Galatasaray :62 - Beşiktaş :77

acayip çok şut kaçırdık ve levent abime katılıyorum, helal be halil üner!

fatik gitti smaç yapacağı topu turnike yapacam diye kaçırdı orada sinirlerim çok bozuldu. üst üste üç boş şut falan kaçırdık, en iyi adamımız şemsettin'di. ikinci yarı ya dixon devreye girecek, ya da şutları sokacaz. başka çaremiz yok.
 
Fener maçı tamam dedik deplasmandır çok farklı bi hava
Ama Böyle bi atmosferde böyle bi oyuncu nasıl sıfır sayıda kalır ya

Karşısında Bruce Bowen olsa 1 yıl aç susuz bırakılsa bu adam gene sayı atardı :?
 
halil üner'in koç olmadığına kanaat getirdim, artık yeter !!!

bütün bir yarı boyunca bir hucum seti yaptırtamadı takıma, nası çalışıyor bu takım idmanlarda napıyor acaba ?

Aldıgımız toplam ribaund ffriend'in hucum ribauntlarından azdır...

ismet,gökhan ve serhat tüm sezon ne kadar oynadı ki sen bu adamları en kritik anlarda sokuyorsun? Randy nerede iki tane guard'ın var kullansana !
Madem oynatmayacaktın Randy'i niye gidip adam gibi bi pivot veya power forvet almadın ?

Yakışmıyorsun bu kulübe Halil Üner...

ABDlileri gönderen yönetim de yakışmıyor, bunlar olsa olsa bölgesel lig takımının yöneticileri olabilir...

Ah ulan birisi çıkıp şu şubeye 5 milyon dolar veriyorum istediğiniz gibi yatırın dese başına Erman Kunter, Ercüment Sunter veya Ahmet Kandemir'i getirse...

Umarım birileri çıkar ikinci yarıda ve bu komediye son verir galip geliriz...ben de laflarımı yutarım...
 
38 dakika en ufak bişi yok.Sahaya kağıt atıldı.
Kenerman anons yaptırıyor.

Helal valla..

Bu güzel desteğin arkasından maçın sonunda birşey yakışır..
 
-İki takım da çok hatalı oynadı.
-Oynanan basketbol çok kötüydü.
-Dixon iyi savunma karşısında çok fazla hücum alternatifi olmayan bir takımda zorlanıyor.
-Whisby kesinlikle 5 numara oynayamıyor.
-Hadley yerine BJKli Ellis gibi bi adamın takıma ne kadar katkı yaptığını gördük.
-Her yenilgi sonraso coach eleştirilir ama artık ortadaki gerçeği görmekte lazım. Sene sonunda dostça yollar ayrılır umarım.
 
Aynen devam. Bir de sene başında Dixon gönderilsin diyorduk, adam böyle saçmaladığı maçta bile takımın üçte birini atıyor. Valla gönderilse 50 sayıyı bulamayız. Halil Üner de hala bahane bulsun kazanacağımız maçı verdik diye, en son 28 üçlükteydi takım benim saydığım. Ama tabi kılıf bulunur Dixon saçmalamasaydı böyle olmazdı diye.
 
Çok birşey yazmaya gerek yok
Kısa net yazıcam onun için

-Beşiktaş maçı yarın olsa ne değişirdi.Yada Beykoz maçı olsaydı bu maç.
Randy sakatlansa ne yapıcaktınız ? Başka bir takım yabancısını göndermişmi acaba.

-Federasyona yönetemiyorsunuz derken siz kendiniz yönetebiliyormusunuz bu takımı bu şubeyi ?

-Kendi sahamızda deplasman muamelesi görüyoruz resmen.Bench arkası ve pota arkasının yarısını kapatmışlar.Bin tane eziyet.Yönetici varmıydı varsada ne iş yapar bilmiyorum.

-Ben 3 senedir gördüklerimden feci bıktım artık.Yeter.Şu tribünlerden utanın.
 
Galatasaray C.Crown: 62 Beşiktaş C.Turka: 77

TBL’de 17.hafta mücadelesinde Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan maçta, Beşiktaş Cola Turka deplasmanda Galatasaray Cafe Crown’u 62-77’lik skorla mağlup etti.

