Galatasaray :62 - Beşiktaş :77

Maç hakkında yorum yapmayacağım.İki takım arasındaki kalite ve HOCA farkı çok açık..Ama 4.periodun son 5 dk sı ve maç sonu inanılmaz baardık.Nerdeyse boğazımız yırtılana kadar,Bjk sayı attıkça daa da coştuk.Tek tesellim Rize beraberliği ve son 5 dkdaki müthiş baaramamız dı.Bu taraftarın kıymeti bilinmeli gerçektende...
 
Tequila' Alıntı:
Maçın tek analizi
2 takımın hoca farkı ve 2 takımın arasındaki ciddiyet farkı başkada birşey yok...

Başka ne denilebilir ki! Tek yorum bence bu.

Her hücumda mükemmel (?) Halil Üner sistemi uygulanırsa, sonuç kaçınılmaz olur. Her hücumda da üçlük denenmez ki! Malik'ten başka pota altına giren yok. 33 tane denemeden 11 tanesi girmiş. Kaçırılan yüzde yüzlük şutlar. Bizden biraz daha iyi ve takım hüviyetinde olan Beşiktaş'ı kazanmasından dolayı tebrik ediyorum...

Maçı kazanamadık; ama seyircimiz, salona ve basketbola damgasını vurdu. Olay budur.
 
bu takım bu taraftarı haketmiyor...
en son hangi derbiyi aldık hatırlayan varmı?
tam 3 yıl oldu...
bir yere kadar okay yenilsende yensende yine aynen de bu kadar da olmazki...
taraftarı coşturacak bi şey yapamadılar...
 
Maçın sonunda yenilsen de yensen de tezahüratı yapıldığında ne düşünmüştür acaba teknik yönetim ve oyuncular ? Böyle bir performanstan, kendi sahamızda hiçbir varlık gösteremeden 15 sayı fark yiyen takıma 'istifa' tezahüratı yapılsa kim ne diyebilirdi ?

Üzülmemek elde değil. Bazı şeylere dilim varmıyor ama bu taraftar değil küme düşme potasını, son sıralar play-off kovalamayı bile haketmiyor. Kimse ekonomi falan demesin artık lütfen. Herkes biliyor ortamı. BJK'dan ekonomik olarak farkımız ne ? İki BJK maçındaki fark ortada. Ne bir hücum seti var, ne istikrarlı bir savunma. Kilitlenen bir Malik ve baştan kaybedilen bir maç.

Akatlar ve İpekçi'deki rezilliklerden sonra bugünkü muhteşem karşılıksız desteği herkesin görüp örnek alması gerekir. Merak ediyorum Fenerbahçe maçında ne bahane bulup boşaltmaya kalkacaklar salonu.
 
bu takım bu taraftarı kesinlikle hakemiyor.bu tarafatar çok fazla bu takıma.detroit tarzı bi takım yakışır bu taraftara.

kıymetini bilemiyolar bu taraftarın.daha çok ararlar bundan sonrada bir daha böylesini bulabilirler mi onu bilemem.salonda ilk defa maça gelmiş yabancı simalar çok fazlaydı.bu nedenle her maça gelen kemik kitle ile beraber salon ilk defa doldu.ve muhteşem bir tribün şov vardı.Galatasaray basketbol tarihine geçecek bir tribün vardı.

maça gelmeyenler yada gelemeyenler tarihi bir maçı,muhteşem bir Galatasaraylılık şölenini kaçırdılar.sahadaki oyun,skor değil kastettiğim.
dün gece o tribünü yaşamak ayrıcalıktı.yaşlı genç,kadın erkek salonda kim varsa herkes ayakta yırtınırcasına bağırıyordu.üstelik yaklaşık 20 sayı geride olmamıza rağmen.müthiş bi uyum ve ahenk vardı salonda yıllardan beri görmediğim.

