Galatasaray :62 - Beşiktaş :77

Önemli Açıklama ...

TBL OFİSİ'NDEN TBL TAKVİMİ HAKKINDA AÇIKLAMA...


Türkiye Basketbol Ligleri (TBL) Ofisi, olumsuz hava şartları nedeniyle bu haftasonu oynanacak olan Türkiye Basketbol Ligi 17. Hafta müsabakaları için alınan erteleme kararına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, kulüplerle yapılan görüşmeler neticesinde yeni bir düzenlemeye gidildiğini bildirdi. Açıklama ve alınan karar şöyle:



27-28-29 Ocak 2006 tarihlerinde oynanması gereken Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 17. Hafta müsabakaları bilindiği üzere yurt genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle takvimdeki tek müsait tarih olan 15 Şubat Çarşamba gününe ertelenmiştir.



Ancak, değerli kulüp yöneticileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde edindiğimiz genel kanının, ‘fikstür sıralamasının bozulmaması’ndan yana olması üzerine, yeni bir düzenleme yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur.



Kulüplerimizden gelen talepleri değerlendirerek yeni bir takvim çalışması yapan TBL Ofisi, 17. Hafta müsabakalarının 3-4-5 Şubat tarihlerinde, 18. Hafta müsabakalarının 10-11-12 Şubat tarihlerinde, 19. Hafta müsabakalarının ise 15 Şubat tarihinde oynanmasını kararlaştırmıştır.



Buna göre Şubat ayı programı şu şekilde oluşmuştur:



3-4-5 Şubat 2006 17. Hafta (erteleme) müsabakaları

10-11-12 Şubat 2006 18. Hafta müsabakaları

15 Şubat 2006 19. Hafta müsabakaları

25-26 Şubat 2006 All-Star Haftasonu



Kamuoyunun bilgilerine sunarız.



Saygılarımızla,



TBL Ofisi

Kaynak : tbl.org.tr
 
Galatasaray - Beşiktaş maçı 3 Şubat Cuma Günü Saat 20:00'de.Maçı NTV veriyor.Gsbasket.org sitesi girişi ve maç topicinin güncellenmeside Adminlerin dikkatine.
 
Geçen hafta oynanması gereken ancak kötü hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Galatasaray-Beşiktaş Erkek Basketbol karşılaşması 03 Şubat Cuma günü saat 20.00' de Ahmet Cömert Spor Salonu' nda oynanacak.

Güçlü rakibi karşısında mutlak galibiyet arayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı' na destek için tüm Galatasaray taraftarlarını Ahmet Cömert Spor Salonu' na bekliyoruz.
 
Basketbolda Haftanın Programı
ç
TBL'de geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle verilen aranın ardından 17. hafta mücadelesi 3 Şubat Cuma günü Galatasaray Cafe Crown-Beşiktaş Cola Turka maçı ile start alacak. TBBL'de ise 15. haftanın ilk maçı yine cuma günü 14:00'da Çankaya Üni.-Erdemirspor arasında oynanacak. Basketbolda haftanın toplu programı ise şu şekilde oluştu,


3 Şubat Cuma
20:00 Galatasaray Cafe Crown - Beşiktaş Cola Turka ( Ahmet Cömert Spor Salonu ) NTV

4 Şubat Cumartesi
14:00 Efes Pilsen - İ.T.Ü ( Abdi İpekçi Spor Salonu )
16:00 Ülkerspor - Tekelspor ( Abdi İpekçi Spor Salonu ) NTV
16:00 Erdemirspor - Büyük Kolej ( Erdemir Spor Salonu )

5 Şubat Pazar
16:00 Banvit - Pınar Karşıyaka ( Kara Ali Acar Spor Salonu )
16:00 Fenerbahçe - Darüşşafaka ( Abdi İpekçi Spor Salonu ) NTV
16:00 Beykoz - Tuborg Pilsener ( R. Şahin Köktürk Spor Salonu )

6 Şubat Pazartesi
18:00 Türk Telekom - Mersin Bşb. ( Ankara Atatürk Spor Salonu )
 
yahu cumartesi günkü 16:00 ' da başlayacak Ülkerspor - Tekelspor maçıyla bizim maçın saati farklı olsa ne değişirdi
sadece AHMET CÖMERT dolu olurdu , büyük ihtimal Beşiktaşın Cumartesi futbol maçı ve bizim Pazar günü maçımız olduğu için böyle bir karar çıktı
e o zmnda Cumartesi 14:00 yap ölürmüsün , allahtan okullar tatil öğrenciler için iyi çalışanlar için oldukça kötü bi gün ve saat neyse yenelimde gerisi fasa fiso.
 
ya beyler bu ordayımda heryerdeyiz gibi boş postlar tarafımdan silincektir maçla ilgili basketbolla ilgili birşeyler yazcaksanız yazın ...
 
Cuma olmasına sevindim.Bu haftasonu dershanede öğlenciyim.Haftasonu olsa izleyemeyecektim.
Bu arada maç günü Kurtlar Vadisi Irak da çıkıyor.Filmden sonra maç güzel olabilir. :)
 
galatasaray

Öncelikle aslanlarımıza basarılar bu zorlu bjk maçı öncesi...
BJK yi yenicek güçteyiz oyuncularımızın çoğu onların kinden iyi burda en büyük iş halil hocaya düşüyo.
Hocam inşallah fb maçındaki hataları yapmazsınız.
BU maçı alıcaaz haydi aslanlar
AŞKIMIZ ASLAN ARMAYA VE SARI KIRMIZILI RENKLEREDİR :atki
 
bu sezon için bence dönüm noktamız..
Kazanırsak,ligde üst sıralar ve playofflar için iddialı olduğumuzu gösterip ileriye daha umutlu bakabileceğiz ve dahada önemlisi son 2 yıldır devam eden büyük takım yenememe fobimizi yeneceğiz..

