Galatasaray: 71 - A.Girona: 69

Maçtan geldim. :)

Az kişi de olsak takımımızı elimizden geldiğince destekledik.

Neticede çok ama çok anlamlı bir galibiyet aldık. 10 sene sonra Avrupa'da oynuyoruz ve galibiyetle başladık. Rakibimiz çok güçlü , İspanya'nın en önemli takımlarından. Biz gücümüzü , neler yapabileceğimizi gösterdik.

Takımımızda Dee , Hite ve Tufan öne çıkan isimlerdi. Hüseyin diğer maçlara nazaran tutuktu. Artık tek tek değerlendirmeyeceğim. Takımı iyi buldum. Yalnız bazen çok kolay sayı imkanı verdik. Adamları çok boş bırakıyor ya da kaçırıyoruz. Alan savunması yaptık , 3'lük attılar , atmaya devam ettiler. Neyse bunlarda olacak , düzelteceğiz hayırlısıyla...

Gün geçtikçe daha da iyi olacağız inşallah...

Tebrikler...
 
Re: Re:

Emirhan Şatır' Alıntı:
[quote="Çağrı Çankaya":b4dd5]ÖNcelikle bu başarıdan dolayı takımı sonsuz derecede kutlamak lazım.Maçın sadece son 2 dksını seyredebildimBElki yanılıorum ama seyircinin olmaması çok can sıkıcı.Büyük takım taraftarı falan değiliz öyle olsa enazından 1000 kişi olur bunu kabul etmeliyiz.Ancak takımımız büyük takım olmaya başlamış.Zor da olsa gironadan galibiyet almak büyük başarı.
saat 18.00da maç olursa böyle olur hem ayhan şahenk spor salonu biraz şehir dışında kalıyor bu benim görüşüm ama geçen sene ahmet cömert genelde dolu oluyordu demek ki ayhan şahenk spor salonu şehirden uzak kalıyor ve bilet fiyatlarına tepki var bence bu olmaması gerekir ancak bu böyle ama Galatasaray taraftarı atatürk olimpiyat stadını bile doldurmuştur yani büyük kulüp taraftarıdır...[/quote:b4dd5]
Özür dilerim yanlış bir anlaşılma olmuş.Ben büyük takım taraftarı değiliz derken sadece basketbolu (buna voleybol,vsde dahil)kastetmiştim.Çünkü sene başından beri o salonu dolu görmedim.Yoksa Gs taraftarlığının büyüklüğüne laf söylemek bana düşmez.
Bir başka konuysa hite mevzusu.Bu tür konuşmalar bana çok yanlış geliyor.Burda herkes bir yorumda bulunuyor bir fikir sunuyor.Kimsenin bunu eleştirmemesi gerekir.Bundan sonraki maçlarda hite çok kötü oynasa şimdi onu savunanlar neler diyecek.Şimdi hesap verin diye sorduğunuz insanlar o zaman haklı konuma düşmeyecekler mi.Forumda böyle kısır döngülerin olması oldukca yanlış olur.
 
Bu galibiyet abartılmalı sonuna kadar.

Ne pınar,Ne Bavit Girona'yı yendik yahu...

Onur'un dediklerini tekrar yazmaya gerek yok az ama öz seyirci vardı.Baya iyi destek oldular.

Bu takım daha çok seyiciyi hakkediyor.

Salona neden ters diyorsunuz anlamıyorum?

Beşiktaş'ta ters ozaman,Taksimde.Yazık yahu...
 
bu takıma güvenin arkadaşlar.Artık bu tirbünler dolsun.Bu takım hepsinin en iyisini hakediyor.Belki bu galibeyetin gazıyla yazıyor olabiliyorum ama bu sene o senelerdir beklediğimiz başaralılar gelebilir.Çok iyi bir takımımız var.Ben son anda işte kalmak zorunda kaldım ve tam toplanmısken maca gıdemedım.Tek uzuntum bu.ikinci yarıyı seyrebildim evdede.İnanılmaz mutluyum ve bu sene bir daha maç kaçırmamaya yemin ettim.Bütün takıma teşekkürler.
 
Galibiyetin tadını cıkaralım. Artılar eksiler bir yana çok buyuk bir mucadele ortaya koydular, tesekkurler. Mac degerlendirmesi yapmaya hic niyetim yok, daha sonra hep birlikte yaparız.
Sunu vurgulamak istiyorum, 10 tane hazırlık macı yapacagına, bir avrupa kupası macı oyna cok daha iyi.. Takım olma yolunda cok sey katıyor. Oyuncuların kenetlenmesinde, takımın artı ve eksilerini gormede cok faydalı. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, defarlarca.. sagolun..
 
