Galatasaray :62 - Beşiktaş :77

Hem Basketbol Federasyonu hem de Galatasaray Basketbol Şubesi yine sınıfta kalmışlardır. Galatasaray-Besiktas derbisini cuma saat 20.00' ye koyan zihniyet bitmiş bir durumdadır.

Havanın durumu da malumdur. Tek kelime ile yazık !
 
abı anlamıyorum ben ya.. haftanın en onemlı ve ızlenecek macını cuma aksamına koymuslar.. kesınlıkle taraftra gelmesın dıye boyle bırsey yapılmıstır.. cunku baska bı acıklaması olabılırmı.. ama herseye ragmen cuma gunu takımımızı desteklemeye salonda olacagız....
hayret cuma saat 18.00 de nıye yapmamıslar macı.. cok tuhaff :atki :atki
 
Nasıl değil Ali Emre.
Yayın 1 ay önce açıklandı.
Ha hava bozuk diye değiştirirlerse amenna.
Cumartesi olursa bende gelirim yanlız.
 
karda kışta aptalca bir nedenden dışarıda kovalanmayız umarım...

---------------

malikten asıl bu maçta performans bekliyoruz....
 
beyler bu mça büyük bir sorun olmadıkça gitmemezlik yapmayalım...
çok öenmli bir maç ve bir derbi o maçta takımın bize ihtiyacı var...
ahmet cömerti dolduralım ve de her zamanki gibi inletelim...
bu şekilde bjk yi yenebilirz...
gelmeye çalışalım...
ben çalışıyor olacam ama yinede bir yolunu bulup gidecem her zmanki gibi allah izin verirse tabii
 
taraftar olarak üzerimize düşeni yaparsak ve de abuk sabuk sebepten dolayı salondan atılmazsak maçı alırız.deplasmanda bjk pek iyi oynayamıyor.

ayrıca aramızda subedeki yöneticilerle samimi olan arkadaslarımız var.yöneticilere söyleseler de bjk maçında beyaz veya siyah forma değil de parçalı forma giyilsin artık.sahada siyah beyaz 2 takım izlemek istemem kendi açımdan.
 
arkadaslar turkıye futbol lıg karsılasmaları turkıye kupası karsılasmalari iptal oldu.
acaba basketbol lig karsılasmalarida iptal olur mu
 
ewet bwnde katılıom taraftarlık yaparsak alırız bu macı en azından psikolojik oloara dier kalan dixon ve semsonun bilegine buragında smaclarına kalmıs dıs atıslarda tempo bulamassak cok zorlanırız
fener macında 3lugumu%15lik bi oranımız olsa alırdık macı hemde farkla
 
chooper' Alıntı:
ayrıca aramızda subedeki yöneticilerle samimi olan arkadaslarımız var.yöneticilere söyleseler de bjk maçında beyaz veya siyah forma değil de parçalı forma giyilsin artık.sahada siyah beyaz 2 takım izlemek istemem kendi açımdan.

ya hakkaten bu parçalı forma neden giyilmyor anlamak mümkün değil
 
Hangi gün olacağı artık bu saatten sonra önemsiz...
Önemli olan bu maçı kazanmamız eğer kazanamazsak işler iyice karışacak gibi görünüyor...
Ortadaki 4 lü arka arkaya daha nereye kadar kopmadan gidecek artık aralarından sıyrılmamız gerekir.
Bu maçı ve haftaya ki Beykoz maçını alırsak arayı biraz açabiliriz....
 
FLASH ! FLASH ! TBL VE TBBL MAÇLARI ERTELENDİ

Kötü hava şartları nedeniyle 27-29 Ocak hafta sonu oynanacak olan Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi müsabakaları ileriki bir tarihe ertelendi. Alınan karara göre TBL 17. Hafta müsabakaları 15 Şubat'ta, TBBL 15. Hafta müsabakaları ise 3-4-5 Şubat günleri oynanacak.

KÖTÜ HAVA ŞARTLARI BASKETBOLU DA ETKİLEDİ
Türkiye Basketbol Ligleri (TBL) Ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre bu hafta sonu oynanacak olan erkekler ve bayanlar 1. Lig müsabakaları kötü hava şartları nedeniyle ertelendi. Gerek son günlerdeki olumsuz hava koşulları sebebiyle takımların antrenman programlarının aksaması, gerekse de seyahat imkanlarının son derece kısıtlı oluşu gerekçesiyle TBL Ofisi ve kulüplerimizin ortak kararı ile alınan karar neticesinde tüm TBL müsabakaları 15 Şubat, TBBL maçları ise 3-4-5 Şubat gününe ertelendi.
Sadece takımlarımızın değil; aynı zamanda hakem, teknik komiser ve diğer müsabaka görevlileri ile birlikte basketbolseverlerin de yaşayabileceği ulaşım problemlerini göz önünde bulunduran TBL Ofisi, erteleme kararının lig takvimi ve diğer organizasyonların tarihleri üzerindeki etkisi hakkındaki ayrıntılı açıklamayı ise önümüzdeki günlerde yapacak.


http://www.tbf.org.tr
 

Üst