konuları konusmamız gerekırken bu savunma bu hucumla diyoruz.... biz demeye devam edelim.

bedava mezara girecek biri bulanacağı gibi. bu takıma da elbette biri bulunur...
 
Onursal' Alıntı:
Ahmet Abi,

Bu konuda durumu dramatiklestirme. Bir ust mesajimi tekrar oku.

Sana sadece sunu soyleyebilrim.

Adaleti saglamak tanrisal guce en yakın erdemdir derler.

Burada gerekirse dengeleri saglamak icin seytanın avukatlıgınıda yapmak zorunda kalırız. (Bu arada ozzy uzerine alinma, bu genel bir ifadeydi.)

Bu konuda benden suphe etmen yersiz.


Hele böylesi tehditkar, mafyavari işlere ismi bulasmıs, Fenerbahce'nin basındayken alemin en fanatik Fenerlisi, GS'nin başındaykende en fanatik GS'lisi, kısaca ALLAHIN DÖNEK OGLU DÖNEK bir adamına hickimse saygı duymak mecburiyetinde degildir

. Vallaha gülüyorum...

Hala Halil Üner diyen insanlar var burada.Kendilerine önerim "Halilspor" adında bir takım kurmaları ve onun yönetimi altında Bostancı'da tek pota basket oynamaları.

Halil Hoca bizi Cicek pasajina gotur!! Ramazanda beraber iftara gitme firsatini kacirdik, bari simdi bizi icmeye gotur de hoca anlat bize, bilmedigimiz gercekleri anlat hoca! Hatta Bu sezon sadece birkac galibiyet alabilecek beykoz'a nasil yenildigimizi anlat! Hatta muhabbetin en aynali yerine bir de Sedat Peker anisi yerlestir! Ama bir sartimiz var: hesaplar senden. Butun masayi ismarlamazsan bir sonraki macta "istifa" diye bagiririz, ona gore!!!


Erdem de bir fazilettir, Adalet dagıtmak da,
Herkeze nasip olmaz Onursal Kardeş,

Çok özür dilerim, vallahi bir daha kapa çeneni falan demeyeceğim,
 
kaemre' Alıntı:
HALIL HOCA YI ARADIM, BIZIM BILMEDIGIMIZ, SAYILARI OLDUKCA AZ, AMA GALATASARAY BASKETBOL TAKIMINA GONUL VERMIS KISILERINDE BILMESI GEREKEN BAZI ONEMLI GERCEKLERIN, ONLARA DA ACIKLANMASI GEREKTIGINI KENDISINE ILETTIM,
KENDISI, BURADAKI ARKADASLARLA BIR ARAYA GELEBILIRSE BUNUN MUMKUN OLACAGINI SOYLEDI,
BIR YEMEKLI TOPLANTI YA DA BIR PANEL DUZENLEYEBILECEGINI, ORADA HER TURLU SORUYA CEVAP VEREBILECEGINI, HER TAVSIYEYI DEGERLENDIREBILECEGINI, BAZI OZEL SEYLERI BILE PAYLASABILECEGINI HATTA BURADA BASKETBOL BILGISI UST SEVIYEDE OLAN ARKADASLARLA MUSTEREK OMUZ OMUZA BIR CALIŞMA ICINE GIREBILECEGINI BILE SOYLUYOR.

Pes artik! Ya populizmin, seyirci yalakaliginin geldigi noktaya bakiniz! Halil Hocamiz, tribunlardeki bir avuc seyircinin de basketbol bilgisinden faydalanip omuz omuza calismak istermis. Ya, boyle birsey nerede duyulmus ve gorulmustur?Kocun elestirileri durdurmak icin taraftara manevi rusvet teklif ettigi baska bir ornek duydunuz mu? Peki Ahmet Abi, eger bu teklif de kabul edilmeyip elestiriler devam ederse acaba bu sefer tribunlere Sedat Peker'in birkac adamini sokup kendisine laf edenleri vurduracakmiymis?

Sen bunlari bosver Halil Hocam, bizi icmeye gotur. Bir yemekte herseyi anlatirsin, ne buyuk adam oldugunu, Ulker'i sponsorluk icin nasil ayarladigini bize de anlatirsin. Tabii ki hic kimse de sana sormaz "peki hocam BJK'ya da mi Ulker'i sen ayarladin? Ulker BJK'nin yanısıra Galatasaray'a degil de Beykoz'a mi sponsor olacakti sen olmasaydin" diye. Sen neymisin be hocam! Birak bizi, bak burada bunca nankor senin kiymetini bilmiyor. Allah askina git de ne sebeple gidersen git!!!
 
Erdem de bir fazilettir, Adalet dagıtmak da,
Herkeze nasip olmaz Onursal Kardeş,

Çok özür dilerim, vallahi bir daha kapa çeneni falan demeyeceğim,[/quote]


Aman ahmet abi yanlış şeyler yazıyorsun dikkat et...

Halil'e hertürlü hakaret serbest bu forumda...Hiç önemli değil !

Bak abi sana nacizane tavsiyem burdaki halil aleyhtarlarına sakın hiştt deme, sonra ya ikaz edilirsin yada yazın silinir aman dikkat ... ;)
 
Dawkins,
Seni o kadar yanlış tanımışım kı, o kadar olur,
Zaten artık buralarda yazmayacagım, Onursal kızıyor bana,
Ama siz yazabilirsiniz,
Bir Hoca, eleştirilir, tenkit edilir, hatta gerekirse yerden yere bile vurulabilir,
Ama senin yazdıklarını sen kendıne yakıştırabiliyormusun,
Sana hiç bir şey demeyecegim,
Bildigim tek şey , sen ve senin gibileri eğer gercekten Galatasaraylı iseniz, Galatasaraylılık gercekten bu ise,ben artık Galatasaraylı degilim ,
 
Vay be Bir Halil Üner Galatasarayin önüne gecmis..

