Galatasaray : 61 - Telekom : 84

geçmiş olsun.dixon'ı da kaybediyoruz.kenar panoları için gençlik spor müdürlüğüne verilen çek karşılıksız çıkmış.güler misin ağlar mısın..?

cafe crown'dan gelen paralar futbolculara verilmiş.rezil ötesi bir durum.
 
daha rezili taraftarların mactan once halili tribune cagırması yumruk show yapması hocanın.
malık gıttıkten sora guard kım olacak takımda ?
 
Allah Belanızı versin...Yensek ne olacak..Ben böyle yönetimin böyle başkanın....Küfür yazamıyorum atılırım diye...Allah topunuzun belasını versin..Bir takım ancak bu kadar sabote edilir..

DEFOL GİT CANAYDIN:...........
 
ILK YARI SONUCU

Galatasaray : 29
Telekom : 34


GS-Telekom.jpg
 
Karşılaşmanın sunucusuna göre Malik her an gidebilirmiş İtalyaya. Onun için bu maçı almamız şart. Çünkü o gittikten sonra bir daha maç kazanabileceğimizi sanmıyorum. Küme düşmemeyi garantileyelim en azından.
 
Olamaz böyle bir şey yaa Fatih smaçtan sonra top ayağına değdi diye teknik faul veriyor hakemler. Baktılar ki Galatasaray maça ortak oluyor hemen müdahale etme gereği hissettiler. Alkışlar hem hakemlere hem de Halil Üner´i tribüne çağıran taraftara!!!
 
Şerefsiz hakemler,böyle düdükmü olur?top Fatihin ayağına dolanıyor adam teknik faul çalıyor,üzerine bir de Halil Üner'e faul çaldı,protokol tribünü bile delirdi,hakmei döveme kalktılar.Hakemler yok şu anda,maç durdu
 
Böyle Seymi var ya
Teknik Faul alınılıyo Tuğrul Demir sahaya iniyo hakemi itiyo
Böyle bise varmı ya?
Yuh ulan YUH
Herseyiyle AMATÖR bir sube

Hakem değişmesse salona çıkmıcaklarmış :D
Defolun gidin kapatın bu subeyi ya
 
takımımızın kendi kötü hali yetmiyomuş gibi bide bu karaktersiz şeref ve hysiyetten yoksun hakemlerle uğraşıyoruz
söylemek istemiyorum ama allah bunun belasını versin..
 
Fatih SOLAK' ın yaptığı hareket her şekilde yanlıştır. Hangi akla hizmet topa sacma sapan sekilde vurursun ki?

Pozisyon cok net gözüküyor; ve ben şahsen hakem Erşan KARTAL' ı haklı buluyorum. Teknik faul kararı hakem in insiyatifindedir ve bu pozisyonun bu kadar fazla tartısılması gereksiz.

Sonrasında ise Tuğrul DEMİR' in sahaya inip de hakem Erşan KARTAL' a fiziksel temasta bulunması çok büyük bir yanlıştı. Gectigimiz 19 maçta nerdeydin Sn. DEMİR?

tugruldemir.jpg


Boş konuşmalar bunlar. Olayı buralara getiren hakem değil bizim basiretsiz yönetimimizdir. Yazıklar olsun !!!
 
bu kadar hakem hatalarının asıl sebebi de bizim yönetim.Ses çıkarmazsan aynı hataları tekrar yaparlar.Feer Piley demekten başka yapalcak çok iş var.Yapılması gerekn ilk iş Fair-Play'i gerçekten uygulatmaktır.Yani takımına karşı yapılan haksızlıkların karşısında olacaksın.

Hakemler hakkında konuşmayı hiç sevmem ama böyle bir hakem kararı çok ağır oldu.Zaten herkes gergin, bir de böyle basit bir hata iyice kızıştırdı ortalığı.
 

Üst