Girona zaferinin mersin macında olası bi yenilgi durumuda iyi bi mazeret olacağını düşünüyorum (yogun maç temposu,yorgunlu vs.vs ) ins ilk deplasman galibiyetimizi alırız cuma günü ..
 
Artik yorgunluk diye birseyden bahsetmemeiz gerek bence.Artik yogun bir tempoya girdik.hem ligi hem Uleb cup i birlikte yurutcez.Bu yuzden yorgunluk diye bir mazeret bence olmamali.
 
Beyler bence bu galibiyetten sonra salonlari daha fazla doldurmanin cabalri icinde olmamiz lazim.Cunku bu galibiyet GS nin destege gerektiginden fazla olmasini gosteren bir galibiyettir.Artik Jer firsat bulduguumuzda elimizden geldigince salonlari doldurmaliiz.
 
tribün harikaydı...
çünkü bu sefer saçmasapan hareketler yapılmadı...
tam bir basketbol seyircisi vardı...
Hoca'nın Murat'a ve Fatih'e bu denli sabretmesi takımın ritmini bozdu...
Hite,Dee ve Tufan her zaman böyle oynarsa rakibin kısalarını her daim ezeriz...
Cüneyt'in gereksiz şutları bana Burak Sezgin'i hatırlattı.Çok kasıyor,zorluyor...
Halbuki Tufan'a bakıyorum,tek saçma şutu yok,yeri geldi mi sallıyor şutu,sokuyor da...
Dee'nin slalomları ise adamı fena gaza getiriyor...
çok güzel oldu bu galibiyet gerçekten...
salonda 300 kişi falan vardı ve destek çok iyiydi...
bu desteği Karşıyaka maçındakine hayatta değişmem...
 
Murat Kaya'nın kötü oyununu görüp hemen oyundan alması Murat Özyer'in çok büyük bir artısıydı. Çünkü Murat gerçekten çok kötüydü.
 
Adamlari isinsin Guzel oynamaya baslasin diye oyunda tutmamali artik Murat Ozyer.Cunku takima zarar veriyor bu oyuncular.Iyi oynayan oyuncuyu oyunda tutup kotu oynayani gerektiginde sokmasi lazim bence.
 
maçtan yeni geldim gerçekten güzel bir maçtı.. sayımız azdı ne yazık ki ama bunun içinde saatin çok önemli etksi oldu birçok kişi işinden dolayı gelemedi.. olsun bnce biz gayet iyi baırdık.. takımımız bu sene çok iyi gidiyor özellkle bugün Tufan , Dee ve Hite harikaydı. Marc Gasol süper bir adam Hüseyin i oynatmadı resmen. Uzunlarımız bugün kötü oynamasına rağmen çook önemli bir maçı kazandık. Yürüyedur ASLANLAR!
 
genel olarak oynadığımız maçlara bakıldığında benim görüşüm owens ve gaines yanyana kullanıldığında pota altında daha sert ve tempolu oynuyoruz.

bugün son periyotta bu denenmiş olsaydı gasol'un varlığına rağmen daha rahat koparabilirdik maçı.
 
Re:

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Adamlari isinsin Guzel oynamaya baslasin diye oyunda tutmamali artik Murat Ozyer.Cunku takima zarar veriyor bu oyuncular.Iyi oynayan oyuncuyu oyunda tutup kotu oynayani gerektiginde sokmasi lazim bence.
Ama bazen bu kararları işe yarıyor mesela bugün Hite maça çok kötü başladı top kayıpları , saçmalamaları oldu ama oyunda tuttu iyiki de tuttu çok büyük katkısı oldu maçı kazanmamızda
 
Bugün aldığım en güzel haber bu!

Yeni transferlerden sonra takım olma yolundayken ilerlerken,böyle bir galibiyet çok ama çok anlamlı..

Bu takım ilerisi için bize çok güzel mesajlar vermeye başladı,o yüzden forumda 2 numara 3 numara tartışması yapmaktansa bu takıma nasıl daha fazla destek olabiliriz onu konuşmalıyız..

Haftalar ilerledikçe daha iyi olucaz , daha iyi oldukça da o salon bize küçük gelecek,kimsenin bundan şüphesi olmasın!

Herkes bu galibiyetin keyfini çıkarsın..
(Takım ve teknik heyet sadece bugün sevinsin,yarından itibaren cuma maçına tam konsantrasyon)
 
Murat KAYA yine çok iyi başladı maça.İlk yaptığı penetre acaip umutlandırdı beni hatta.
Umarım gün geçtikçe dahada iyi olacak.

Şahenk büyüsü diyorsunuzda adamlar çuf çuf soktu bugün şutları :) Türk takımlarına yaramıyor galiba bir tek.
 

Üst