BEŞİKTAŞ COLA TURKA İLK YARIDA ÜSTÜN OYNADI
Karşılaşma karşılıklı sayılarla başladı. Tolga Tekinalp’ın sayısına, Şemsettin Baş ile cevap veren Galatasaray Cafe Crown üçüncü dakikayı 3-3 eşitlikle geçti. Pota altında Galatasaray Cafe Crown’a üstünlük kuran Beşiktaş Cola Turka Ffriend ve Wright ile ard arda sayılar bularak farkı açtı ve skoru 5-12’ye getirdi. Periyot sonuna kadar farkın kapanmasına izin vermeyen Beşiktaş Cola Turka ilk periyodu 11-19 önde tamamladı. İkinci periyoda Hüseyin’in üç sayılık basketiyle başlayan Galatasaray Cafe Crown, savunmada da başarılı olunca Beşiktaş Cola Turka’ya sayı şansı vermedi ve farkı 3 sayıya (18-21) kadar indirdi. Ancak Ellis ve Elliot’un sayıları ile farkı tekrar açan Beşiktaş Cola Turka, Kerem’in de skora katkısıyla ilk yarı bitimine 3.30 dakika kala farkı 14 sayıya (18-32) kadar çıkardı. Galatasaray Cafe Crown, Umut ve Şemsettin’in sayılarıyla 8-2’lik seri yakalasa da devreyi 26-34 geride tamamladı.

SİYAH BEYAZLILAR ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SÜRDÜRDÜ
İkinci yarıda savunmadaki başarılı oyununu sürdüren Beşiktaş Cola Turka, farkı giderek açtı. Dixon’un sayılarına Kerem ile yanıt veren Beşiktaş Cola Turka üçüncü periyot bitimine 3 dakika kala skoru 33-50’e getirdi. Galatasaray Cafe Crown, Gökhan ile sayılar üretmeye çalışsa da farkı ancak 14 sayıya kadar indirebildi. Beşiktaş Cola Turka son periyoda 40-56 önde girdi. Final periyodunda Dixon ile oyunda tutunmaya çalışan Galatasaray Cafe Crown karşısında, Ellis, Elliot ve Ffriend ile sayılar üretmeye devam eden Beşiktaş Cola Turka aradaki farkı korudu ve salondan 62-77 galip ayrılan taraf oldu.

SALON: Ahmet Cömert Spor Salonu
HAKEMLER: Engin Kennerman, İsmail Aydın, Fatih Uslu
GALATASARAY CAFE CROWN 62: Hadley 2, Dixon 19, Şemsettin 14, Fatih 6, Whisby 5, Burak 5, İsmet, Hüseyin 3, Serhat, Umut, Gökhan 8, Mehmet
BEŞİKTAŞ COLA TURKA 77 : Kerem 16, Barış 5, Tolga 5, Ffriend 13, Wright 17, Elliot 12, Ellis 9, Nedim, Mithat, Erdem, Eren

1.PERİYOT: 11-19
2.PERİYOT: 15-15
3.PERİYOT: 14-22
4.PERİYOT: 22-21
 
Ben bir macta rakip takım costukca,kendi takımına bu denli sahip cıkan bir taraftar daha görmedim hayatımda.Oyuncu,teknik kadro,yönetici,kısaca subede görevli herkes...Bu taraftar size yakısmıyor,size cok fazla bu taraftar,haketmiyorsunuz !!! Mactan sonra soyunma odasına giderken hiçmi içiniz sızlamadı? UTANIN...

Herseyiyle bizden cok daha iyi bir takım olan Beşiktaş'a tebrikler.Hakettiler sonuna kadar...
 
Ali Emre Cemle biz seni beğendik tv başından.Hatta gittikçe alışıyor filan dedik.Yanlış düşüncelere girme.
Canınıda sıkma.
 
Ali Emre' Alıntı:
Açıkçası çok üzgünüm salon içi şovların olduğu seyircinin harika olduğu bir gündü. Ben çok kötüydüm zaten onu hiç söylemiyorum herkesten özür dilerim eğer beğenmeyen olduysa anonsu falan(ki bırakmayı düşünüyorum) maç için bişey diyemiyorum beşiktaş iyi savunma yaptı ve malik yine gösterdiki büyük maçlarda yok oluyor. Bu arada takım savunmadayken ıslık diye bağırdığım için mikrofonu almayla ve takıma ceza kesme ile tehtit eden Sayın!!!! Emin Balcı'yı da tebrik ediyorum. Bu arada arkadaşlar Fenerbahçe o 750 liralık cezayı anonsçu yüzünden yemiş olaylardan değil haberiniz olsun gözlemcinin kendi ağzından sözüdür bilginize....

Abi gercekten cok iyiydin ...Bunu yıllardır maça giden ve tribunde olan biri olarak söylüyorum...Cok iyi düzenledin tribunu ve anonsları...

