Galatasaray 69 - Efes Pilsen 64 / TEBRİKLER !

Tam da düzlüğe çıkmışken bu maç kötü olur. Ama bazı oyuncularımız için çıkışa geçme aracı olabilir. Mesela ben Valentin ve Fatih' in iyi bir performans sergileyeceklerine inanıyorum :eek:key
 
büyük ihtimal yeniliriz fakat bu takim istikrarsiz en iii takimi da yenebilir en kötü takima da yenilebilir
 
Efes dün mükemmeL bir oyun oynayıp bu sezon 3 kere yeniLdikLeri cibonayı mağLup ettiLer ve çeyrek finaLe kaLdıLar..tebrik ediyorum efesi..

GeLeLim maça..çok zor maç oLacak..maLiki biraz boş bırakırsa efes savunması kafa kafaya oynarız dye düşünüyorum..

MağLup oLursak süpriz oLmaz ama kazanırsak süpriz oLur..
 
Bu mucize olacak :

Efes Pilsen yoğun çabasıyla çıktığı çeyrek finalden sonra yorgun yapısıyla GS'ı fazla üstelemeyecektir.Cska Moskova maçı için bu maçta önemli adamlarını ortaya koymayacaklardır.

Unutmayın maçları salı günü!Ben Efes oynamayacaktır demiyorum,basketbolda iki gün çokta kısa değil ama adamlarını riske etmeyeceklerdir.Önemli olan dengeli başlangıç yapabilmek.

Maç için heyecanlanıyorum.Masa başındaki planlar sahada gözükecek mi?Son maçlardaki üçlük temposu yine olursa bu iş olur.Ama pota altını da Allah'a emanet edecez artık ne olur bilmem ;)
 
Bahtsizbedewi' Alıntı:
1nisan ŞAKA sı yapacağız :atki

bence onlar bize şaka yapacak ve bu hiç güzel şaka olmayacak(halk deyimiyle eşşek şakası olacak işte :D )

Efes ile zaten kıyaslanamayacak kadar fark var. Bir de Euroleague'de çeyrek finale kalmalarından dolayı oldukça moralliler.
 
Efes'in hem salı hem de perşembe maç yapacak olması belki bizim için avantaj. Efes son cibona maçında pota altını daha fazla kullanmaya başladı. ilk maçımızda oynamayan ermal bu maç oynayacak. Pota altından oynuyup bizi hallaç pamuğu gibi atacaklardır.


şu ana kadar bu maç üzerine yazılanlara baktığımda, benim yazdıklarım da dahil, büyük bir çoğunluk neredeyse fark yiyeceğimizi düşünüyor. Bu bile GS'ın ne durumlara düşmüş olduğunu gösterir.
 
BoyaLı aLanda ne yapacağız biLemiyorum..orda işimiz gerçekten çok zor..

Efes'te o böLgede 4 tane sağLam adam varken bizde doğru düzgün 1 tane yok..

Çok zor işimiz.
 
selam

beyler ben bugun uye oldum adım semih ist da oturorum 17 yasındayım ve yarın kesinlikle gelecegim maca....
bence gs zoru sever ama insallah efes'i yenerizz ve seneye sampiyon oluruz... :atki :atki :atki :atki :atki :atki :muhaha :muhaha
 

Üst