takıma gelince;aylardır söyledik bu takım bu hocayla artı bu kalitesiz yabancılarla 1 ileri 2 geri gider,hocayı değiştirmiyosunuz bari yabancıları değiştirin dedik ama olmadı.Dün gece itibarı ile sezon bitmiştir Galatasaray için.maçlara gelmeye devam edicez ama artık hiçbirşekilde başarı beklemiyorum.ligi 7. yada 8.bitirir play-off ta en iyi ihtimal 1 tur atlayıp 2.turda eleniriz.kupada ise belki 1 tur geçer yarı finalde eleniriz gibi gözüküyo.

artık inşallah gelecek yeni yönetimle gelecek yılın planlamaları tez elden yapılmaya başlar da artık keyifle doğru düzgün bi takım izleriz seneye.
 
*Bir spor kulübünün o kadar yöneticisinden kim maçtaydı acaba?Ben göremedim.Neyi yönetmeye çalıştıklarını biliyorlar mı acaba?Nasıl kısmını geçiyorum çabam umutsuz onuda biliyorum.

*Takımı idare etmeye çalışanlar güçleri oranında çalışıyorlar.Güçleri bu yönetimle bu kadar.En azından iyi niyetleri var, çabalıyorlar.

*İki takım arasındaki fark savunma anlayışıydı.Onlar ne kadar iyi bilemem ama biz çok kötüydük.Maçın sonuna sakladığımız üçlük atışlardan sonra yapılan berbat savunma ve yenilen boş üçlük atışlarla taraftara farkı kapatmak adına bir umut bile vermediler.Sanırım ikinci periyodda fark ya 3 sayıya indi yada ona yaklaşıldı.Sanırım o sırada sahada Gökhan,Fatih,Şemsettin vardı.Sonra ne oldu bilmiyorum sanıyorum bu üçlü bir araya gelemedi.Yabancı oyuncular halsizdi gerçekten bir kaç gündür İstanbulda olduklarına emin olamadım.

*Halil Üner zor durumlarda soğuk kanlı kalamıyor ve çözüm üretemiyor.
Ben iyi bir takım kurduğuna inanıyorum eldeki şartlara göre.

*Beşiktaş şampiyonluğun adayı?Hadi canım.

*Hakemler kötüydü yada ben hakemleri hiç sevmiyorum.

*Tribünler maçı almak istiyorsa maçla ilgilenmeli.Rakip takım hücumda iken tüm saha ve salon beraber savunma yapmalı.Amma velakin olmuyor.Son dakikalarda yapılan tezahürat çok etkileyiciydi.
Bir kaç Beşiktaş Taraftarı vardı aile kontejanından vs.Beşiktaşlı olduklarına sayı attıklarındaki alkışlardan anladık.Onlara bir tacizde bulunulmadı.Kısacası örnek bir tribün vardı.Bu takım biraz daha mücadele edip doğru yönetilsin salon her maç dolar.Birde Serhat oynamış.Hiç farketmedim ben nedense ondan çok umutluyum.Daha çok süre almasını isterdim...

*Polisler içinse....Sanıyorum her maç aynı talimatları alıyorlar ama her maç uygulayamıyorlar.Buda yönetici farkı.

*Son 3 dakikaya girerken hala pankart asmaya çalışan Kartallı arkadaşları azimlerinden dolayı tebrik ediyorum.

*En önde olmama rağmen tribün çökmesinden dolayı beni suçlayan tüm dostları kınıyorum.
 
ya ben yazıların basını okumadım...

ancakdusunmek ıstıyoru durumumuzu youmlamak ıstıyorum ama nerden baslasam bılmıyorum.

federasyonun cıkardıgı butun zorluga ragmen cuma aksamı ıs cıkıs saatı olmasına ragmen salon dolu aslanlar destegını takımdan eksık tutmuyor.
yıgıter ulugun dedıgı seyırcı macın basından sonuna kadar cok ıyı destek verdı en ufak bır sey olmadı seyırcıyı alkıslamak ıstıyorum ded.