Fakat sadece bir istek,athena nolur calmayin ;)
 
X' Alıntı:
38 dakika en ufak bişi yok.Sahaya kağıt atıldı.
Kenerman anons yaptırıyor.
Helal valla..

adama çok yakin mesafeden çiklet kutusu attilar. bu kadar bariz ustune gelmeseydi anonsu yaptirmazdi. tribunlerle de bir sure bakisti zaten once. ne geregi vardi simdi der gibi.

bu arada potanin arkasindaki tribunun bosaltilmasinin sebebi tribunun cokmesiydi, besiktaslilari korumak filan degil...
 
Ben bu maçla ilgili taktik yorum yapmıycam aynı tas aynı hamam bu coachla artık dilimzde tüğ bitti yaw artık görsün yönetim diycem ama olmayan şey nasıl görecek...

Benim asıl değinmek istediğim taraftar bu maçta hakkaten destekleri takıma muhazamdı,beşiktaşa en ufak çirkin bir hareket olmadı,hatta wrightin alley-hoopunu alkışladılar buraya kadar herşey süper ama artık birazda halili tribünden göndermemiz lazım yani fark olmuş 20 sayı biraz HALİL İSTİFA İSTİFA DİYE bağırmalarını beklerdim en ufak bir hareket yok sanki takım şampiyon olmuşcasına bir destek ben buna anlam getiremedim sonuçta biz forumda ne kadar yazsak etsekde bir yere kadar yani tribunden esas fitili ateşlemeliyiz bence...Çünkü bu coachla aynı tasssssssss aynı hamammmmmm sezon ortasında yabancı ülkesine gönderilirmi diye kendine sormuyor ama fedarasyona atıyor tamam fedarasyonda hatalı ama sen nasıl böyle bir idari hata yaparsın akıl almaz bu iş vallahi...
 
Erman Kunter'i büyük maç alamadı diye eleştiren arkadaşların herhalde içi sızlıyordur bu maçları gördükçe.
İlk yarı mahalle takımından farkımız yoktu.Beşiktaş taraftardan etkilenmeyip 2. yarıda soktuğu şutları ilk yarı soksa maçın gelişimini siz düşünün artık.Daha oyuncularımız boş turnikeleri bile sokamıyorlar.Tek bir setimiz var zaten.O da Malik'in içeri bodoslama dalıp rakibin 2 uzunun üzerinden zorlaması veya boştaki adamı görmeye çalışması.Oyuncularımız hücumlarda son derece laubali.Sanki Bostancı'da tek pota yapıyorlar.
Beşiktaş'ı kutluyorum.Bana göre çok kaliteli bir takım değiller ama takım gibi oynuyorlar.
Bu tür büyük maçlarda takımı bu halde görmek beni cidden üzüyor.En gerçekçi hedefimiz 7 veya 8'den play-off olur.Ondan sonra da Efes'e veya Ülker'e süpürülürüz.Tabi bu daha olumlu düşünce.
İmzamı değiştirmeye karar verdim.Çünkü mücadele filan gözükmedi.
Taraftar ve Gökhan'ın uzun süre sonra skora katkı yapması dışında güzel bir şey gözükmedi TV'den.
Haftaya Beykoz maçı var.Maçın gelişimini fazlasıyla merak ediyorum.
Son olarak Ali Emre abi bence de başarılıydı.Takım çoğu ölü zamanda olmak üzere 60 sayıyı zar zor buldu.Bu durumda anonsçu ne yapsın?
 
tribunler gerçekten inanılmazdı ben hayatımda böyle bir olay yaşamadım...
biraz olsun utanmışlardır umarım...
40 dakika boyunca en ufak bir sistemli hücum yok...
her top malikte...çıldırmamak elde değil...bu nasıl koçluk?
anonslar için çok teşekkürler mükemmeldi...
yazık bu taraftara...!
 
uzun zaman sonra bir maça gittim..canlı izlemek çok güzeldi
tribünler çok iyiydi.seyirciyi çok beğendim
çok iyi desteklediler..hepsine helal olsun...
bir ara koşuşturdular beşiktaşlı aradılar buldularda galiba tuvalete soktular ne oldu sonra göremedim...
beşiktaş çok iyi savunma yaptı.
malike çok faul yaptılar hakemler çoğunu es geçti..
malik top bile göremedi çok iyi savundular devamlı
ikili sıkıştırmalar yaptılar..taktik hep aynı idi sağolsun halil 40 dakika çözüm bulamadı....büyüksün halil...
malik durunca bizim takım bir maç bile kazanamaz...
 

Üst