Kaybedersek,üst bölümden kopacağız,özgüvenimizi kaybedeceğiz ve belkide playoff a bile girememe olasılığı doğacak..

teknik bişey söylemeye gerek yok çünkü artık belli,Malik atarsaa kazanırız,atamazsaa kaybederiz..inşallah cuma günü atar!!!
 
her zamanki gibi ahmet cömertteyiz...
bjk yi ancak taraftar desteğiyle yenebiliriz...
görev zamanı millet...
okullar da tatil...
yer de ahmet cömert istediğimiz salon...
cuma günü olması da iyi...
saat 8 en makul saat...
tek bişey kalıyor maça gitmek ve 40 dakika boyunca oyuna takımımızın lehine olacak şekilde etki etmek...
 
uA forumda bir arkadas amerikalıların olmadığını ve bir yöneticinin maç pazara alınmazsa takımın maça çıkmayagı hakkında gazete yazısı koymuş.bilgisi olan var mı?
 
Evet haklısın,benimde kafam karıştı.

Sarı-kırmızılı kulübün Basketbol Şubesi, ertelenen Beşiktaş derbisi sonrası yaşanan gelişmeler karşısında adeta çılgına döndü. G.Saray takımını ligden çekebilir...

http://www.internetspor.com/v3/haber.php?haberID=20962

Bu ne biçim federasyondur bütün kararlar alyhimize çalışıyor.Ayrıca hala maçı 15 Şubatta bilen bir çok arkadaşımız var.
 
Arkadaşlar şimdi gazetede okudum.Yarın oynanacak olan gs-bjk maçına 4 yabancımızda abd olduğundan yetişemeyecek.Bunun tek sorumlusu da türkiye basketbol federasyonudur.Kar tatilinden dolayı ilk başta 15 şubata alındığını söylediğinden gs yönetimi de 4 yabancıyı yollamıştır.Fakat federasyonun aynı karar değişimi sonucu gs yönetimi de bari maçı cumartesi veya pazara alınmasını rica etmiştir.Böylece yabancıların geleceğini cuma günü olursa yetişemeyeceğini bildirmiştir.Fakat federasyon cumartesi ve pazar günü canlı yayın olacağından almalarının mümkün olmadığını söylemiştir.(Bu da federasyonun bir başka komikliği)Gs yönetimi de federasyonun bu akıl almaz tavrına karşılık olarak maça çıkmamaya karar vermiştir.(hürriyet gazatesinde yazıyor)Zaten dixon,whisby,livingston ve hadley olmadan çıkarsak da tek periyod dışında birşey yapamayız.özellikle de dixon olmaması sayı bakımından takımı çok etkileyecektir.Federasyonun yardımcı olması gerekirken bu durumlarda bulunmasının tek nedeni gs o maçı kaybetmesini istemesidir.Çünkü başka hiçbir sonuç çıkmıyor.Şu an ne olacağını merakla bekliyorum...
 
Derbiyi kim yönetecek?

Erkekler Birinci Ligi yarın 2.yarının ilk
derbisine sahne olacak. Bu derbide Galatasaray
Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka karşı karşıya
gelecek. Peki bu derbiyi kim yönetecek?

MHK, Ahmet Cömert'te saat 20.00'de başlayacak olan
derbi karşılaşmasında Engin Kennerman, İsmail
Aydın, Fatih Uslu hakem üçlüsünü görevlendirdi.
 
  • Erkek Basketbol: Galatasaray Cafe Crown-Beşiktaş Cola Turka

    Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı, TBL’nin 17. haftasında Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak. 3 Şubat Cuma günü, saat 20.00’de Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılacak olan karşılaşma NTV’den de naklen yayınlanacak.

    TBL’de 17. haftaya girilirken Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı oynadığı 16 karşılaşmada aldığı 9 galibiyet ve 7 mağlubiyetle, 7. sırada bulunuyor. Takımımızda eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu maçta tüm taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye çağırıyoruz.

    Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka arasında, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen ve 15 Şubat Çarşamba günü oynanması gereken 17. hafta maçının 3 Şubat Cuma gününe alınması konusunda Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Müge Berkalp, sitemize yaptığı açıklamada, Basketbol Federasyonu’nun bu kararı alırken kendilerine de danışması gerektiğini, ancak Federasyon yetkililerinin bu konuda Kulüp’ten hiçbir şekilde görüş almadığını belirtti. Berkalp ayrıca, “Federasyona tepkimiz büyük; bizim de maç tarihi konusunda söylemek istediklerimiz vardı” dedi.
 
Bu ne büyük bir tezattır...
Aklım ermiyor bu işe gazeteler 4 oyuncu Abd'de diyor.Menajerimiz Takımda eksik ve cezalı oyuncu yok diyor....
Yarın herkes herşeyi görecek ya federasyon ya Galatasaray...
 
Yabancı oyuncularımız yarın maça cıkacak arkadaslar. Birkac gündür de idmanlara cıkıyorlar zaten...
 

Üst