ılk yarıdakı bjk macı pazar saat 17 de oynandı fener macı cumartesı oynandı bızım besıktas macı cuma nıye cuma ya biri acıklasın.
u sezonkı su ana kaadr en cok cuma macı oynayan takım anlızı yapsalar ılk Itu olur ıkıncı bız.

seyırcı ıstemıyorlarsa destek ıstemıyorlarsa soylsınle kımse bosuna kendını yırtmaz o zmn gıtmek gelmek ııcn maca.

daha once bu mac topıgıne macın ertelendıgını besıktasın bu ertele dolayısıyla bos gecırmemk ıcın 3 tane hazırlık macı aldıgını belırtmıstım bız ne yaptık koskoca bır hıc.

her zmn soylenır en ıyı antreman mactır dıye ama bızım yonetım oyuncuları tatıle gonderıyor.

kardesım adamın ısı bu bundan para kazanıyor gıtmesın kardsım ulkesıne boyle ısmı olur o zm gıtsın kendı ulkesınde oynasın.

halıl abı yine bir sebep bulmus yok randy yoktu dıye olsa ne olucaktı bugune kadar ne yaptı randyde bu macta yapmasını beklıyordu.
malık son ceyrekte oyanadı bıraz oda adama yapılan savunma neydı oyle ya sankı kobeyi tutyordu besıktas
adamlar hazırlanmıs calısmıs dersını bız ıse hıc bır sey.

bugune kadar ısmet mehmet gokhan serhat hangı macta dakıka aldı nıye bu maca surdun adamları
yolla btun yabancıları eskıden besıktasın yaptıgı gıbı al genc yeteneklerı ver elıne 5 yıllık kontrat en azından yenıden yapılan tabı burak kaptanın kalması sartıyla

son aklıma takılan bız ahmet comerte nıye gıttık salona alısıgız salon tanıdık ufak ama bız sankı deplasman takımıyız attıgımız gırmedı pota dıbınden kacan sutlar falan...

yazık valla en ıyısı lıgden cekılme tehtıdınde bulunucaklarına kendılerı ellerını bu takımdan ceksın.
 
Yahu gene iyi bu sefer tek maçı Randy' e bağladı , geçen seneyi tamamen Fatiğe bağladı , bu sene geldi Fatih , adamıda çok kullanırmış gene laflar etti bir tane adamın üzerinden oynuyabilceğimiz bir oyun yok...
Yalnız Murat Didinle aralarında öyle bir fark varmışki yazık valla Üner bu zekasıyla 2. ligde bile zor takım çalıştırır her maç ant. zayıflığı yüzünden yenilmekten bıktım ben ya
 
Bence bu maçta sadece antrenör zaafından kaybetmedik.Oyuncular ne yazık ki hiç bi mücadele gösteremediler.Maça ne kadar hazırlandıkları konusunda soru işaretleri bıraktılar ki ben maça konsantre olmuş bi oyuncumuzu göremedim maalesef uzun bi aradan sonra.Beşiktaş da iyi savunma yaptı demek istiyorum ama hücumda tek bi seti olan bi takıma karşı çalıştığı şeyi yapmak Beşiktaş adına zor olmamış gibi gözüktü.
 
ama oyle deme bızımde hucumda setımız ver topu malıke gıtsın atsın gelsın.
set dedgıgın bu zaten adamlarda bızım setı ıyı cozmuzler malıgı oldurduler
yıne dun yıgıter ulugun soyeldıgı galatasaraylı oyuncuların suratında macı kazanmak ıcın bır ısaret goremıyorum bır hırs yok dedı adam
dogru soz uzerıne fazla bır sey soyleyemeyız degıl mı.

acaba dıyorum ahalılın yerıne kardesınımı alsak takımın basına aıle sırketı oluruz
 
aslında macın ozetı mac sonunda koch!ların ıfadelerıydı.

murat dıdın : bız bu macı savunmamızla alacagımızı bılıyorduk ve dıxon'u durdurarak oyunu kazandık. savunamız gercekten ıyı ıdı.

