- Lami cimi yok cok onemli bir takimi yendik bir kere, acikcasi mactna once 70e 30 diye dusunuyordum sanlslari.
- Bu macta cok avantajlarimiz da vardi bunu da unutmamak lazim. 35 yasindaki McDonald, 41 yasindaki Middleton gibi oyunculari var ve Pazar mac yaptilar, Girona'dan tahminen Barcelona'ya gecip buldularsa direk ucmuslardir. Yani yorgun bir takimla oynadik. Ayrica niye bilmiyorum ama bizi en cok zorlayabilecek adamlardan 3 numarada Stevenson hic oynamadi, Drobnjak da tadimlik oynadi.
- Uleb'den istatistiklere baktim, pek gercekci durmuyor cunku Huseyin ve Fatih'in toplam sureleri 40'tan fazla ama hic ayni anda sahada kalmadilar. Istatistiklerin dogru oldugunu varsayarsak 7 asist yapmisiz ve bunlarin 4unu Murat Kaya yapmis.
- 2 mactir devre arasi oncesi bombos turnikeden de kolay pota dibi kaciriyoruz, neyseki sonradan aramiyoruz.
- Cok degismeli savunma taktigimiz tuttu bu mac.
- Hite cok faydali oldu, dikey ziplamasi da o kadar iyi extra katkilar yapabiliyor.
- Huseyin'den 0 verim aldigimiz bir maci almak da cok onemli. Takimin ne kadar opsiyonlu oldugunu gosteriyor.
- Son topta Huseyin yerine Fatih ile oynamamiz daha dogru olurdu gibime geldi, bir de son topta screen sonrasi sikistirmaya devam etseydik dedim keske cunku screene Middleton gelmisti neyseki top girmedi.
- Bir de Dee-Cuneyt-Hite oynadigimiz dakikalarda cok kisa kaldik, bu tur zamanlarda Tufan dinlenirken Erdem'in de rotasyona girmesi onemli. Bugun Fatih rotasyonda zaman zaman ne kadar verimli oldugunu gosterdi, darisi Erdem'in basina.