RalphGS' Alıntı:Bunu baska biri dese sanirim cok büyük tepki gösterirdim ...
Maça gidicem,takimimi son ses desteklicem
Maçı kaybedelim diye içimden dua edicem ...
Artik yeter...
3 senedir kaybediyoruz ,ısrarla gitmiyor Murat
bu maçtada gitmez
RalphGS' Alıntı:Bunu baska biri dese sanirim cok büyük tepki gösterirdim ...
Maça gidicem,takimimi son ses desteklicem
Maçı kaybedelim diye içimden dua edicem ...
Artik yeter...
ultrArda' Alıntı:arkadaşlar Galatasaray-Telekom maçının bilet fiyatları ne kadar? ve nerden alabilrim??? sağolun... :atki
16. çok mu komik :?ARdaQue' Alıntı:ultrArda' Alıntı:arkadaşlar Galatasaray-Telekom maçının bilet fiyatları ne kadar? ve nerden alabilrim??? sağolun... :atki
Sen 15 yaşında mıydın yaa eheh
ultrArda' Alıntı:16. çok mu komik :?ARdaQue' Alıntı:ultrArda' Alıntı:arkadaşlar Galatasaray-Telekom maçının bilet fiyatları ne kadar? ve nerden alabilrim??? sağolun... :atki
benim isimde/nickimde ne varki???? :roll:ARdaQue' Alıntı:ultrArda' Alıntı:16. çok mu komik :?ARdaQue' Alıntı:ultrArda' Alıntı:arkadaşlar Galatasaray-Telekom maçının bilet fiyatları ne kadar? ve nerden alabilrim??? sağolun... :atki
Yıllardır internet üzerinde gördüğüm her ortamda isim/nick yüzünden attığım ya da attırdığım insanın henüz 15-16 yaşında olması komik geldi tabi eheh![]()
Walla ben bu sene hicbir maca para wermeden girdim . Bilet hicbir zaman sorun olmuyor :muhahabertan' Alıntı:genelde bu sene ahmet comert'te bılet fıyatları 3-4 ytl gıbı cok cuzzı bır fıyatla satılır.. kı seyırcı gelmesı ıcın daha ne yapılabılır fıyat konusunda..
abdı ıpekcıde 6-7-11 gıbı bır tutar verıyorsun ve ustune usuyorsun.. :atki :atki :atki
ultrArif' Alıntı:bana alacas gibi geliyu ama alamayacaz bence..
chooper' Alıntı:ultrArif' Alıntı:bana alacas gibi geliyu ama alamayacaz bence..
bu nasıl oluyor yaw :kop
ultrArif' Alıntı:bana alacas gibi geliyu ama alamayacaz bence..