halıl uner : bır amerıka'lımız ulkesınde. bu federasyon yuzunden cuma gunu oynadık.. federasyonu kınıyorum. mac c.tesı oynansaydıda bjk kaznardı ama yınede federasyonu kınıyorum..

no: ıkı koch arasındakı 10 farkı bulunuz

kar yagmasaydı yıne cuma gunu oynanacaktı. bjk hafta ıcı hazırlık macı oynuyor. cunku ısı cıddıye alıyor. halıl uner de oyuncusunu ulkesıne gonderıyor.. ıkı yonetım arasındakı fark bırısı gecen sene ıtalyada takım calıstıran murat dıdın bızde de bu kadar kotu olmasına ragmen halıl uner..
 
ben en basindan beri söylüyorum bu takima 2. hatta 3. sayi opsiyonu sart
en azindan yabancilarimiz sayi potansiyeli olan oyuncular olmaliydi çünkü skor yükü her maç dixon a kaliyor dixon formsuz oldugu zamanda yeniliyoruz en bastan dedigim gibi gs in 5 numarasi skorer olmali en azindan skor potansiyeli olmali her maç bu yüzden sanki bir yabanciyla oynuyormusuz gibi oluyor mesela kambala sayi ortalamasi 12 civari ama adam bir maç 5sayi atsa diger maç 32 atabiliyor skor potansiyelinden kastim bu ayni seyler fenerin bütün yabancilari için geçerli keske bizim yabancilarimizda öyle olsaydi bence dixon belkide hadley disindaki yabancilar gönderilip skor potansiyeli olanlar alinmali
 
Taraftar tek kelime ile mükemmeldi. Ankara dışına çıkmam gerektiği için ancak ilk yarıyı izleyebildim. İlk yarıda belli dönemlerde dengeyi kurduk ancak bunu maçın geneline yansıtamadık. Zaten ilk yarıda yabancıların oyuna katkısını (!) izleyince maçı kazanacağımıza olan inancım pekişti (!) Burada Amerikalılara izin veren anlayışı kutluyorum.

Üner´in Galatasarayımıza verebilecekleri bu kadar. Fazlasını bekleyip hayal kırıklığına tekrar tekrar uğramanın anlamı yok. Daha önce ilk 4´e girebileceğimize inanıyordum. Artık ilk 6 diyorum.
 
oLmayınCa oLmuyorMus demek trübünLer cok iyiyDi bide su basket maçına fazLa poLis vermeseLer daHa iyi oLuCak yaptıLar geNe yapacakLarını mac soNuNda ne diyeLim yeniLsende yensende tarafTarın senLe üzüntünLe sevincinLe seninLe birLiKte :atki :atki :atki
 
Maçla ilgili yazabileceğim TEK yazı TARAFTAR'dı yani Chelsea maçından sonra ilk defa yenilgiye rağmen böle 1 destek vardı :shock: (akla ziyan Tribünümüzle ve Gerçek GALATASARAY Tarafatarımızla 1 kez daha gurur duyuyorum )
NOKTA(anlayana...)
 
Maçı izleyemedim ama ne olursa olsun bu maç kazanılmalıydı. Beşiktaş'ı,
Fenerbahçe'yi, Ülker'i ve Efes'i yenmeden ligi 6.bitirrip playofflara kalsan ne olur bu saatten sonra yapılacak tek şey gelecek sezona hazırlık küme düşme ihtimalimiz yok futbol takımı gibi Altyapıda ki oyuncuları hazırlasınlar. Malik Dixon dışında ki yabancıları göndersinler kiralık oyuncularıda kulüblerine geri göndersinler Kendi bünyemizdekioyuncularla devam edelimplayoffa kalsak zaten ilk turda gideceğiz bu oyunculara boşuna paravermesinler.
02-03 yılında ligi 3. bitirdik önemli maçların birini alamadık taraftarın içinde bir buruklukkaldı. 03-04 Beşiktaş ligi 3, bitirdi ses getirdi alması gereken maçlarıaldıo sene şampiyon olan Efes Pilsen birtek Beşiktaş'ı yenememişti.
 

Üst