Hakaretlerin,tehditlerin havada uçuştugu konu Halil Üner Olmuş..

Biz ne desek boş,2 maç kazanir Galatasaray yine lay lay yapariz ...

Sitede son yazımdır,Site yönetimine sonuna kadar hak veriyorum.Yazıları okumaya devam edecegim ama yazmiyacagim ...

İlerde Eski GSbasket i görmek dilegiyle ...

Hepinize iyi sohbetler...
 
Açıkçası yazdığım hiçbir mesajda,yaşını başını almış bazı dostlar gibi "kes sesini","sen burda yazmayacaksın","toz bulutuna dönersin","ruh sağlığın bozuk" gibi tabirler kullanmadım.Hiçbir forum üyesine de özel olarak hitap etmişliğim de yoktur...

Yalnızca beni mesajına konu yapan ve birtakım yerlere önerenlere,ben de bir öneri yaptım.Aynı kendileri gibi...

Zorlarına gittiyse kendi sorunları...
 
Ahmet Abi,

Eger ifadem gereginden sinirli ve agresif olduysa ozur dilerim. Niyetim kimseyi kirmak veya incitmek asla degildi, neticede hepimiz burada gonullu olarak zamanimizi sevdigimiz bir ugurda harciyoruz, cok sevdigimiz Galtasaray'in daha iyi olmasini istiyoruz.

Ama bazi konularda da artik benim tahammulum kalmadi. Soyle ki:

1- Her turlu basariszilik yonetime ve subeye, en ufak bir pozitif isik ise Halil Uner'e ihale ediliyor. Bu sizce de adaletsizlik degil mi? Halil Uner'in bu dokunulmazligi nedendir?

2- Ahmet Abi, ifadenizde kirginliginizdan soz etmissiniz "boyle davrananlar Galtasarayli ise ben Galtasarayli degilim" demissiniz. Haklisiniz, ben kirginliginiz saygiyla karsiliyorum, eger sizi kirdiysam kendi adima ozur dilerim, Galtasaraylilikta "etik" cok onemli bir degerdir. Peki size birsey soracagim: Galtasaray'in basindaki kocun mafya sorusturmalarinda adinin gecmesi ve sorgulanmasi da "etik" acidan rahatsiz edici degil mi? Bundan rahatsiz oluyorsam, bundan oturu beni suclayabilirmisiniz?

3- Takimin son durumu teknik olarak degerlendirmeyecegim ama sadece bir soru: bundan daha kotu durumda olabilirmiydik?

Tekrar soyluyorum, amacim asla kimseyi kirmak degil, asla da olmayacak. Surc-u lisan edersem pesinen affola
 
kaemre' Alıntı:
Hele böylesi tehditkar, mafyavari işlere ismi bulasmıs, Fenerbahce'nin basındayken alemin en fanatik Fenerlisi, GS'nin başındaykende en fanatik GS'lisi, kısaca ALLAHIN DÖNEK OGLU DÖNEK bir adamına hickimse saygı duymak mecburiyetinde degildir

. Vallaha gülüyorum...

Buyrun gülmeye devam edin siz o zaman!!

http://www.fenerlist.org/soylesi/halil_uner.htm

-------------------------------------------------------
Bu arada Gs'li olduğum ile ilgili sözler var. Ben profesyonel koçum ve Gs'lı da değilim.

Benim de sempatim buraya zaten. Takımımı bırakıp Fenerbahçe'ye niye geldim, çok para aldığım için mi? Hayır.

Ben mi daha Fenerbahçeliyim yoksa 1.5 milyon alıp dışarıdan bağıranlar mı? Fenerbahçeliliğin anlamı nedir? Oturduğun yerden söylemekle mi yoksa hizmet verince mi Fenerbahçeli olunuyor?

Gs maçında 18'de 1 3'lük attık. Dışarıdan çirkin gözüken davranışımızın sebebi de bu. Antrenör rakibin savunmasını çözer ve oyuncuya boş pozisyon yaratır. Oyuncuya da onu sokmak kalır. Ama ruh hali önemlidir o an. O da girmezse ne lazım, kavga çıkarmak. Maç duracak 10-15 dakika, seyirci bana şişe atacak, ben onlara atacağım, yaşlı oyuncuları dinlendireceğiz. O anda da Fenerbahçe seyircisinin destek olması gerek. Ben biraz fazla agresifim galiba ondan fazla eleştiriliyorum.
---------------------------------------------------

Bakin bu da baska bir tartısma platformundan.. Anlatılan hikayeyi ben baskasının agzından duymustum.. Buralarda da olayın baska tanıkları var.. Ne ilginc degil mi?

http://www.omuz.net/forum/lofiversion/i ... 74-50.html
---------------------------------------------------
Cok ılgınc ... Bır gs sıtesınde gordum...Halıl Uner gs'lıyım ben demıs .... ınanırım... Zaten oyle bılırız...


Ama kendısı Fb'de ıken bır lıg macı oncesınde yanına ınmıstık... Hakan abıyı tanıyan bılır bızım arkadaslardan..Basketbol delısıdır...Nerden bulduysa getırmıs , yıllar oncesının (sanırım 85 ler) Halıl uner ve faruk suren bır gs macından sonra, belkı sampıyonluk macıydı... aglarken fotolarını bulmus... Gıdıp adama gosterdık , konustuk... Cok sasırdı "nerden buldunuz bunları yahu" dedı... Ama Fb'lı oldugunu ıdda ettı , hatta cep telefonu melodısını dınletmeye falan calısdı

Sımdı gs sıtelerıne "gs'lıyım" dıyor... Karakter tımsalı adam
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst